Antica Torroneria Piemontese, Italiaanse chocoladetruffels en pralines
Met 19 smaken (en 20 verpakkingen) chocoladetruffels van 14 gram en 14 smaken van 7 gram biedt Antica Torroneria Piemontese een uitgebreid assortiment. Klassieke smaken als de oorspronkelijke zoete chocoladetruffel, pralinato en gianduja worden ondersteund met nieuwe typisch Italiaanse smaken als panna cotta, stracciatella en amaretti. Probeer ook eens de nieuwe smaak: framboos met stukjes pistachenoot. Bovenal: ze smaken niet alleen goed, het zijn misschien wel de lekkerste chocoladetruffels die er zijn, maar ze zien er ook nog eens prachtig uit in de gekleurde papiertjes, zoals je ook op de pagina met sfeerfoto's kunt zien.
Ook heerlijke Italiaanse chocolade: heerlijke hazelnoten omhuld met melk of pure chocolade of kies de heerlijke chocolade met suikerkogeltjes.
Ook heerlijke Italiaanse chocolade: heerlijke hazelnoten omhuld met melk of pure chocolade of kies de heerlijke chocolade met suikerkogeltjes.
Antica Torroneria Piemontese, chocoladetruffels van 14 gram
Vertical Divider
|
Chocoladetruffels Framboos en PistacheLampone e pistacchio
In deze bijzondere zoete truffel kun je de klassieke smaak van pistache waarderen, gecombineerd met de fruitige smaak van framboos. Een volkomen succesvolle, gedurfde combinatie die alleen door meer dan een eeuw ervaring kon worden bereikt. Een zoete chocoladetruffel met een gedurfde combinatie van stukjes pistachenoot en fruitige framboos en bestrooid met cacaopoeder, verpakt in roze en groen papier
|
al latte
Een perfecte mix tussen de lekkerste ambachtelijk geroosterde hazelnoten en voortreffelijke melkchocolade. Een toegankelijke en liefdevolle smaak. Een rijke en romige truffel, bij het proeven valt meteen de buitengewone smeuïgheid op die wordt bereikt door de juiste verwerkingstijden en het hoge percentage hazelnootpasta. De uitgebalanceerde combinatie van chocolade, stukjes hazelnoot en ambachtelijk geroosterde hazelnootpasta zorgt voor een mix met een zachte, maar nooit plakkerige textuur. Een rijke smaak waarbij de typische zoetheid van volle melk en cacaoboter wordt versterkt door de toevoeging van cacaopoeder. Een zoete truffel met een simpele smaak waar iedereen van kan genieten. Een smaak die goed past tussen Gianduja en de klassieke Dolce chocoladetruffel. Een melkchocoladetruffel met stukjes van IGP hazelnoten uit Piemonte en bestrooid met cacaopoeder, verpakt in felrood papier
Vertical Divider
|
aglia agrumi
De frisse smaak van citroen en limoen wordt gecombineerd met die van de beste witte chocolade. Een ongebruikelijke match, maar perfect in balans dankzij een lang en complex productieproces. Een perfecte balans van romige, witte chocolade en hazelnootpasta. Speciale chocoladekorrels in combinatie met gevriesdroogde citroen en limoen die in de juiste hoeveelheid wordt toegevoegd, zorgen voor de frisse zuurheid die goed wordt waargenomen in de mond. Een frisse, onverwachte smaak. Een witte chocoladetruffel met de kenmerkende frisheid van Italiaanse citrusvruchten
Vertical Divider
|
latte e nocciole caramellato
Antica Torroneria is gespecialiseerd in het werken met hazelnoten. Ze hebben ze net genoeg gekaramelliseerd om te mengen met de puurste melkchocolade. Het is onmogelijk om deze geweldige smaak te beschrijven: je moet het proeven. De melkchocolade en gekarameliseerde hazelnoten zorgen voor een perfecte balans tussen deze verfijnde ingrediënten. De perfect uitgebalanceerde smaak is te danken aan chocolade die rijk is aan volle melk en cacaoboter, terwijl de aangename knapperigheid wordt bereikt door de hazelnoten die zijn geselecteerd, geroosterd, in stukjes gehakt en op het juiste moment gezoet. Een chocoladetruffel van melkchocolade met gekarameliseerde hazelnoten, bedekt met een laagje cacaopoeder.
Vertical Divider
|
70% fondente, fave di cacao
Voor een liefhebber van sterke smaken raden we deze originele zoete truffel aan. Deze smaak wordt verkregen door de intense smaak van een uitzonderlijke chocolade van 70% cacao te versterken met korrels van rauwe cacaobonen. Deze chocoladetruffel bestaat uit een combinatie van extra pure chocolade, cacaopoeder en cacaomassa. Dankzij de cacaomassa wordt een bittere, sterk smakende zoete truffel bereikt. De cacaoboonkorrel geeft een aangename knapperigheid. Een chocoladetruffel voor echte experts. Een chocoladetruffel van 70% pure chocolade met stukjes cacaoboon.
Vertical Divider
|
panna cotta
Het traditionele Piemontese dessert 'panna cotta' vindt zichzelf opnieuw uit. Het wordt deze zoete truffel romige deeg, verrijkt met karamelaccenten. Een smaak met eeuwenoude traditie voor de meest veeleisende fijnproevers van alle leeftijden. De typisch Italiaanse smaak Panna cotta, die het assortiment van Antica nog completer maakt. Het traditionele Italiaanse dessert, afkomstig uit Piemonte, gemaakt van room, melk, suiker en gelatine is verwerkt in deze ongelooflijk lekkere chocoladetruffel.
Vertical Divider
|
amaretti
De unieke smaak van deze zoete truffel heeft een knapperige, kruimelige consistentie met de karakteristieke smaak van het licht bittere koekje dat algemeen bekend staat onder de naam macaron. Door de combinatie ontstaat er een alternatieve, nieuwe receptuur. Bittere chocolade wordt gecombineerd met amaretto en amandelkorrels waardoor het krokant wordt met de typische smaak van bittere amandel. Met deze chocolade truffel versterkt Antica Torroneria de smaak van één van de meest typische lekkernijen van Piemonte. Een chocoladetruffel met stukjes van heerlijke Italiaanse Amaretti koekjes
Vertical Divider
|
stracciatella
Stracciatella truffels zijn het antwoord op de zoektocht naar een uniek en vernieuwend product. De uitmuntendheid van zoete witte truffel van Antica Torroneria Piemontese wordt gecombineerd met stukjes extra pure chocolade. Een verleidelijke variatie voor de meest veeleisende fijnproevers. De zoetheid van witte chocolade ontmoet de bitterheid van extra pure chocolade in een mix van uitgebalanceerde intensiteit. Extra donkere chocoladevlokken en stukjes hazelnoot zorgen voor een aangename knapperigheid. Een interpretatie van één van de meest geliefde Italiaanse ijssmaken. Een hazelnoottruffel met stukjes chocolade, gebaseerd op het beroemde Stracciatella ijs
Vertical Divider
|
pistacchio
Zorgvuldig geselecteerde premium pistachenoten worden geschild en geroosterd. Dankzij de ervaring van Antica Torroneria wordt de meest geschikte witte chocolade gebruikt om het aroma te versterken. Op deze manier ontstaat een smaak die de meest veeleisende fijnproevers tevreden kan stellen. Verwerkingstijden en temperaturen geven deze Pistache Tartufo Dolce een onmiskenbare smaak. Slechts twee ingrediënten: witte chocolade en pistache. De witte chocolade zorgt voor de zoete noot en de zachtheid van het mengsel. De typische smaak en kleur zijn te danken aan het hoge percentage pistache in het recept. De pistachepasta, zonder kleurstoffen en met een natuurlijke, groene kleur, past perfect bij de witte chocolade. De pistachenoot zorgt uiteindelijk voor een aangenaam vleugje knapperigheid. Een chocoladetruffel met stukjes Italiaanse pistachenoten, verpakt in vrolijk groen papier
Vertical Divider
|
extra neri
Een verfijnde interpretatie van de klassieke Dolce chocoladetruffel, verkregen met de rijkere extra pure chocolade. Een sterke smaak gemaakt voor meer intensieve, uitgesproken smaakliefhebbers. Een extra pure chocoladetruffel met stukjes IGP hazelnoot uit Piemonte. Voor de liefhebber van de pure cacaosmaak.
Vertical Divider
|
Chocoladetruffels goudVoor de feestdagen of 'gewoon' bij een bijzondere gelegenheid.
De zoete chocoladetruffels in een glanzend gouden verpakking doen het altijd goed. Vertical Divider
|
dolci neri oro
Antica Torroneria Piemontese is een bedrijf dat strikt verbonden is met zijn territorium, de Langhe. Hun klassieke zoete truffel, 'l'Originale', is gemaakt om één van de beste vruchten van dat gebied te verrijken: de hazelnoot. Het mengsel van deze hazelnoten met de fijnste chocolade zorgt voor een buitengewoon uitgebalanceerde smaak die deze zoete truffel tot één van de beste 'Made in Italy' maakt. Antica Torroneria neemt alle tijd om de juiste, zachte textuur te verkrijgen. Met de bitterheid van de extra pure chocolade versterken ze het aroma van hun hazelnoten. Stukjes hazelnoot worden toegevoegd voor een aangename knapperigheid, cacaopoeder geeft een laatste bittere noot om het perfecte smaakhuwelijk te bezegelen. Een heerlijke chocoladetruffel uit de exclusieve goud-serie van Antica Torroneria. De truffel, waarvan het bovenaanzicht een klavertje vier voorstelt, bevat heerlijke hazelnoten uit Piemonte, is bedekt met een laagje cacaopoeder. Heerlijke chocolade in goud papier
|
cappuccino
Cappuccino: een typisch Italiaanse smaak die onze pattisiers met een artistiek tintje hebben weten te vermengen met het unieke aroma van de beste hazelnoten. Een traktatieplezier die je niet mag missen! Een chocoladetruffel met de heerlijke Italiaanse smaak van cappuccino, verpakt in helder blauw papier
Vertical Divider
|
caramello e nocciole salate
Antica Torroneria heeft hun beste hazelnoten perfect gezouten en gecombineerd met een heerlijke karamelchocolade voor een heel aangenaam contrast. De rijke, harmonieuze smaak van deze truffel wordt bereikt door de hazelnoten in hun geheel te roosteren, vervolgens te zouten en er tot slot korrels van te maken. We ronden deze ideale match af door alles te mengen met karamelchocolade. Een chocoladetruffel met karamel en gezouten IGP hazelnoten uit Piemonte, bedekt met een laagje cacaopoeder
Vertical Divider
|
dolce bianchi
Het onmiddellijke succes van de zoete Dolce truffel, het origineel, heeft de patissiers van die tijd aangemoedigd om onmiddellijk een alternatief te creëren, de eerste van vele anderen. Ze hebben de pure chocolade vervangen door witte, waardoor een nieuwe, voortreffelijke mix is ontstaan die het unieke aroma van Piemontese hazelnoten kan versterken. De heerlijke zoete witte truffel is ontstaan vanuit deze simpele intuïtie. Dit was de eerste variant van de klassieke Dolce truffel 'l'Originale'. De smaak van geroosterde hazelnootpasta overheerst op witte chocolade, een uitgesproken hazelnootsmaak. De toevoeging van hazelnootstukjes geeft een prettige knapperigheid aan het einde van de proeverij. Een witte chocoladetruffel met IGP hazelnoten uit Piemonte
Vertical Divider
|
tartufo cocco
Witte chocolade en kokosnoot: een verfijnde combinatie die tot stand is gekomen door het laboratoriumpersoneel van Antica Torroneria, die de perfecte balans tussen de smaken hebben weten te vinden. Sluit je ogen en waan je op een tropisch eiland. Een sublieme chocoladetruffel met de onovertroffen smaak van kokos, bedekt met een dun laagje poedersuiker
Vertical Divider
|
cremino
Een buitengewone, zachte mix van Gianduja chocolade en witte chocolade. Een recept met een ongebruikelijke, originele toets om de smaak van hazelnoten optimaal te benadrukken. Een superzachte chocoladetruffel gebaseerd op de beroemde Cremino chocolade uit Piemonte
Vertical Divider
|
dolce
Antica Torroneria Piemontese is een bedrijf dat strikt verbonden is met zijn territorium, de Langhe. Hun klassieke zoete truffel, 'l'Originale', is gemaakt om één van de beste vruchten van dat gebied te verrijken: de hazelnoot. Het mengsel van deze hazelnoten met de fijnste chocolade zorgt voor een buitengewoon uitgebalanceerde smaak die deze zoete truffel tot één van de beste 'Made in Italy' maakt. Antica Torroneria neemt alle tijd om de juiste, zachte textuur te verkrijgen. Met de bitterheid van de extra pure chocolade versterken ze het aroma van hun hazelnoten. Stukjes hazelnoot worden toegevoegd voor een aangename knapperigheid, cacaopoeder geeft een laatste bittere noot om het perfecte smaakhuwelijk te bezegelen. Zoete chocoladetruffel, de oorsprong van de heerlijke Italiaanse chocoladetruffel. Gevuld met stukjes heerlijke IGP hazelnoten uit Piemonte en omhuld met een laagje cacaopoeder
Vertical Divider
|
gianduja
Gianduja: de naam die doet denken aan een typische Piemontese smaak met als hoofdbestanddelen chocolade en hazelnoten. Dankzij de ervaring van Antica Torroneria worden de fijnste chocolade en de meest geurige hazelnoten geselecteerd. De Gianduja Tartufo Dolce komt voort uit de uitgebalanceerde combinatie van bittere extra pure chocolade, romige melkchocolade en geurige, geroosterde hazelnootstukjes die zorgen voor een aantrekkelijke knapperigheid. Cacaopoeder, toegevoegd in de juiste hoeveelheid, harmoniseert alle ingrediënten. Zoete truffel gebaseerd op de smaak van gianduja chocolade, met stukjes IGP hazelnoten uit Piemonte
Vertical Divider
|
pralinato
De voortreffelijkheid van de originele, zoete Dolce truffel wordt gecombineerd met knapperige stukjes nougat. Op deze manier smelten de twee zielen van Antica Torroneria Piemontese samen: de ene toegewijd aan de ambachtelijke nougatproductie en de andere hooggekwalificeerd in de productie van zoete truffels. Een niet te missen huwelijk. Een chocoladetruffel, met stukjes nougat en IGP hazelnoten uit Piemonte
Vertical Divider
|
zenzero e cannella
Ongewone smaken met een onmiskenbaar aroma gaan fijn samen met traditionele ingrediënten. Deze combinatie is gemaakt om de meest gedurfde, hebzuchtige verlangens te bevredigen. Een chocoladetruffel met de onvolprezen combinatie van gember en kaneel
Vertical Divider
|
cappuccino, 7 gram
Cappuccino: een typisch Italiaanse smaak die onze pattisiers met een artistiek tintje hebben weten te vermengen met het unieke aroma van de beste hazelnoten. Een traktatieplezier die je niet mag missen! Een kleine chocoladetruffel met Cappuccino smaak
Vertical Divider
|
caramello e nocciole salate, 7 gram
Antica Torroneria heeft hun beste hazelnoten perfect gezouten en gecombineerd met een heerlijke karamelchocolade voor een heel aangenaam contrast. De rijke, harmonieuze smaak van deze truffel wordt bereikt door de hazelnoten in hun geheel te roosteren, vervolgens te zouten en er tot slot korrels van te maken. We ronden deze ideale match af door alles te mengen met karamelchocolade. Karameltruffeltje met gezouten noten
Vertical Divider
|
lampone e pistacchio,
7 gram In deze bijzondere zoete truffel kun je de klassieke smaak van pistache waarderen, gecombineerd met de fruitige smaak van framboos. Een volkomen succesvolle, gedurfde combinatie die alleen door meer dan een eeuw ervaring kon worden bereikt. Een kleine chocoladetruffel met een combinatie van framboos en pistachenoten
Vertical Divider
|
al latte, 7 gram
Een perfecte mix tussen de lekkerste ambachtelijk geroosterde hazelnoten en voortreffelijke melkchocolade. Een toegankelijke en liefdevolle smaak. Een rijke en romige truffel, bij het proeven valt meteen de buitengewone smeuïgheid op die wordt bereikt door de juiste verwerkingstijden en het hoge percentage hazelnootpasta. De uitgebalanceerde combinatie van chocolade, stukjes hazelnoot en ambachtelijk geroosterde hazelnootpasta zorgt voor een mix met een zachte, maar nooit plakkerige textuur. Een rijke smaak waarbij de typische zoetheid van volle melk en cacaoboter wordt versterkt door de toevoeging van cacaopoeder. Een zoete truffel met een simpele smaak waar iedereen van kan genieten. Een smaak die goed past tussen Gianduja en de klassieke Dolce chocoladetruffel. Kleine chocoladetruffel van melkchocolade met stukjes IGP hazelnoot uit Piemonte, bedekt met een laagje cacaopoeder.
Vertical Divider
|
latte nocciole e caramellato, 7 gram
Antica Torroneria is gespecialiseerd in het werken met hazelnoten. Ze hebben ze net genoeg gekaramelliseerd om te mengen met de puurste melkchocolade. Het is onmogelijk om deze geweldige smaak te beschrijven: je moet het proeven. De melkchocolade en gekarameliseerde hazelnoten zorgen voor een perfecte balans tussen deze verfijnde ingrediënten. De perfect uitgebalanceerde smaak is te danken aan chocolade die rijk is aan volle melk en cacaoboter, terwijl de aangename knapperigheid wordt bereikt door de hazelnoten die zijn geselecteerd, geroosterd, in stukjes gehakt en op het juiste moment gezoet. Kleine melkchocoladetruffel met gekarameliseerde hazelnoten
Vertical Divider
|
70% fondente e fave di cacao, 7 gram
Voor een liefhebber van sterke smaken raden we deze originele zoete truffel aan. Deze smaak wordt verkregen door de intense smaak van een uitzonderlijke chocolade van 70% cacao te versterken met korrels van rauwe cacaobonen. Deze chocoladetruffel bestaat uit een combinatie van extra pure chocolade, cacaopoeder en cacaomassa. Dankzij de cacaomassa wordt een bittere, sterk smakende zoete truffel bereikt. De cacaoboonkorrel geeft een aangename knapperigheid. Een chocoladetruffel voor echte experts. Kleine chocoladetruffel van 70% pure chocolade met stukjes cacaoboon
Vertical Divider
|
pistacchio, 7 gram
Zorgvuldig geselecteerde premium pistachenoten worden geschild en geroosterd. Dankzij de ervaring van Antica Torroneria wordt de meest geschikte witte chocolade gebruikt om het aroma te versterken. Op deze manier ontstaat een smaak die de meest veeleisende fijnproevers tevreden kan stellen. Verwerkingstijden en temperaturen geven deze Pistache Tartufo Dolce een onmiskenbare smaak. Slechts twee ingrediënten: witte chocolade en pistache. De witte chocolade zorgt voor de zoete noot en de zachtheid van het mengsel. De typische smaak en kleur zijn te danken aan het hoge percentage pistache in het recept. De pistachepasta, zonder kleurstoffen en met een natuurlijke, groene kleur, past perfect bij de witte chocolade. De pistachenoot zorgt uiteindelijk voor een aangenaam vleugje knapperigheid. Een kleine chocoladetruffel met pistachenoten
Vertical Divider
|
panna cotta, 7 gram
Het traditionele Piemontese dessert 'panna cotta' vindt zichzelf opnieuw uit. Het wordt deze zoete truffel romige deeg, verrijkt met karamelaccenten. Een smaak met eeuwenoude traditie voor de meest veeleisende fijnproevers van alle leeftijden. Een panna cotta chocoladetruffeltje
Vertical Divider
|
giANDUJA, 7 gram
Gianduja: de naam die doet denken aan een typische Piemontese smaak met als hoofdbestanddelen chocolade en hazelnoten. Dankzij de ervaring van Antica Torroneria worden de fijnste chocolade en de meest geurige hazelnoten geselecteerd. De Gianduja Tartufo Dolce komt voort uit de uitgebalanceerde combinatie van bittere extra pure chocolade, romige melkchocolade en geurige, geroosterde hazelnootstukjes die zorgen voor een aantrekkelijke knapperigheid. Cacaopoeder, toegevoegd in de juiste hoeveelheid, harmoniseert alle ingrediënten. Chocoladetruffeltje van Gianduja chocolade
Vertical Divider
|
bianco dolce, 7 gram
Het onmiddellijke succes van de zoete Dolce truffel, het origineel, heeft de patissiers van die tijd aangemoedigd om onmiddellijk een alternatief te creëren, de eerste van vele anderen. Ze hebben de pure chocolade vervangen door witte, waardoor een nieuwe, voortreffelijke mix is ontstaan die het unieke aroma van Piemontese hazelnoten kan versterken. De heerlijke zoete witte truffel is ontstaan vanuit deze simpele intuïtie. Dit was de eerste variant van de klassieke Dolce truffel 'l'Originale'. De smaak van geroosterde hazelnootpasta overheerst op witte chocolade, een uitgesproken hazelnootsmaak. De toevoeging van hazelnootstukjes geeft een prettige knapperigheid aan het einde van de proeverij. Een witte, kleine chocoladetruffel
Vertical Divider
|
amaretti, 7 gram
De unieke smaak van deze zoete truffel heeft een knapperige, kruimelige consistentie met de karakteristieke smaak van het licht bittere koekje dat algemeen bekend staat onder de naam macaron. Door de combinatie ontstaat er een alternatieve, nieuwe receptuur. Bittere chocolade wordt gecombineerd met amaretto en amandelkorrels waardoor het krokant wordt met de typische smaak van bittere amandel. Met deze chocolade truffel versterkt Antica Torroneria de smaak van één van de meest typische lekkernijen van Piemonte. Een kleine chocoladetruffel met Amaretti koekjes
Vertical Divider
|
cremino, 7 gram
Een buitengewone, zachte mix van Gianduja chocolade en witte chocolade. Een recept met een ongebruikelijke, originele toets om de smaak van hazelnoten optimaal te benadrukken. Chocoladetruffeltje van Cremino chocolade
Vertical Divider
|
extra neri, 7 gram
Een verfijnde interpretatie van de klassieke Dolce chocoladetruffel, verkregen met de rijkere extra pure chocolade. Een sterke smaak gemaakt voor meer intensieve, uitgesproken smaakliefhebbers. Een kleine, extra pure chocoladetruffel
Vertical Divider
|
dolci neri, 7 gram
Antica Torroneria Piemontese is een bedrijf dat strikt verbonden is met zijn territorium, de Langhe. Hun klassieke zoete truffel, 'l'Originale', is gemaakt om één van de beste vruchten van dat gebied te verrijken: de hazelnoot. Het mengsel van deze hazelnoten met de fijnste chocolade zorgt voor een buitengewoon uitgebalanceerde smaak die deze zoete truffel tot één van de beste 'Made in Italy' maakt. Antica Torroneria neemt alle tijd om de juiste, zachte textuur te verkrijgen. Met de bitterheid van de extra pure chocolade versterken ze het aroma van hun hazelnoten. Stukjes hazelnoot worden toegevoegd voor een aangename knapperigheid, cacaopoeder geeft een laatste bittere noot om het perfecte smaakhuwelijk te bezegelen. Een kleine, pure chocoladetruffel
Vertical Divider
|
Italiaanse chocoladebonbons |
Bonbons met likeur als Limoncello, Gin, Rum of Grappa verpakt in kleurrijke papiertjes, heerlijke hazelnoten omhuld met melk of pure chocolade of kies de heerlijke chocolade met suikerkogeltjes. |
Antica Torroneria Piemontese, Perfetto pralines
perfetto al latte e nocciole caramellate
Gehakte hazelnoten worden gecombineerd met een melkchocoladebais: de hazelnoten geroosterd, in de juiste maat gebroken en gekaramelliseerd zonder te overdrijven met de suiker. De smaak van gekaramelliseerde hazelnoten is in een aangename balans met die van chocolade. De draadsnede van de praline maakt de rijkdom aan zoete en knapperige stukjes hazelnoot zichtbaar die elke chocolade bevat. Van de Perfetto serie van Antica Torroneria Piemontese een heerlijke melkchocolade cubotto met gekarameliseerde hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
perfetto pistacchio
Een intens groene natuurlijke pistachepasta wordt vermengd met een witte chocolade, zeer rijk aan cacaoboter. Gehakte pistachenoten, verkregen door geroosterde hele noten worden toegevoegd om de smaak en knapperigheid op de beste manier te verbeteren. De vlakke snede van de praline, verkregen uit een massief blok chocolade, versterkt de vorm en smaak nog meer. Van de Perfetto serie van Antica Torroneria Piemontese de onovertroffen combinatie van een witte chocolade cubotto met pistachenoten.
Vertical Divider
|
perfetto caramello
Hazelnootpasta wordt toegevoegd aan karamelchocolade. Om de traditionele knapperigheid te geven, wordt een speciale korrel gerealiseerd: de hazelnoten worden geroosterd, in hun geheel gezouten en vervolgens gebroken in de juiste maat. Zo onstaat de zoute noot die perfect harmonieert met de karamelsmaak. Van de Perfetto serie van Antica Torroneria Piemontese een heerlijke caramel cubotto met licht gezouten hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
Vertical Divider
|
Perfetto Gianduja Oroperfetto gianduja oro
Gehakte hazelnoten worden gecombineerd met een melkchocoladebais: de hazelnoten geroosterd, in de juiste maat gebroken en gekaramelliseerd zonder te overdrijven met de suiker. De smaak van gekaramelliseerde hazelnoten is in een aangename balans met die van chocolade. De draadsnede van de praline maakt de rijkdom aan zoete en knapperige stukjes hazelnoot zichtbaar die elke chocolade bevat. Van de Perfetto serie van Antica Torroneria Piemontese een heerlijke Gianduja cubotto met hazelnoten uit Piemonte, verpakt in luxe goudkleurig papiertje
|
Antica Torroneria Piemontese, Cri Cri chocolade
Deze ‘chocolade verkleed als snoepje’, is ontstaan tussen de negentiende en twintigste eeuw en maakt nu deel uit van de collectieve verbeelding van de inwoners van de Piemontese hoofdstad.
De legende vertelt dat de naam CRI-CRI is ontstaan dankzij een liefdesverhaal tussen Paolo en Cristina. Voordat de man zijn geliefde ontmoette, stopte hij altijd in een patisseriewinkel om wat chocolades te kopen. De verkoopster die ze allebei kende, vroeg altijd aan Paolo: “Cri?”. Hij antwoordde met een liefdevolle glimlach: “Cri!”. De eigenaar van de winkel, die dit tafereel elke dag zag, besloot deze chocoladepralines omhuld met kleine suikerbolletjes en chocolade met een geroosterde hazelnootkern CRI-CRI te noemen.
Deze ‘chocolade verkleed als snoepje’, is ontstaan tussen de negentiende en twintigste eeuw en maakt nu deel uit van de collectieve verbeelding van de inwoners van de Piemontese hoofdstad.
De legende vertelt dat de naam CRI-CRI is ontstaan dankzij een liefdesverhaal tussen Paolo en Cristina. Voordat de man zijn geliefde ontmoette, stopte hij altijd in een patisseriewinkel om wat chocolades te kopen. De verkoopster die ze allebei kende, vroeg altijd aan Paolo: “Cri?”. Hij antwoordde met een liefdevolle glimlach: “Cri!”. De eigenaar van de winkel, die dit tafereel elke dag zag, besloot deze chocoladepralines omhuld met kleine suikerbolletjes en chocolade met een geroosterde hazelnootkern CRI-CRI te noemen.
cri-cri arcobaleno
Geboren tussen de negentiende en twintigste eeuw, maakt deze 'chocolade verkleed als snoepje' nu deel uit van de collectieve verbeelding van de inwoners van de hoofdstad van Piemonte. Volgens de legende is de naam Cri-Cri ontstaan dankzij het liefdesverhaal tussen twee jonge mensen: Paolo en Cristina. Voordat de jongen zijn geliefde bereikte, stopte hij altijd bij een banketbakkerij om een zak chocolaatjes te kopen die geen naam had. De verkoopster van de patisserie, die ze allebei kende, vroeg elke keer dat Paolo de chocolaatjes kocht: "Cri?". Hij antwoordde met een liefdevolle glimlach "Cri!". De winkeleigenaar, die dit tafereel dagelijks aanschouwt, besloot deze pralines omhuld met suikerbolletjes, gevuld met chocolade met een hart van geroosterde hazelnoten vanaf dat moment Cri-Cri te noemen. De Arcobaleno of Regenboog-versie van deze praline is nog lekkerder: de klassieke witte suikerbolletjes zijn vervangen door gekleurde. Een heerlijke chocolade-kogel, gevuld met een hele hazelnoot uit Piemonte en gemarmerd met gekleurde suikerkogeltjes, verpakt in transparant papiertje. Hierdoor ontstaat een mooi regenboog-effect
Vertical Divider
|
cri-cri
Geboren tussen de negentiende en twintigste eeuw, maakt deze 'chocolade verkleed als snoepje' nu deel uit van de collectieve verbeelding van de inwoners van de hoofdstad van Piemonte. Volgens de legende is de naam Cri-Cri ontstaan dankzij het liefdesverhaal tussen twee jonge mensen: Paolo en Cristina. Voordat de jongen zijn geliefde bereikte, stopte hij altijd bij een banketbakkerij om een zak chocolaatjes te kopen die geen naam had. De verkoopster van de patisserie, die ze allebei kende, vroeg elke keer dat Paolo de chocolaatjes kocht: "Cri?". Hij antwoordde met een liefdevolle glimlach "Cri!". De winkeleigenaar, die dit tafereel dagelijks aanschouwt, besloot deze pralines omhuld met suikerbolletjes, gevuld met chocolade met een hart van geroosterde hazelnoten vanaf dat moment Cri-Cri te noemen. Een heerlijke chocolade-kogel, gevuld met een hele hazelnoot uit Piemonte en gemarmerd met witte suikerkogeltjes. Verpakt in kleurrijke papiertjes.
Vertical Divider
|
Antica Torroneria Piemontese, dragées
dragées melk
Hazelnoten omhuld met de beste melk- of pure chocolade. Draag altijd de onmiskenbare smaak en unieke kwaliteit van Piemontese hazelnoten bij je. Deze dragées zijn kleine genoegens voor het gehemelte. De unieke hazelnoten uit Piemonte, omhuld met de beste melkchocolade.
Vertical Divider
|
dragées puur
Hazelnoten omhuld met de beste melk- of pure chocolade. Draag altijd de onmiskenbare smaak en unieke kwaliteit van Piemontese hazelnoten bij je. Deze dragées zijn kleine genoegens voor het gehemelte. De unieke hazelnoten uit Piemonte, omhuld met de beste pure chocolade.
Vertical Divider
|
Groothandel chocoladetruffelsChocoladetruffels van Antica Torroneria Piemontese zijn er in 2 gewichten, kleine van 7 en grote chocoladetruffels van 14 gram. De grote chocoladetruffels zijn er in maar liefst 19 smaken, waaronder de populaire smaken pistache, cappuccino en stracciatella.
Alle truffels zijn ook nog eens per stuk verpakt in kleurrijke papiertjes en door de geweldige smaak ben je verzekerd van terugkerende klanten. CiaoHelena is daarmee jouw ideale groothandel chocoladetruffels. Chocoladetruffels groothandelDe kleine chocoladetruffels van 7 gram van Antica Torroneria Piemontese zijn er in maar liefst 15 smaken en eveneens verpakt in vrolijke, kleurrijke papiertjes. Daarmee zijn deze truffels niet alleen geschikt voor de verkoop, maar zijn ze ook perfect bij een kop koffie of thee in de horeca.
Jouw perfecte chocoladetruffels groothandel heb je binnen handbereik, word nu klant. Vertical Divider
|
Groothandel pralinesChocoladepralines van Antica Torroneria Piemontese zijn er in cubotto's, cuneesi, dragées of pralines met 4 hazelnoten.
Alle pralines zijn ook nog eens per stuk verpakt in kleurrijke papiertjes en door de geweldige smaak zal iedereen verrukt zijn. CiaoHelena is daarmee jouw ideale groothandel voor Italiaanse pralines. Groothandel pralinesSpecialiteit van Antica Torroneria zijn de Cuneesi met alcohol, rum. Verpakt in gekleurde, glimmende papiertjes die bijzonder de aandacht trekken.
Jouw perfecte Italiaanse pralines groothandel heb je binnen handbereik, word nu klant. |