Venchi - bonbons en pralines
Met meer dan 40 soorten decoratief verpakte Italiaanse glutenvrije chocolade bonbons vind je in het assortiment van Venchi altijd je favoriete smaak.
Variërend in uitvoeringen als onder andere cremino bonbons, gianduja ralines en napolitains. Smaken als rum, crème cacao, pistache en crème brulée horen bij de best verkopende items in het aanbod van deze heerlijke Italiaanse kwaliteitschocolade. De bonbons zijn per stuk verpakt, alle chocolade is glutenvrij en deels is het vegan friendly chocolade. Daarmee is CiaoHelena jouw ideale pralines en bonbons groothandel.
Bekijk zeker ook de inspiratie- en sfeerpagina met foto's van Venchi chocolade het aanbod van deze heerlijke Italiaanse kwaliteitschocolade.
Variërend in uitvoeringen als onder andere cremino bonbons, gianduja ralines en napolitains. Smaken als rum, crème cacao, pistache en crème brulée horen bij de best verkopende items in het aanbod van deze heerlijke Italiaanse kwaliteitschocolade. De bonbons zijn per stuk verpakt, alle chocolade is glutenvrij en deels is het vegan friendly chocolade. Daarmee is CiaoHelena jouw ideale pralines en bonbons groothandel.
Bekijk zeker ook de inspiratie- en sfeerpagina met foto's van Venchi chocolade het aanbod van deze heerlijke Italiaanse kwaliteitschocolade.
CHOCOVIAR
een uitdrukking van Venchi's volledig Italiaanse knowhow, stijl en creativiteit, dankzij de unieke en verfijnde mix van contrasten, verrassende vullingen en texturen Vertical Divider
|
|
Chocoviar pistachecrème
Een perfecte chocolade voor een gastronomische pauze. Romige, licht gezouten hazelnoot- en pistachepasta met knapperige hele pistachenoten, in een omhulsel van intense pure chocolade gegarneerd met toffeekorrels en geroosterde cacaobonen! Het zal je overtuigen met het onweerstaanbare spel van contrasten tussen zacht en knapperig, zoet en hartig, en met slechts één hoofdrolspeler, de pistache. Melkchocolade met Pistache Gianduja crème met gezouten hazelnoten, amandelen en pistachenoten. Bedekt met licht gezouten karamel en stukjes hazelnoot.
Vertical Divider
|
Chocoviar 75%
Gevuld met extra pure room met extra vergine olijfolie in een 75% Cuor di cacao omhulsel bedekt met 75% pure chocolade microbolletjes. Onmogelijk om vanaf te blijven!
Een 75% cacao omhulsel gevuld met donkere, pure chocolade, bedekt met 75% Chocoviar parels.
Vertical Divider
|
Chocoviar Stracciatella
Chocoviar Stracciatella biedt een onweerstaanbare explosie van smaken en texturen in één hap: eerst de heerlijke roomvulling, verrijkt met cacaobonen en geurige vanillestokjes, daarna omhuld door de zoetheid van melkchocolade en de knapperigheid van Chocoviar-korrels. Gevuld met room, nibs en vanille- stokjes, omhuld met melkchocolade, gedecoreerd met microparels van melkchocoviar.
Vertical Divider
|
Chocoviar gianduja
Chocoviar Gianduia pralines: een knapperige hele en licht geroosterde IGP Piemonte hazelnoot, ingesloten in een speciale Gianduia met slechts 3 ingrediënten: chocolade, ruwe rietsuiker en IGP Piemonte hazelnoot, romig en omhullend, omhuld in een schaal van pure chocolade met Chocoviar 75% microbolletjes. Alle smaak van Venchi-chocolade in één hap!
Romige Gianduja vulling met een hele hazelnoot uit Piemonte, bedekt met pure chocolade en 75% pure Chocoviar parels.
Vertical Divider
|
Chocoviar crème cacao
Cubotto Chocoviar Crème Cacao pralines: onweerstaanbaar gevuld met heerlijk smeuïge chocoladepasta in een schil van melkchocolade, bedekt met pure chocolade en gedecoreerde omhuld met melkchocolade microbolletjes. De perfecte chocolade voor de zoetekauw. Een nieuw Chocoviar recept: een chocoladepasta vulling met cacao en hazelnoten uit Piemonte in een melkchocolade omhulsel, bedekt met extra pure chocolade en gedecoreerde met melk Chocoviar microkorrels.
Vertical Divider
|
Chocoviar cRème Brulée
Pralines met een heerlijke karamelvulling, in een omhulsel van pure chocolade omhuld met microbolletjes van 75% pure chocolade. Onweerstaanbaar lekker! Een donkere (pure chocolade) en melk chocolade omhulsel, gevuld met crème brulée en bedekt met 75% chocolade Chocoviar. Een luxe praline voor speciale momenten.
Vertical Divider
|
Chocoviar sinaasappel
Een klassieke combinatie, zoals je die nog nooit hebt geprobeerd! De zachte mediterrane bloedsinaasappel vulling geeft een intense, citrusachtige zoetheid die een onweerstaanbaar contrast vormt met de extra pure chocolade die smelt in de mond.
Gevuld met bloedsinaasappel omhuld met extra donkere chocolade en versierd met 75% Chocoviar microkorrels.
Vertical Divider
|
Het zonnige Sicilië produceert elk jaar meer dan een miljoen ton sinaasappelen, en het landschap en de desserts van de regio worden gedomineerd door dit heldere fruit. Met een sappig sinaasappelhart is de nieuwe Chocoviar Arancia bijna een vliegticket naar het eiland.
|
cannolo
Hier is de nieuwste toevoeging aan de Italiaanse Desserts-collectie om van te watertanden! Een onweerstaanbare vulling van romige ricotta met gekonfijte kersen en sinaasappels, knapperige glutenvrije wafelstukjes, helemaal omhuld met intense, pure chocolade: de heerlijke Siciliaanse Cannolo in chocoladeversie! Chocolade gevuld met ricottacrème, gekonfijte sinaasappel en kers, gemengd met krokante wafels, omhuld met pure chocolade.
Vertical Divider
|
BACIO DI DAMA MELK
Pralines met een heerlijke karamelvulling, in een omhulsel van pure chocolade omhuld met microbolletjes van 75% pure chocolade. Onweerstaanbaar lekker! Gebaseerd op het bekende koekje uit Piemonte, Baci di Dama (dameskusjes) is deze heerlijke chocolade met krokant hazelnootkoekje uit Piemonte, gezet in een heerlijke gianduja en omhuld met melkchocolade.
Vertical Divider
|
PANNACOTTA EN KARAMEL
Een eerbetoon aan de Italiaanse zoetwarentraditie: de meest geliefde lekkernijen, allemaal in één hap. Karamel Panna Cotta chocolade, een heerlijk hart van vloeibare karamel en een vulling van melkchocolade omhuld met een krokant karamelchocolade omhulsel. Een delicatesse om van te smullen! Chocolade-karamelschelp met een romige vanillevulling en een hart van vloeibare, verrukkelijke karamel
Vertical Divider
|
NOUGATINE
Het recept is sinds 1905 niet veranderd: een hart van gehakte en gekarameliseerde hazelnoten uit Piemonte omhuld met 56% pure chocolade. Elke Nougatine vertelt ons een zoet verhaal: een reis die de exotische cacao naar de knapperige IGP hazelnoten uit Piemonte heeft afgelegd.
Gekarameliseerde stukjes hazelnoot uit Piemonte bedekt met 56% pure chocolade.
Vertical Divider
|
cuba rum praline²
Naar een origineel Cuneo Rum-recept uit 1961, een 60% pure chocolade in de dop gevuld met chocoladecrème met originele rumdressing. Een klassieker uit de Piemontese traditie, die inspeelt op het aangename contrast van de tonen van chocolade en rum en die, afwisselend in de mond, een meervoudige smaakbeleving bieden: de bitterheid van de chocolade maakt plaats voor de warmte en zoetheid van de rum. ² seizoensartikel: september tot mei
Rum bonbons: een klassieker, een praline die sinds 1961 haar oorspronkelijke recept en verpakking heeft behouden. De combinatie van een 56% pure chocolade omhulsel met van binnen de intense smaak van Cubaanse rum.
Vertical Divider
|
tiramisù praline
Cubotto klassieke tiramisù-chocolade bestaande uit lagen koffiepasta, mascarponecrème en Venezolaanse melkchocoladefinish van 47% cacao. De naam van deze chocolade herinnert aan het beroemdste Italiaanse dessert dat het recept inspireerde. De praline bestaat uit drie lagen: een laag koffiecrème, zacht gemaakt door de cacaoboter, die van nature aanwezig is in de cacaobonen, een centrale laag witte chocoladeroom met natuurlijke mascarponesmaak en tot slot een laag Venezolaanse melkchocolade met een hoog cacaogehalte van 47%, voor een neutrale smaak, niet te zoet of overheersend. De Tiramisù-chocolade is een volledig Italiaanse chocolade, zoals iedereen graag een maaltijd afsluit met het populairste Italiaanse dessert: tiramisù. Drie lagen van koffiepasta, mascarpone crème en een 'final touch' van 47% cacao uit Venezuela.
Vertical Divider
|