Antica Torroneria Piemontese, Italiaanse chocoladetruffels en pralines
Met 19 smaken (en 20 verpakkingen) chocoladetruffels van 14 gram en 14 smaken van 7 gram biedt Antica Torroneria Piemontese een uitgebreid assortiment. Klassieke smaken als de oorspronkelijke zoete chocoladetruffel, pralinato en gianduja worden ondersteund met nieuwe typisch Italiaanse smaken als panna cotta, stracciatella en amaretti. Probeer ook eens de nieuwe smaak: framboos met stukjes pistachenoot. Bovenal: ze smaken niet alleen goed, het zijn misschien wel de lekkerste chocoladetruffels die er zijn, maar ze zien er ook nog eens prachtig uit in de gekleurde papiertjes, zoals je ook op de pagina met sfeerfoto's kunt zien.
Ook heerlijke Italiaanse chocolade: heerlijke hazelnoten omhuld met melk of pure chocolade of kies de heerlijke chocolade met suikerkogeltjes.
Ook heerlijke Italiaanse chocolade: heerlijke hazelnoten omhuld met melk of pure chocolade of kies de heerlijke chocolade met suikerkogeltjes.
Antica Torroneria Piemontese, chocoladetruffels van 14 gram
Vertical Divider
|
Chocoladetruffels Framboos en PistacheLampone e pistacchio
In deze bijzondere zoete truffel kun je de klassieke smaak van pistache waarderen, gecombineerd met de fruitige smaak van framboos. Een volkomen succesvolle, gedurfde combinatie die alleen door meer dan een eeuw ervaring kon worden bereikt. Een zoete chocoladetruffel met een gedurfde combinatie van stukjes pistachenoot en fruitige framboos en bestrooid met cacaopoeder, verpakt in roze en groen papier
|
al latte
Een perfecte mix tussen de lekkerste ambachtelijk geroosterde hazelnoten en voortreffelijke melkchocolade. Een toegankelijke en liefdevolle smaak. Een rijke en romige truffel, bij het proeven valt meteen de buitengewone smeuïgheid op die wordt bereikt door de juiste verwerkingstijden en het hoge percentage hazelnootpasta. De uitgebalanceerde combinatie van chocolade, stukjes hazelnoot en ambachtelijk geroosterde hazelnootpasta zorgt voor een mix met een zachte, maar nooit plakkerige textuur. Een rijke smaak waarbij de typische zoetheid van volle melk en cacaoboter wordt versterkt door de toevoeging van cacaopoeder. Een zoete truffel met een simpele smaak waar iedereen van kan genieten. Een smaak die goed past tussen Gianduja en de klassieke Dolce chocoladetruffel. Een melkchocoladetruffel met stukjes van IGP hazelnoten uit Piemonte en bestrooid met cacaopoeder, verpakt in felrood papier
Vertical Divider
|
aglia agrumi
De frisse smaak van citroen en limoen wordt gecombineerd met die van de beste witte chocolade. Een ongebruikelijke match, maar perfect in balans dankzij een lang en complex productieproces. Een perfecte balans van romige, witte chocolade en hazelnootpasta. Speciale chocoladekorrels in combinatie met gevriesdroogde citroen en limoen die in de juiste hoeveelheid wordt toegevoegd, zorgen voor de frisse zuurheid die goed wordt waargenomen in de mond. Een frisse, onverwachte smaak. Een witte chocoladetruffel met de kenmerkende frisheid van Italiaanse citrusvruchten
Vertical Divider
|
latte e nocciole caramellato
Antica Torroneria is gespecialiseerd in het werken met hazelnoten. Ze hebben ze net genoeg gekaramelliseerd om te mengen met de puurste melkchocolade. Het is onmogelijk om deze geweldige smaak te beschrijven: je moet het proeven. De melkchocolade en gekarameliseerde hazelnoten zorgen voor een perfecte balans tussen deze verfijnde ingrediënten. De perfect uitgebalanceerde smaak is te danken aan chocolade die rijk is aan volle melk en cacaoboter, terwijl de aangename knapperigheid wordt bereikt door de hazelnoten die zijn geselecteerd, geroosterd, in stukjes gehakt en op het juiste moment gezoet. Een chocoladetruffel van melkchocolade met gekarameliseerde hazelnoten, bedekt met een laagje cacaopoeder.
Vertical Divider
|
70% fondente, fave di cacao
Voor een liefhebber van sterke smaken raden we deze originele zoete truffel aan. Deze smaak wordt verkregen door de intense smaak van een uitzonderlijke chocolade van 70% cacao te versterken met korrels van rauwe cacaobonen. Deze chocoladetruffel bestaat uit een combinatie van extra pure chocolade, cacaopoeder en cacaomassa. Dankzij de cacaomassa wordt een bittere, sterk smakende zoete truffel bereikt. De cacaoboonkorrel geeft een aangename knapperigheid. Een chocoladetruffel voor echte experts. Een chocoladetruffel van 70% pure chocolade met stukjes cacaoboon.
Vertical Divider
|
panna cotta
Het traditionele Piemontese dessert 'panna cotta' vindt zichzelf opnieuw uit. Het wordt deze zoete truffel romige deeg, verrijkt met karamelaccenten. Een smaak met eeuwenoude traditie voor de meest veeleisende fijnproevers van alle leeftijden. De typisch Italiaanse smaak Panna cotta, die het assortiment van Antica nog completer maakt. Het traditionele Italiaanse dessert, afkomstig uit Piemonte, gemaakt van room, melk, suiker en gelatine is verwerkt in deze ongelooflijk lekkere chocoladetruffel.
Vertical Divider
|
amaretti
De unieke smaak van deze zoete truffel heeft een knapperige, kruimelige consistentie met de karakteristieke smaak van het licht bittere koekje dat algemeen bekend staat onder de naam macaron. Door de combinatie ontstaat er een alternatieve, nieuwe receptuur. Bittere chocolade wordt gecombineerd met amaretto en amandelkorrels waardoor het krokant wordt met de typische smaak van bittere amandel. Met deze chocolade truffel versterkt Antica Torroneria de smaak van één van de meest typische lekkernijen van Piemonte. Een chocoladetruffel met stukjes van heerlijke Italiaanse Amaretti koekjes
Vertical Divider
|
stracciatella
Stracciatella truffels zijn het antwoord op de zoektocht naar een uniek en vernieuwend product. De uitmuntendheid van zoete witte truffel van Antica Torroneria Piemontese wordt gecombineerd met stukjes extra pure chocolade. Een verleidelijke variatie voor de meest veeleisende fijnproevers. De zoetheid van witte chocolade ontmoet de bitterheid van extra pure chocolade in een mix van uitgebalanceerde intensiteit. Extra donkere chocoladevlokken en stukjes hazelnoot zorgen voor een aangename knapperigheid. Een interpretatie van één van de meest geliefde Italiaanse ijssmaken. Een hazelnoottruffel met stukjes chocolade, gebaseerd op het beroemde Stracciatella ijs
Vertical Divider
|
pistacchio
Zorgvuldig geselecteerde premium pistachenoten worden geschild en geroosterd. Dankzij de ervaring van Antica Torroneria wordt de meest geschikte witte chocolade gebruikt om het aroma te versterken. Op deze manier ontstaat een smaak die de meest veeleisende fijnproevers tevreden kan stellen. Verwerkingstijden en temperaturen geven deze Pistache Tartufo Dolce een onmiskenbare smaak. Slechts twee ingrediënten: witte chocolade en pistache. De witte chocolade zorgt voor de zoete noot en de zachtheid van het mengsel. De typische smaak en kleur zijn te danken aan het hoge percentage pistache in het recept. De pistachepasta, zonder kleurstoffen en met een natuurlijke, groene kleur, past perfect bij de witte chocolade. De pistachenoot zorgt uiteindelijk voor een aangenaam vleugje knapperigheid. Een chocoladetruffel met stukjes Italiaanse pistachenoten, verpakt in vrolijk groen papier
Vertical Divider
|
extra neri
Een verfijnde interpretatie van de klassieke Dolce chocoladetruffel, verkregen met de rijkere extra pure chocolade. Een sterke smaak gemaakt voor meer intensieve, uitgesproken smaakliefhebbers. Een extra pure chocoladetruffel met stukjes IGP hazelnoot uit Piemonte. Voor de liefhebber van de pure cacaosmaak.
Vertical Divider
|
Chocoladetruffels goudVoor de feestdagen of 'gewoon' bij een bijzondere gelegenheid.
De zoete chocoladetruffels in een glanzend gouden verpakking doen het altijd goed. Vertical Divider
|
dolci neri oro
Antica Torroneria Piemontese is een bedrijf dat strikt verbonden is met zijn territorium, de Langhe. Hun klassieke zoete truffel, 'l'Originale', is gemaakt om één van de beste vruchten van dat gebied te verrijken: de hazelnoot. Het mengsel van deze hazelnoten met de fijnste chocolade zorgt voor een buitengewoon uitgebalanceerde smaak die deze zoete truffel tot één van de beste 'Made in Italy' maakt. Antica Torroneria neemt alle tijd om de juiste, zachte textuur te verkrijgen. Met de bitterheid van de extra pure chocolade versterken ze het aroma van hun hazelnoten. Stukjes hazelnoot worden toegevoegd voor een aangename knapperigheid, cacaopoeder geeft een laatste bittere noot om het perfecte smaakhuwelijk te bezegelen. Een heerlijke chocoladetruffel uit de exclusieve goud-serie van Antica Torroneria. De truffel, waarvan het bovenaanzicht een klavertje vier voorstelt, bevat heerlijke hazelnoten uit Piemonte, is bedekt met een laagje cacaopoeder. Heerlijke chocolade in goud papier
|
cappuccino
Cappuccino: een typisch Italiaanse smaak die onze pattisiers met een artistiek tintje hebben weten te vermengen met het unieke aroma van de beste hazelnoten. Een traktatieplezier die je niet mag missen! Een chocoladetruffel met de heerlijke Italiaanse smaak van cappuccino, verpakt in helder blauw papier
Vertical Divider
|
caramello e nocciole salate
Antica Torroneria heeft hun beste hazelnoten perfect gezouten en gecombineerd met een heerlijke karamelchocolade voor een heel aangenaam contrast. De rijke, harmonieuze smaak van deze truffel wordt bereikt door de hazelnoten in hun geheel te roosteren, vervolgens te zouten en er tot slot korrels van te maken. We ronden deze ideale match af door alles te mengen met karamelchocolade. Een chocoladetruffel met karamel en gezouten IGP hazelnoten uit Piemonte, bedekt met een laagje cacaopoeder
Vertical Divider
|
dolce bianchi
Het onmiddellijke succes van de zoete Dolce truffel, het origineel, heeft de patissiers van die tijd aangemoedigd om onmiddellijk een alternatief te creëren, de eerste van vele anderen. Ze hebben de pure chocolade vervangen door witte, waardoor een nieuwe, voortreffelijke mix is ontstaan die het unieke aroma van Piemontese hazelnoten kan versterken. De heerlijke zoete witte truffel is ontstaan vanuit deze simpele intuïtie. Dit was de eerste variant van de klassieke Dolce truffel 'l'Originale'. De smaak van geroosterde hazelnootpasta overheerst op witte chocolade, een uitgesproken hazelnootsmaak. De toevoeging van hazelnootstukjes geeft een prettige knapperigheid aan het einde van de proeverij. Een witte chocoladetruffel met IGP hazelnoten uit Piemonte
Vertical Divider
|
tartufo cocco
Witte chocolade en kokosnoot: een verfijnde combinatie die tot stand is gekomen door het laboratoriumpersoneel van Antica Torroneria, die de perfecte balans tussen de smaken hebben weten te vinden. Sluit je ogen en waan je op een tropisch eiland. Een sublieme chocoladetruffel met de onovertroffen smaak van kokos, bedekt met een dun laagje poedersuiker
Vertical Divider
|