Venchi - bonbons en pralines
Met meer dan 40 soorten decoratief verpakte Italiaanse glutenvrije chocolade bonbons vind je in het assortiment van Venchi altijd je favoriete smaak.
Variërend in uitvoeringen als onder andere cremino bonbons, gianduja ralines en napolitains. Smaken als rum, crème cacao, pistache en crème brulée horen bij de best verkopende items in het aanbod van deze heerlijke Italiaanse kwaliteitschocolade. De bonbons zijn per stuk verpakt, alle chocolade is glutenvrij en deels is het vegan friendly chocolade. Daarmee is CiaoHelena jouw ideale pralines en bonbons groothandel.
Bekijk zeker ook de inspiratie- en sfeerpagina met foto's van Venchi chocolade het aanbod van deze heerlijke Italiaanse kwaliteitschocolade.
Variërend in uitvoeringen als onder andere cremino bonbons, gianduja ralines en napolitains. Smaken als rum, crème cacao, pistache en crème brulée horen bij de best verkopende items in het aanbod van deze heerlijke Italiaanse kwaliteitschocolade. De bonbons zijn per stuk verpakt, alle chocolade is glutenvrij en deels is het vegan friendly chocolade. Daarmee is CiaoHelena jouw ideale pralines en bonbons groothandel.
Bekijk zeker ook de inspiratie- en sfeerpagina met foto's van Venchi chocolade het aanbod van deze heerlijke Italiaanse kwaliteitschocolade.
Alle Venchi bonbons, pralines en napolitains:
105167
Chocoviar Stracciatella Chocoviar Stracciatella biedt een onweerstaanbare explosie van smaken en texturen in één hap: eerst de heerlijke roomvulling, verrijkt met cacaobonen en geurige vanillestokjes, daarna omhuld door de zoetheid van melkchocolade en de knapperigheid van Chocoviar-korrels. Gevuld met room, nibs en vanille- stokjes, omhuld met melkchocolade, gedecoreerd met microparels van melkchocoviar.
Vertical Divider
|
105168
Chocoviar sinaasappel Een klassieke combinatie, zoals je die nog nooit hebt geprobeerd! De zachte mediterrane bloedsinaasappel vulling geeft een intense, citrusachtige zoetheid die een onweerstaanbaar contrast vormt met de extra pure chocolade die smelt in de mond. Gevuld met bloedsinaasappel omhuld met extra donkere chocolade en versierd met 75% Chocoviar microkorrels.
Vertical Divider
|
105153
Chocoviar pistachecrème Een perfecte chocolade voor een gastronomische pauze. Romige, licht gezouten hazelnoot- en pistachepasta met knapperige hele pistachenoten, in een omhulsel van intense pure chocolade gegarneerd met toffeekorrels en geroosterde cacaobonen! Het zal je overtuigen met het onweerstaanbare spel van contrasten tussen zacht en knapperig, zoet en hartig, en met slechts één hoofdrolspeler, de pistache. Melkchocolade met Pistache Gianduja crème met gezouten hazelnoten, amandelen en pistachenoten. Bedekt met licht gezouten karamel en stukjes hazelnoot.
Vertical Divider
|
105138
Chocoviar 75% Gevuld met extra pure room met extra vergine olijfolie in een 75% Cuor di cacao omhulsel bedekt met 75% pure chocolade microbolletjes. Onmogelijk om vanaf te blijven!
Een 75% cacao omhulsel gevuld met donkere, pure chocolade, bedekt met 75% Chocoviar parels.
Vertical Divider
|
105166
Chocoviar crème cacao Cubotto Chocoviar Crème Cacao pralines: onweerstaanbaar gevuld met heerlijk smeuïge chocoladepasta in een schil van melkchocolade, bedekt met pure chocolade en gedecoreerde omhuld met melkchocolade microbolletjes. De perfecte chocolade voor de zoetekauw. Een nieuw Chocoviar recept: een chocoladepasta vulling met cacao en hazelnoten uit Piemonte in een melkchocolade omhulsel, bedekt met extra pure chocolade en gedecoreerde met melk Chocoviar microkorrels.
Vertical Divider
|
105136
Chocoviar gianduja Chocoviar Gianduia pralines: een knapperige hele en licht geroosterde IGP Piemonte hazelnoot, ingesloten in een speciale Gianduia met slechts 3 ingrediënten: chocolade, ruwe rietsuiker en IGP Piemonte hazelnoot, romig en omhullend, omhuld in een schaal van pure chocolade met Chocoviar 75% microbolletjes. Alle smaak van Venchi-chocolade in één hap!
Romige Gianduja vulling met een hele hazelnoot uit Piemonte, bedekt met pure chocolade en 75% pure Chocoviar parels.
Vertical Divider
|
105119
Chocoviar cRème Brulée Pralines met een heerlijke karamelvulling, in een omhulsel van pure chocolade omhuld met microbolletjes van 75% pure chocolade. Onweerstaanbaar lekker! Een donkere (pure chocolade) en melk chocolade omhulsel, gevuld met crème brulée en bedekt met 75% chocolade Chocoviar. Een luxe praline voor speciale momenten.
Vertical Divider
|
104415
cannolo Hier is de nieuwste toevoeging aan de Italiaanse Desserts-collectie om van te watertanden! Een onweerstaanbare vulling van romige ricotta met gekonfijte kersen en sinaasappels, knapperige glutenvrije wafelstukjes, helemaal omhuld met intense, pure chocolade: de heerlijke Siciliaanse Cannolo in chocoladeversie! Chocolade gevuld met ricottacrème, gekonfijte sinaasappel en kers, gemengd met krokante wafels, omhuld met pure chocolade.
Vertical Divider
|
112439
bacio di dama puur Een eerbetoon aan de Italiaanse zoetwarentraditie: de meest geliefde lekkernij, allemaal in één hap. De Bacio Di Dama is een typisch snoepje van de Piemontese traditie, twee kruimelige hazelnootkoekjes met een dun laagje chocolade. Deze lekkernij is door Venchi herzien in een versie van pure chocolade. Een nieuwe smaakbeleving: verschillende lagen en texturen. Klaar om te proeven. Gebaseerd op het bekende koekje uit Piemonte, Baci di Dama (dameskusjes) is deze heerlijke chocolade met krokant hazelnootkoekje uit Piemonte, gezet in een heerlijke gianduja en omhuld met pure chocolade.
Vertical Divider
|
112437
BACIO DI DAMA MELK Pralines met een heerlijke karamelvulling, in een omhulsel van pure chocolade omhuld met microbolletjes van 75% pure chocolade. Onweerstaanbaar lekker! Gebaseerd op het bekende koekje uit Piemonte, Baci di Dama (dameskusjes) is deze heerlijke chocolade met krokant hazelnootkoekje uit Piemonte, gezet in een heerlijke gianduja en omhuld met melkchocolade.
Vertical Divider
|
180071
NOUGATINE Het recept is sinds 1905 niet veranderd: een hart van gehakte en gekarameliseerde hazelnoten uit Piemonte omhuld met 56% pure chocolade. Elke Nougatine vertelt ons een zoet verhaal: een reis die de exotische cacao naar de knapperige IGP hazelnoten uit Piemonte heeft afgelegd.
Gekarameliseerde stukjes hazelnoot uit Piemonte bedekt met 56% pure chocolade.
Vertical Divider
|
102160
cuba rum praline² Naar een origineel Cuneo Rum-recept uit 1961, een 60% pure chocolade in de dop gevuld met chocoladecrème met originele rumdressing. Een klassieker uit de Piemontese traditie, die inspeelt op het aangename contrast van de tonen van chocolade en rum en die, afwisselend in de mond, een meervoudige smaakbeleving bieden: de bitterheid van de chocolade maakt plaats voor de warmte en zoetheid van de rum. ² seizoensartikel: september tot mei
Rum bonbons: een klassieker, een praline die sinds 1961 haar oorspronkelijke recept en verpakking heeft behouden. De combinatie van een 56% pure chocolade omhulsel met van binnen de intense smaak van Cubaanse rum.
Vertical Divider
|
112443
tiramisù praline Cubotto klassieke tiramisù-chocolade bestaande uit lagen koffiepasta, mascarponecrème en Venezolaanse melkchocoladefinish van 47% cacao. De naam van deze chocolade herinnert aan het beroemdste Italiaanse dessert dat het recept inspireerde. De praline bestaat uit drie lagen: een laag koffiecrème, zacht gemaakt door de cacaoboter, die van nature aanwezig is in de cacaobonen, een centrale laag witte chocoladeroom met natuurlijke mascarponesmaak en tot slot een laag Venezolaanse melkchocolade met een hoog cacaogehalte van 47%, voor een neutrale smaak, niet te zoet of overheersend. De Tiramisù-chocolade is een volledig Italiaanse chocolade, zoals iedereen graag een maaltijd afsluit met het populairste Italiaanse dessert: tiramisù. Drie lagen van koffiepasta, mascarpone crème en een 'final touch' van 47% cacao uit Venezuela.
Vertical Divider
|
104419
pannacotta en karamel Een eerbetoon aan de Italiaanse zoetwarentraditie: de meest geliefde lekkernijen, allemaal in één hap. Karamel Panna Cotta chocolade, een heerlijk hart van vloeibare karamel en een vulling van melkchocolade omhuld met een krokant karamelchocolade omhulsel. Een delicatesse om van te smullen! Chocolade cubotto met binnenin een druppel heerlijke vloeibare karamel.
Vertical Divider
|
104404
amandel en extra pure chocolade Een eerbetoon aan de Italiaanse zoetwarentraditie: de meest geliefde lekkernijen, allemaal in één hap. Geïnspireerd door de smaak van marsepein, heeft de Amandel Pure Chocolade een perfecte balans tussen de zoetheid van amandelen en de intensiteit van pure chocolade. Zacht, omhullend en super lekker! Cubotto van twee pure chocolades met amandelspijs.
Vertical Divider
|