Gli Aironi - Rijst, risotto en lekkers
De ervaring van vijf generaties in de rijstteelt heeft zijn vruchten afgeworpen in het “Grange”-gebied (rond de landbouwgrond van Vercelli), waar de familie Perinotti zich heeft gewijd aan het verbeteren van de landbouwomstandigheden op hun landgoed, Tenuta Pracantone.
Ze hebben een unieke keuze gemaakt: investeren in kwaliteit, experimenteren en landbouwmethoden toepassen met minimale impact op het milieu, terwijl ze tegelijk de meest traditionele en waardevolle variëteiten van dit kostbare graangewas herontdekken.
Door de introductie van een minder agressieve vorm van landbouw konden de met uitsterven bedreigde grijze reigers de rijstvelden opnieuw bevolken. En het zijn precies deze majestueuze vogels waaraan Gli Aironi haar naam dankt. Het bedrijf wordt met enthousiasme en passie geleid met als doel om de hoofdrolspeler in de vorm van perfecte risotto en alle afgeleiden daarvan op de tafels van foodies van over de hele wereld te brengen.
Ze hebben een unieke keuze gemaakt: investeren in kwaliteit, experimenteren en landbouwmethoden toepassen met minimale impact op het milieu, terwijl ze tegelijk de meest traditionele en waardevolle variëteiten van dit kostbare graangewas herontdekken.
Door de introductie van een minder agressieve vorm van landbouw konden de met uitsterven bedreigde grijze reigers de rijstvelden opnieuw bevolken. En het zijn precies deze majestueuze vogels waaraan Gli Aironi haar naam dankt. Het bedrijf wordt met enthousiasme en passie geleid met als doel om de hoofdrolspeler in de vorm van perfecte risotto en alle afgeleiden daarvan op de tafels van foodies van over de hele wereld te brengen.
|
Gli Aironi - rijst, bag in box
De 'historische' lijn van Gli Aironi, in de handel sinds 1998, wordt beschouwd als een voorbeeld en is door de jaren heen vaak geïmiteerd. Gli Aironi heeft het pak opnieuw geïntroduceerd, nu met een nieuw 'venster' dat het nog iconischer en actueel maakt. Het karton dat wordt gebruikt is van het gewaardeerde Zweedse Stora. Door de lucht in de verpakking te elimineren, stabiliseert de conservering en is de rijst veiliger en duurzamer. De gelamineerde film die voor deze pakketten wordt gebruikt hebben een hoge weerstand tegen perforatie, een must gezien de bijzondere vorm van het graan dat, vooral in de hele variëteit erg zwaar is. Het gebruik van de 'dubbellaagse' verpakking zorgt ervoor dat deze veiliger is dan verpakkingen met een enkele barriere.
|
Arborio rijst in doos, 500g of 1000g
Arboriorijst is een Italiaanse kortkorrelige rijst. Het is vernoemd naar de stad Arborio, in de Po-vallei, gelegen in de regio Piemonte in Italië. Wanneer ze wordt gekookt, zijn de ronde korrels stevig, romig en taai in vergelijking met andere rijstvariëteiten, vanwege hun hogere gehalte aan amylopectinezetmeel. Het heeft een zetmeelachtige smaak en combineert goed met andere smaken. Arboriorijst wordt vaak gebruikt om risotto te maken en wordt meestal ook gebruikt voor rijstpudding. Bag in box lijn De 'historische' lijn van Gli Aironi, in de handel sinds 1998, wordt beschouwd als een voorbeeld en is door de jaren heen vaak geïmiteerd. Gli Aironi heeft het pak opnieuw geïntroduceerd, nu met een nieuw 'venster' dat het nog iconischer en actueel maakt. Het karton dat wordt gebruikt is van het gewaardeerde Zweedse Stora. Door de lucht in de verpakking te elimineren, stabiliseert de conservering en is de rijst veiliger en duurzamer. De gelamineerde film die voor deze pakketten wordt gebruikt hebben een hoge weerstand tegen perforatie, een must gezien de bijzondere vorm van het graan dat, vooral in de hele variëteit erg zwaar is. Het gebruik van de 'dubbellaagse' verpakking zorgt ervoor dat deze veiliger is dan verpakkingen met een enkele barriere. De Arborio-rijst is een korte en ronde korrel. Het is de rijstsoort die veel gebruikt wordt voor de risotto. Het hoge zetmeelgehalte geeft dit romige aspect aan de risotto. Net als de rijst Carnaroli is hij zeer goed bestand tegen koken en absorbeert hij de smaak van het voedsel waarmee hij wordt gekookt.
Vertical Divider
|
Carnaroli rijst in doos, 500g of 1000g
Carnaroli is een Italiaanse middelkorrelige rijst die door Gli Aironi wordt verbouwd in de provincie Vercelli in Noord-Italië. Carnaroli wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van risotto en verschilt van de ook vaak gebruikte Arborio rijst vanwege het hogere zetmeelgehalte en de stevigere textuur, en omdat hij een langere korrel heeft. Tijdens het langzaam koken, dat nodig is voor het maken van risotto, behoudt Carnaroli-rijst de vorm van de korrel beter dan andere vormen van rijst . Het is de meest gebruikte rijst in de Italiaanse keuken en wordt zeer gewaardeerd.Carnaroli-rijst wordt vaak omschreven als een 'Superfino' rijst of als 'de koning der rijst'. De knop (Gemma) is een belangrijk onderdeel van de rijstkorrel. Het vertegenwoordigt de vitale essentie ervan en bevat vitamines en voedingsstoffen die goed zijn voor de menselijke gezondheid. De Gli Aironi-rijst is de enige op de markt die de knop behoudt tijdens het verwerkingsstadium. De gebruikte techniek van het rijstschillen in steenmolens garandeert een lichte schilfering van het graan, waardoor de voedingsstoffen in het buitenste deel behouden blijven. Deze zijn verantwoordelijk voor de smaak en consistentie van gekookte rijst. De verwerking in individuele batches en het gebruik van vacuümverpakkingen zorgen ervoor dat opgeslagen batches vers en homogeen blijven. Ten slotte wordt het product streng geselecteerd op basis van de kleur, zuiverheid en grootte van de korrels. Dit is hoe Gli Aironi-rijst wordt geproduceerd. Bag in box lijn De 'historische' lijn van Gli Aironi, in de handel sinds 1998, wordt beschouwd als een voorbeeld en is door de jaren heen vaak geïmiteerd. Gli Aironi heeft het pak opnieuw geïntroduceerd, nu met een nieuw 'venster' dat het nog iconischer en actueel maakt. Het karton dat wordt gebruikt is van het gewaardeerde Zweedse Stora. Door de lucht in de verpakking te elimineren, stabiliseert de conservering en is de rijst veiliger en duurzamer. De gelamineerde film die voor deze pakketten wordt gebruikt hebben een hoge weerstand tegen perforatie, een must gezien de bijzondere vorm van het graan dat, vooral in de hele variëteit erg zwaar is. Het gebruik van de 'dubbellaagse' verpakking zorgt ervoor dat deze veiliger is dan verpakkingen met een enkele barriere. Carnaroli is een middelkorrelige rijst die door Gli Aironi wordt verbouwd in de provincie Vercelli in Noord-Italië. Het is de meest gebruikte rijst in de Italiaanse keuken en wordt zeer gewaardeerd. Carnaroli-rijst wordt vaak omschreven als een 'Superfino' rijst of als 'de koning der rijst'.
Vertical Divider
|
rode volkorenrijst in doos, 500g
De rode volkorenrijst van Gli Aironi heeft een lange korrel met een karakteristieke knapperigheid na het koken en een aromatische smaak waardoor hij zelfs geschikt is voor eenvoudige bereidingen (bijvoorbeeld gekookt). Wij adviseren het gebruik van deze rode volkorenrijst in recepten met vis en groenten: je krijgt volle en gezonde gerechten met maximale smaak. Volkoren rode rijst maakt deel uit van de teelt van Gli Aironi, één van de variëteiten die gekozen is vanwege de lage impact op het milieu en de hoge kwaliteit. Bag in box lijn De 'historische' lijn van Gli Aironi, in de handel sinds 1998, wordt beschouwd als een voorbeeld en is door de jaren heen vaak geïmiteerd. Gli Aironi heeft het pak opnieuw geïntroduceerd, nu met een nieuw 'venster' dat het nog iconischer en actueel maakt. Het karton dat wordt gebruikt is van het gewaardeerde Zweedse Stora. Door de lucht in de verpakking te elimineren, stabiliseert de conservering en is de rijst veiliger en duurzamer. De gelamineerde film die voor deze pakketten wordt gebruikt hebben een hoge weerstand tegen perforatie, een must gezien de bijzondere vorm van het graan dat, vooral in de hele variëteit erg zwaar is. Het gebruik van de 'dubbellaagse' verpakking zorgt ervoor dat deze veiliger is dan verpakkingen met een enkele barriere. De rode volkorenrijst van Gli Aironi heeft een lange korrel met een karakteristieke knapperigheid na het koken en een aromatische smaak
Vertical Divider
|
zwarte volkorenrijst in doos, 500g
Gli Aironi volkoren zwarte rijst is een bijzondere rijstsoort die door Gli Aironi wordt geproduceerd in het Vercelli-gebied van Piemonte. Gli Aironi zwarte volkorenrijst wordt verkregen uit de vakkundige kruising van variëteiten geteeld in de Povlakte. Tijdens het productieproces wordt alleen de schil verwijderd en blijven alle voedings- en aromastoffen die deze variëteit bezit behouden. Deze zwarte volkorenrijst van Gli Aironi wordt door talloze chef-koks gebruikt om gerechten op basis van vis, schaaldieren en groenten te maken omdat het aroma perfect bij deze producten past. Bag in box lijn De 'historische' lijn van Gli Aironi, in de handel sinds 1998, wordt beschouwd als een voorbeeld en is door de jaren heen vaak geïmiteerd. Gli Aironi heeft het pak opnieuw geïntroduceerd, nu met een nieuw 'venster' dat het nog iconischer en actueel maakt. Het karton dat wordt gebruikt is van het gewaardeerde Zweedse Stora. Door de lucht in de verpakking te elimineren, stabiliseert de conservering en is de rijst veiliger en duurzamer. De gelamineerde film die voor deze pakketten wordt gebruikt hebben een hoge weerstand tegen perforatie, een must gezien de bijzondere vorm van het graan dat, vooral in de hele variëteit erg zwaar is. Het gebruik van de 'dubbellaagse' verpakking zorgt ervoor dat deze veiliger is dan verpakkingen met een enkele barriere. Geliefd onder chefs om het aroma dat van deze zwarte volkorenrijst af komt, Tijdens het productieproces wordt alleen de schil verwijderd en blijven alle voedings- en aromastoffen die deze variëteit bezit behouden.
Vertical Divider
|
|
De rijst van Gli Aironi komt uit Piemonte, het gebied rond Vercelli. Sinds enige tijd heeft Gli Aironi zich toegelegd op een minder agressieve vorm van landbouw, waardoor de met uitsterven bedreigde grijze reigers (Aironi Cenerini) de rijstvelden opnieuw bevolken. Het is aan deze vogels dat de bedrijfsnaam Gli Aironi is opgedragen.
|
G10207 - carnaroli rijst in jute zak, 500g
Carnaroli is een Italiaanse middelkorrelige rijst die door Gli Aironi wordt verbouwd in de provincie Vercelli in Noord-Italië. Carnaroli wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van risotto en verschilt van de ook vaak gebruikte Arborio rijst vanwege het hogere zetmeelgehalte en de stevigere textuur, en omdat hij een langere korrel heeft. Tijdens het langzaam koken, dat nodig is voor het maken van risotto, behoudt Carnaroli-rijst de vorm van de korrel beter dan andere vormen van rijst . Het is de meest gebruikte rijst in de Italiaanse keuken en wordt zeer gewaardeerd. Carnaroli-rijst wordt vaak omschreven als een 'Superfino' rijst of als 'de koning der rijst'. De koning der rijst, Carnaroli. Deze Carnaroli rijst van Gli Aironi is traditioneel verpakt in jute en heeft een inhoud van 500gram.
|
Gli Aironi, vacuüm verpakte rijst (Bersaglio lijn)
Voor een optimale verpakking van de rijst maakt gliAironi gebruik van vacuüm, waardoor micro-organismen aeroob worden geëlimineerd. Door de lucht in de verpakking te elimineren, ontstaat er een stabilisatie en de conservering van het product wordt hierdoor veiliger en duurzamer. De verpakking bepaalt de houdbaarheidsdatum van de rijst. De laminaatfilms die gliAironi voor deze verpakkingen gebruikt hebben, gezien de bijzondere eigenschappen, een hoge weerstand tegen perforatie van het graan die, vooral bij volkorenvariëteiten, de neiging heeft erg taai te zijn. Het gebruik van “dubbellaagse” verpakkingen zorgt voor een veiligere conservering dan bij gebruik van “single-barrière”-materialen.
Volkoren carnaroli rijst
vacuum verpakt, 1000g Volkoren Carnaroli is een Italiaanse middelkorrelige rijst die door Gli Aironi wordt verbouwd in de provincie Vercelli in Noord-Italië. Carnaroli wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van risotto en verschilt van de ook vaak gebruikte Arborio rijst vanwege het hogere zetmeelgehalte en de stevigere textuur, en omdat hij een langere korrel heeft. Tijdens het langzaam koken, dat nodig is voor het maken van risotto, behoudt Carnaroli-rijst de vorm van de korrel beter dan andere vormen van rijst . Het is de meest gebruikte rijst in de Italiaanse keuken en wordt zeer gewaardeerd. Carnaroli-rijst wordt vaak omschreven als een 'Superfino' rijst of als 'de koning der rijst'. Deze volkoren versie heeft veel vezels, een zeer hoge voedingswaarde doordat het rijk is aan vitamines en mineralen en is zeer goed voor de spijsvertering. Ook ideaal voor rijstsalades. Deze volkoren versie is extra goed voor de spijsvertering door de grote hoeveelheid vezels en heeft een zeer hoge voedingswaarde.
Vertical Divider
|
arborio rijst
vacuum verpakt, 1000g Arboriorijst is een Italiaanse kortkorrelige rijst. Het is vernoemd naar de stad Arborio, in de Po-vallei, gelegen in de regio Piemonte in Italië. Wanneer ze wordt gekookt, zijn de ronde korrels stevig, romig en taai in vergelijking met andere rijstvariëteiten, vanwege hun hogere gehalte aan amylopectinezetmeel. Het heeft een zetmeelachtige smaak en combineert goed met andere smaken. Arboriorijst wordt vaak gebruikt om risotto te maken en wordt meestal ook gebruikt voor rijstpudding. De Arborio-rijst is een korte en ronde korrel. Het is de rijstsoort die veel gebruikt wordt voor de risotto. Het hoge zetmeelgehalte geeft dit romige aspect aan de risotto. Net als de rijst Carnaroli is hij zeer goed bestand tegen koken en absorbeert hij de smaak van het voedsel waarmee hij wordt gekookt.
Vertical Divider
|
Gli Aironi, gerookte Carnaroli rijst
|
Gli Aironi's beste Carnaroli rijst, 14 uur lang gerookt op kersenhout.
Het resultaat is een rijst met een zachte houtachtige smaak, een intens aroma en een aangenaam delicate smaak. Gerookte Carnaroli rijst leent zich ook perfect voor het maken van onconventionele risotto recepten, ook perfect als bijgerecht bij vlees, vis, wild en groenten waardoor aangename contrasten van aroma's en smaken ontstaan. |
nebbia, Gerookte carnaroli rijst
in luxe koker, 500g Gli Aironi's beste Carnaroli rijst, 14 uur lang gerookt op kersenhout. Het resultaat is een rijst met een zachte houtachtige smaak, een intens arome en een aangenaam delicate smaak. Gerookte Carnaroli rijst leent zich ook perfect voor het maken van onconventionele risotto recepten, ook perfect als bijgerecht bij vlees, vis, wild en groenten waardoor aangename contrasten van aroma's en smaken ontstaan. De beste Carnaroli rijst van Gli Aironi, gedurende 14 uur gerookt op kersenhout, verpakt in kartonnen koker met luxe uitstraling
Vertical Divider
|
nebbia, Gerookte carnaroli rijst
zak 500g Gli Aironi's beste Carnaroli rijst, 14 uur lang gerookt op kersenhout. Het resultaat is een rijst met een zachte houtachtige smaak, een intens arome en een aangenaam delicate smaak. Gerookte Carnaroli rijst leent zich ook perfect voor het maken van onconventionele risotto recepten, ook perfect als bijgerecht bij vlees, vis, wild en groenten waardoor aangename contrasten van aroma's en smaken ontstaan. De beste Carnaroli rijst van Gli Aironi, gedurende 14 uur gerookt op kersenhout, vacuum verpakt in zak met rijstafbeelding
Vertical Divider
|
Nebbia, gerookte carnaroli rijst
in metalen blik, 750g Gli Aironi's beste Carnaroli rijst, 14 uur lang gerookt op kersenhout. Het resultaat is een rijst met een zachte houtachtige smaak, een intens arome en een aangenaam delicate smaak. Gerookte Carnaroli rijst leent zich ook perfect voor het maken van onconventionele risotto recepten, ook perfect als bijgerecht bij vlees, vis, wild en groenten waardoor aangename contrasten van aroma's en smaken ontstaan. De beste Carnaroli rijst van Gli Aironi, gedurende 14 uur gerookt op kersenhout. Verpakt in zwarte metalen koker met goudkleurige details.
Vertical Divider
|
blauwe metalen blik met carnaroli rijst, 750g
Carnaroli is een Italiaanse middelkorrelige rijst die door Gli Aironi wordt verbouwd in de provincie Vercelli in Noord-Italië. Carnaroli wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van risotto en verschilt van de ook vaak gebruikte Arborio rijst vanwege het hogere zetmeelgehalte en de stevigere textuur, en omdat hij een langere korrel heeft. Tijdens het langzaam koken, dat nodig is voor het maken van risotto, behoudt Carnaroli-rijst de vorm van de korrel beter dan andere vormen van rijst . Het is de meest gebruikte rijst in de Italiaanse keuken en wordt zeer gewaardeerd.Carnaroli-rijst wordt vaak omschreven als een 'Superfino' rijst of als 'de koning der rijst'. De knop (Gemma) is een belangrijk onderdeel van de rijstkorrel. Het vertegenwoordigt de vitale essentie ervan en bevat vitamines en voedingsstoffen die goed zijn voor de menselijke gezondheid. De Gli Aironi-rijst is de enige op de markt die de knop behoudt tijdens het verwerkingsstadium. De gebruikte techniek van het rijstschillen in steenmolens garandeert een lichte schilfering van het graan, waardoor de voedingsstoffen in het buitenste deel behouden blijven. Deze zijn verantwoordelijk voor de smaak en consistentie van gekookte rijst. De verwerking in individuele batches en het gebruik van vacuümverpakkingen zorgen ervoor dat opgeslagen batches vers en homogeen blijven. Ten slotte wordt het product streng geselecteerd op basis van de kleur, zuiverheid en grootte van de korrels. Dit is hoe Gli Aironi-rijst wordt geproduceerd. Carnaroli rijst verpakt in modieuze blauwe metalen koker. Aantrekkelijke verpakking, fantastische rijst om je perfecte risotto te maken.
Vertical Divider
|
Rood metalen blik met carnaroli rijst, 750g
Carnaroli is een Italiaanse middelkorrelige rijst die door Gli Aironi wordt verbouwd in de provincie Vercelli in Noord-Italië. Carnaroli wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van risotto en verschilt van de ook vaak gebruikte Arborio rijst vanwege het hogere zetmeelgehalte en de stevigere textuur, en omdat hij een langere korrel heeft. Tijdens het langzaam koken, dat nodig is voor het maken van risotto, behoudt Carnaroli-rijst de vorm van de korrel beter dan andere vormen van rijst . Het is de meest gebruikte rijst in de Italiaanse keuken en wordt zeer gewaardeerd.Carnaroli-rijst wordt vaak omschreven als een 'Superfino' rijst of als 'de koning der rijst'. De knop (Gemma) is een belangrijk onderdeel van de rijstkorrel. Het vertegenwoordigt de vitale essentie ervan en bevat vitamines en voedingsstoffen die goed zijn voor de menselijke gezondheid. De Gli Aironi-rijst is de enige op de markt die de knop behoudt tijdens het verwerkingsstadium. De gebruikte techniek van het rijstschillen in steenmolens garandeert een lichte schilfering van het graan, waardoor de voedingsstoffen in het buitenste deel behouden blijven. Deze zijn verantwoordelijk voor de smaak en consistentie van gekookte rijst. De verwerking in individuele batches en het gebruik van vacuümverpakkingen zorgen ervoor dat opgeslagen batches vers en homogeen blijven. Ten slotte wordt het product streng geselecteerd op basis van de kleur, zuiverheid en grootte van de korrels. Dit is hoe Gli Aironi-rijst wordt geproduceerd. Carnaroli rijst verpakt in modieuze rode metalen koker. Aantrekkelijke verpakking, fantastische rijst om je perfecte risotto te maken.
Vertical Divider
|
carnaroli cru rijst in zwart metalen blik, 750g
Carnaroli Cru De uniformiteit die voortvloeit uit de rijst afkomstig van één enkel veld, gezaaid en tegelijkertijd geoogst, gekweekt onder dezelfde culturele en klimatologische omstandigheden, stelt Gli Aironi in staat het graan te verwerken met absolute aandacht voor de grootte en het lichtjes afpellen van het oppervlakkige microlagen die korrelrijst onderscheiden van halfverwerkte rijst. Zo houden zij de Gemma (knop) op het graan, door het gewoon NIET te verwijderen tijdens de verwerking. Het resultaat van deze 'zachte verwerking' is een ruwe, jonge, elastische korrel tijdens het koken, met een ivoorkleur en met intense aroma's. De externe laag zal helpen om 'al dente', perfect kauwbaar te blijven, zelfs na het koken, zoals rijst naar perfectie gekookt moet worden. Carnaroli Cru rijst verpakt in zwarte metalen koker.
Vertical Divider
|
carnaroli rijst, the perfect risotto in metalen blik, 750g
Carnaroli is een Italiaanse middelkorrelige rijst die door Gli Aironi wordt verbouwd in de provincie Vercelli in Noord-Italië. Carnaroli wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van risotto en verschilt van de ook vaak gebruikte Arborio rijst vanwege het hogere zetmeelgehalte en de stevigere textuur, en omdat hij een langere korrel heeft. Tijdens het langzaam koken, dat nodig is voor het maken van risotto, behoudt Carnaroli-rijst de vorm van de korrel beter dan andere vormen van rijst . Het is de meest gebruikte rijst in de Italiaanse keuken en wordt zeer gewaardeerd.Carnaroli-rijst wordt vaak omschreven als een 'Superfino' rijst of als 'de koning der rijst'. De knop (Gemma) is een belangrijk onderdeel van de rijstkorrel. Het vertegenwoordigt de vitale essentie ervan en bevat vitamines en voedingsstoffen die goed zijn voor de menselijke gezondheid. De Gli Aironi-rijst is de enige op de markt die de knop behoudt tijdens het verwerkingsstadium. De gebruikte techniek van het rijstschillen in steenmolens garandeert een lichte schilfering van het graan, waardoor de voedingsstoffen in het buitenste deel behouden blijven. Deze zijn verantwoordelijk voor de smaak en consistentie van gekookte rijst. De verwerking in individuele batches en het gebruik van vacuümverpakkingen zorgen ervoor dat opgeslagen batches vers en homogeen blijven. Ten slotte wordt het product streng geselecteerd op basis van de kleur, zuiverheid en grootte van de korrels. Dit is hoe Gli Aironi-rijst wordt geproduceerd. Carnaroli rijst verpakt in leuke metalen koker met animaties hoe je een perfecte risotto maakt.
Vertical Divider
|
carnaroli cru rijst da favola in metalen blik, 750g
Carnaroli Cru De uniformiteit die voortvloeit uit de rijst afkomstig van één enkel veld, gezaaid en tegelijkertijd geoogst, gekweekt onder dezelfde culturele en klimatologische omstandigheden, stelt Gli Aironi in staat het graan te verwerken met absolute aandacht voor de grootte en het lichtjes afpellen van het oppervlakkige microlagen die korrelrijst onderscheiden van halfverwerkte rijst. Zo houden zij de Gemma (knop) op het graan, door het gewoon NIET te verwijderen tijdens de verwerking. Het resultaat van deze 'zachte verwerking' is een ruwe, jonge, elastische korrel tijdens het koken, met een ivoorkleur en met intense aroma's. De externe laag zal helpen om 'al dente', perfect kauwbaar te blijven, zelfs na het koken, zoals rijst naar perfectie gekookt moet worden. Carnaroli Cru da Favola (campo dell'Aia) rijst verpakt in attractieve metalen koker. Het Gli Aironi motto voor deze rijst is: 'in de Vercelli-schuren, tussen de typische boerderijen, komt onze productie gebaseerd op traditie en eeuwenoude kennis tot leven'.
Vertical Divider
|
Gli Aironi, groentenbouillon
gliAironi heeft zorgvuldig de beste groenten geselecteerd en combineerde ze in een uitgebalanceerde mix met plantenextracten, om een product te verkrijgen met een uiterst aangename smaak. Perfect als basis voor je risotto of soep.
Voor bouillon: los 20/22 g gegranuleerde bouillon (ongeveer twee eetlepels) op in een liter kokend water en laat dit een paar minuten koken. Als smaakversterker: gebruik in plaats van zout door het rechtstreeks op het voedsel te verdelen, voor of tijdens het koken. |
Gli Aironi, crumble
Rijstvlokken op smaak gebracht met gedehydrateerde ingrediënten, die gebruikt kunnen worden als knapperige en kleurrijke garnering voor vele gerechten: salades, soepen, puree, tartaar, rauwe vis, pasta en natuurlijk risotto's.
De crumbles zijn gemaakt met rijstmeel, wat lichtheid garandeert, waaraan kikkererwtenmeel is toegevoegd, voor een juiste eiwitinname, en maïsmeel voor een sterkere smaak. Het resultaat is een licht, smaakvol, voedzaam en knapperig product, passend bij veel recepten. In lijn met Gli Aironi's traditie en toewijding, is deze crumble ook glutenvrij. |
Crumble basilicum en pijnboompitten,
130g Crumble Basilico e Pinoli - Gli Aironi Een origineel en innovatief product, met een onmiskenbaar aroma en smaak die je bij elke smaak net iets meer zal overtuigen. Een typische smaak van de Italiaanse culinaire traditie en in het bijzonder van de Ligurische, die door Gli Aironi wordt gepresenteerd in deze volledig nieuwe versie: een knapperige en smakelijke crumble waarmee je jouw gerechten een nieuwe smaak kunt geven en ze nog geuriger kunt maken. Gebruik het om een extra toets smaak te geven aan je pastagerechten, maar ook aan gerechten met wit vlees of salades. Een knapperige en smaakvolle crumble in de smaak Basilicum en Pijnboompitten om je gerechten extra op smaak te brengen.
Vertical Divider
|
Crumble kaas en zwarte peper (Cacio e pepe),
130g Crumble Kaas en Zwarte Peper (Cacio e Pepe) - Gli Aironi Eén van de beroemdste en meest geliefde recepten van de Italiaanse culinaire traditie, voorgesteld in een nieuwe versie die al zijn smaak behoudt. Met deze crumble van Gli Aironi krijgt de klassieke cacio e pepe een nieuwe en smakelijke structuur, die een originele en onweerstaanbare knapperigheid aan je gerechten zal geven. Perfect om je voor- en hoofdgerechten de onmiskenbare smaak te geven die alleen cacio e pepe kan geven. Het kan op vele manieren worden gebruikt: op pastagerechten of risotto's, maar ook op salades, hapjes en wit vlees. Een knapperige en smaakvolle crumble in de smaak Kaas en Zwarte Peper (Cacio e Pepe) om je gerechten extra op smaak te brengen.
Vertical Divider
|
Crumble van truffel,
130g Crumble van Truffel - Gli Aironi Een origineel en innovatief product, dat in staat is om al je gerechten een nieuwe en unieke smaak te geven en waar je niet meer zonder kunt. Een typische smaak van de Italiaanse culinaire traditie die Gli Aironi in deze geheel nieuwe versie presenteert: een knapperige en smaakvolle crumble waarmee je al je gerechten op smaak kunt brengen. Perfect voor voorgerechten met pasta of rijst Een knapperige en smaakvolle crumble in de smaak Truffel om je gerechten extra op smaak te brengen.
Vertical Divider
|
Crumble tomaat en oregano,
130g Crumble van Tomaat en Oregano - Gli Aironi Een origineel en innovatief product, dat in staat is om al je gerechten een nieuwe en unieke smaak te geven en waar je niet meer zonder kunt. Een typische smaak van de Italiaanse culinaire traditie die Gli Aironi in deze geheel nieuwe versie presenteert: een knapperige en smaakvolle crumble waarmee je al je gerechten op smaak kunt brengen. Perfect voor voorgerechten met pasta of rijst Een knapperige en smaakvolle crumble in de smaak Tomaat en Oregano om je gerechten extra op smaak te brengen.
Vertical Divider
|
Gli Aironi, kant-en-klare risotto
De lijn kant-en-klare Gli Aironi Risotto Classic-maaltijden, gemaakt met geselecteerde grondstoffen en vervolgens vacuüm verpakt, vormen een ideale oplossing voor consumenten die snel en gemakkelijk willen genieten van een smakelijk (voor)gerecht.
Het assortiment recepten voldoet aan de eisen van een uitgebalanceerd dieet, met het oog op de traditionele Italiaanse keuken, opnieuw geïnterpreteerd op een moderne en eigentijdse wijze. De Risotto is verpakt in herkenbare zakjes van 250 gram, goed voor 2 à 3 porties. Kooktijd voor de risotto is, afhankelijk van eigen voorkeur, ca. 15 minuten. |
Risotto met zeevruchten
Uit de serie The Traditionals: Risotto is een zeer traditioneel Italiaans gerecht: met een zeer geliefde bereiding, zozeer dat het tegenwoordig wordt beschouwd als het Italiaanse gerecht 'par excellence', een gerecht die toewijding en tijd vereist. Met de risotto's van Gli Aironi is geprobeerd om de oneindige variaties van dit gerecht te achterhalen, maar tegelijkertijd om de bereiding ervan eenvoudiger en sneller te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en ingrediënten die Italiaanse risotto wereldwijd groot heeft gemaakt. De beste ruwe materialen, vers geselecteerd en vervolgens door Gli Aironi gedehydrateerd, vergezellen hun Vercelli-rijst: zo is een uitstekende risotto geboren. Frutti di Mare
Kant en klare risotto met Zeevruchten van Carnaroli rijst. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
Risotto met asperges
Uit de serie The Traditionals: Risotto is een zeer traditioneel Italiaans gerecht: met een zeer geliefde bereiding, zozeer dat het tegenwoordig wordt beschouwd als het Italiaanse gerecht 'par excellence', een gerecht die toewijding en tijd vereist. Met de risotto's van Gli Aironi is geprobeerd om de oneindige variaties van dit gerecht te achterhalen, maar tegelijkertijd om de bereiding ervan eenvoudiger en sneller te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en ingrediënten die Italiaanse risotto wereldwijd groot heeft gemaakt. De beste ruwe materialen, vers geselecteerd en vervolgens door Gli Aironi gedehydrateerd, vergezellen hun Vercelli-rijst: zo is een uitstekende risotto geboren. Asparagi
Kant en klare risotto van Carnaroli rijst met Asperges. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
Risotto met kikkererwten pancetta
Uit de serie The Traditionals: Risotto is een zeer traditioneel Italiaans gerecht: met een zeer geliefde bereiding, zozeer dat het tegenwoordig wordt beschouwd als het Italiaanse gerecht 'par excellence', een gerecht die toewijding en tijd vereist. Met de risotto's van Gli Aironi is geprobeerd om de oneindige variaties van dit gerecht te achterhalen, maar tegelijkertijd om de bereiding ervan eenvoudiger en sneller te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en ingrediënten die Italiaanse risotto wereldwijd groot heeft gemaakt. De beste ruwe materialen, vers geselecteerd en vervolgens door Gli Aironi gedehydrateerd, vergezellen hun Vercelli-rijst: zo is een uitstekende risotto geboren. Ceci e Pancetta
Kant en klare risotto van Carnaroli rijst met Kikkererwten en Pancetta (spek). Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
Risotto met inktvisinkt
Uit de serie The Traditionals: Risotto is een zeer traditioneel Italiaans gerecht: met een zeer geliefde bereiding, zozeer dat het tegenwoordig wordt beschouwd als het Italiaanse gerecht 'par excellence', een gerecht die toewijding en tijd vereist. Met de risotto's van Gli Aironi is geprobeerd om de oneindige variaties van dit gerecht te achterhalen, maar tegelijkertijd om de bereiding ervan eenvoudiger en sneller te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en ingrediënten die Italiaanse risotto wereldwijd groot heeft gemaakt. De beste ruwe materialen, vers geselecteerd en vervolgens door Gli Aironi gedehydrateerd, vergezellen hun Vercelli-rijst: zo is een uitstekende risotto geboren. Nero di Seppia
Kant en klare risotto van Carnaroli rijst met Inktvisinkt. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
Risotto met eekhoorntjesbrood
Uit de serie The Traditionals: Risotto is een zeer traditioneel Italiaans gerecht: met een zeer geliefde bereiding, zozeer dat het tegenwoordig wordt beschouwd als het Italiaanse gerecht 'par excellence', een gerecht die toewijding en tijd vereist. Met de risotto's van Gli Aironi is geprobeerd om de oneindige variaties van dit gerecht te achterhalen, maar tegelijkertijd om de bereiding ervan eenvoudiger en sneller te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en ingrediënten die Italiaanse risotto wereldwijd groot heeft gemaakt. De beste ruwe materialen, vers geselecteerd en vervolgens door Gli Aironi gedehydrateerd, vergezellen hun Vercelli-rijst: zo is een uitstekende risotto geboren. Funghi Porcini
Kant en klare risotto van Carnaroli rijst met Porcini champignons. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
risotto met truffel
Uit de serie The Traditionals: Risotto is een zeer traditioneel Italiaans gerecht: met een zeer geliefde bereiding, zozeer dat het tegenwoordig wordt beschouwd als het Italiaanse gerecht 'par excellence', een gerecht die toewijding en tijd vereist. Met de risotto's van Gli Aironi is geprobeerd om de oneindige variaties van dit gerecht te achterhalen, maar tegelijkertijd om de bereiding ervan eenvoudiger en sneller te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en ingrediënten die Italiaanse risotto wereldwijd groot heeft gemaakt. De beste ruwe materialen, vers geselecteerd en vervolgens door Gli Aironi gedehydrateerd, vergezellen hun Vercelli-rijst: zo is een uitstekende risotto geboren. Al Tartufo
Kant en klare truffel risotto van Carnaroli rijst. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
Risotto met saffraan
Uit de serie The Traditionals: Risotto is een zeer traditioneel Italiaans gerecht: met een zeer geliefde bereiding, zozeer dat het tegenwoordig wordt beschouwd als het Italiaanse gerecht 'par excellence', een gerecht die toewijding en tijd vereist. Met de risotto's van Gli Aironi is geprobeerd om de oneindige variaties van dit gerecht te achterhalen, maar tegelijkertijd om de bereiding ervan eenvoudiger en sneller te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en ingrediënten die Italiaanse risotto wereldwijd groot heeft gemaakt. De beste ruwe materialen, vers geselecteerd en vervolgens door Gli Aironi gedehydrateerd, vergezellen hun Vercelli-rijst: zo is een uitstekende risotto geboren. Al Zafferano
Kant en klare safraan risotto van Carnaroli rijst. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
Risotto met pesto
Uit de serie The Regionals: De schoonheid van Italië schuilt ongetwijfeld in de verscheidenheid en de Italiaanse keuken viert dit bij elke gelegenheid met recepten die generaties lang zijn doorgegeven. Gli Aironi heeft een aantal iconische recepten van de Italiaanse regionale traditie geselecteerd en hier een speciale lijn van risotto’s mee gecreëerd. Een eerbetoon aan de geweldige keuken van Italië. Al Pesto
Kant en klare risotto van Carnaroli rijst met pesto. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
risotto met pecorinokaas en zwarte peper
Uit de serie The Regionals: De schoonheid van Italië schuilt ongetwijfeld in de verscheidenheid en de Italiaanse keuken viert dit bij elke gelegenheid met recepten die generaties lang zijn doorgegeven. Gli Aironi heeft een aantal iconische recepten van de Italiaanse regionale traditie geselecteerd en hier een speciale lijn van risotto’s mee gecreëerd. Een eerbetoon aan de geweldige keuken van Italië. Al Cacio e Pepe
Kant en klare risotto van Carnaroli rijst Cacio e Pepe (Pecorinokaas en peper). Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
Risotto carbonara
Uit de serie The Regionals: De schoonheid van Italië schuilt ongetwijfeld in de verscheidenheid en de Italiaanse keuken viert dit bij elke gelegenheid met recepten die generaties lang zijn doorgegeven. Gli Aironi heeft een aantal iconische recepten van de Italiaanse regionale traditie geselecteerd en hier een speciale lijn van risotto’s mee gecreëerd. Een eerbetoon aan de geweldige keuken van Italië. Carbonara
Kant en klare risotto Carbonara van gerookte Carnaroli rijst. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
Risotto amatriciana
Uit de serie The Regionals: De schoonheid van Italië schuilt ongetwijfeld in de verscheidenheid en de Italiaanse keuken viert dit bij elke gelegenheid met recepten die generaties lang zijn doorgegeven. Gli Aironi heeft een aantal iconische recepten van de Italiaanse regionale traditie geselecteerd en hier een speciale lijn van risotto’s mee gecreëerd. Een eerbetoon aan de geweldige keuken van Italië. Amatriciana
Kant en klare risotto Amatriciana van gerookte Carnaroli rijst. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
risotto tomaat en rozemarijn
Uit de serie The Veggies: Gli Aironi heeft een roeping om uiterste aandacht te besteden aan intoleranties, en al jaren is ze ook erg gefocust op voedingskeuzes die de consumptie van dierlijke eitwitten vermijden. Daarom kon het niet uitblijven, een vegetarische lijn, geïnspireerd door de smaken van de moestuin. Pomodoro e Rosmarino
Kant en klare Carnaroli risotto met tomaat en rozemarijn. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
Gli Aironi, rijstkoekjes in glazen potten
Gli Aironi heeft een moderne versie gecreëerd van koekjes door rijstmeel te gebruiken. Dankzij hun unieke smaak roepen ze de smaak en geur op van de koekjes gebakken in het verleden. Ze noemen deze koekjes Biscotti da Favola (sprookjeskoekjes), een sprookje dat is gemaakt van margarine, bloem, suiker en kruiden. Territorium, traditie, moderniteit en authenticiteit zijn de sleutelwoorden van dit product, waarvan de verpakking is geïllustreerd door kunstenaar en fijnproever Gianluca Biscalchin: van zijn hand zijn de reigers die koekjes in hun snavels houden, een duidelijke verwijzing naar het thuisland van het bedrijf Gli Aironi en naar het bedrijf zelf. |
De rijstkoekjes van Gli Aironi zijn glutenvrij, lactosevrij en bevatten geen ei |
RIJSTKOEKJES MET CACAO EN KRUIDEN
200G Rijstkoekjes met cacao en kruiden, gemaakt van de rijst uit Vercelli en verpakt in luxe glazen potje.
Vertical Divider
|
KOKOS RIJSTKOEKJES
200G Rijstkoekjes met kokos, gemaakt van de rijst uit Vercelli en verpakt in luxe glazen potje.
Vertical Divider
|
KASTANJEHONING RIJSTKOEKJES
200G Rijstkoekjes met kastanjehoning, gemaakt van de rijst uit Vercelli en verpakt in luxe glazen potje.
Vertical Divider
|
HAZELNOOT RIJSTKOEKJES
200G Rijstkoekjes met hazelnoot, gemaakt van de rijst uit Vercelli en verpakt in luxe glazen potje.
Vertical Divider
|
GEROOSTERDE EN GEZOUTEN PINDA'S
80G Geroosterde en gezouten pinda's, wie vindt ze nou niet lekker! Verpakt in luxe glazen potje. Vertical Divider
|
GEROOSTERDE HAZELNOTEN
70G Bij Italiaanse snacks of zoutjes mag het niet missen, geroosterde hazelnoten. Verpakt in luxe glazen potje. Vertical Divider
|
TARALLI
50G De onmiskenbare snack uit Puglia, Taralli, uitgevoerd in de kleine uitvoering, verpakt in luxe glazen potje. Vertical Divider
|
Vertical Divider
Rijst en risotto groothandel NederlandVoor Gli Aironi is CiaoHelena de rijst en risotto groothandel in Nederland. Zo niet de beste, dan toch zeker de lekkerste rijst en risotto die er is. En allemaal glutenvrij.
De rijst is leverbaar blikken, dozen of jute zak. De kant-en-klare risotto in handige 3 persoonsverpakkingen, klaar voor gebruik en in allerlei heerlijke smaken. |
Groothandel Italiaanse rijst en risottoGli Aironi behandelt haar rijst met liefde en vooral ook heel zacht. Hierdoor blijft de knop van de rijst intact, wat zorgt voor een intense smaakbeleving.
CiaoHelena is jouw groothandel voor Italiaanse rijst en risotto. Word ook klant van CiaoHelena en kies voor deze prachtige producten in jouw winkel. |