Inspiratie, sfeerbeelden en recepten
Onze prachtige en heerlijke producten in jouw winkel, conceptstore, hotel, restaurant of café? Ter inspiratie vind je hier een sfeeroverzicht van deze producten, die niet alleen superlekker zijn, maar ook een fantastische uitstraling hebben. Daarnaast nog enkele heerlijke recepten om nog extra te genieten van al het lekkers.
Promotiefilm van de nieuwe thee uit de theelijn Le Signore delle Camelie van La Via del Tè, Marguerite. Een groene theemix met wilde aarbei, perzik en limoen Vertical Divider
|
Olijfolie met smaak van Olio Lamantea wordt gemaakt door gebruik te maken van de smaken die de natuur te bieden heeft |
Zie de wereld in kleur: Venchi Venezuela napolitains Vertical Divider
|
Het productieproces van Antica Torroneria Piemontese |
Promotiefilm van de nieuwe thee uit de theelijn Le Signore delle Camelie van La Via del Tè, Camille. Een groene thee met kiwi en peer Vertical Divider
|
Hoe maak je Matcha thee: een video met uitleg van La Via del Tè |
Venchi Suprema chocoladepasta, de ingrediënten Vertical Divider
|
|
Jasmijn bubbels - Bollicine al Gelsomino
Verbaas je vrienden met een ongewone cocktail, die niet alleen tijdens de feestdagen een succes zal zijn.
Een makkelijk recept voor een geurig en licht aperitief dat iedereen zal veroveren. Bereiding
Maak groene jasmijn thee en laat deze afkoelen in de koelkast. Vul de flutes tot halverwege met de ijsthee en vul het aan met prosecco. |
Hot Chocolate van Venchi
Bereiding
Meng 30g Venchi hot chocolate cacao met 90-120ml melk (naar eigen voorkeur). Zet dit op het vuur en verwarm het mengsel langzaam in een pan, terwijl je rustig blijft roeren. De hot chocolate zal langzaam dikker worden. Schenk in een kom of mooi glas en geniet van deze heerlijke Italiaanse hot chocolate. |
Irish Tea
Ingrediënten
Assam-thee van La Via del Tè Bruine suiker Ierse whisky Slagroom Bereiding Maak een sterke Assam-thee en zet deze apart. Strooi de suiker in het lege hittebestendige glas. Giet vervolgens de Ierse whisky in het glas, gevolgd door de hete thee. Roer tot de suiker is opgelost en laat het mengsel even rusten. Doe de slagroom in het glas en laat dit op de thee drijven. Serveer met nog wat extra bruine suiker. |
Tea Punch
Een theepunch verwarmt met zijn geur het hart en de sfeer en is gemakkelijk te bereiden. Er zijn maar weinig ingrediënten nodig, zoals een Rajasthan zwarte thee, bruine suiker, donkere rum en plakjes citrus en fruit om te versieren
Bereiding
Zet een sterke thee en zoet deze met bruine suiker. Vul een hoog, hittebestendig glas of een grote kop voor 1/3 met donkere rum, vul aan met de hete, gezoete thee en decoreer als gewenst. |
Spinazie Ravioli met Pecorino, Peer en Panforte
Ingrediënten voor 4 personen
Bereiding
Voor de spinaziepasta: bereid het deeg voor en laat het een nacht rusten in de koelkast Voor de Pecorino vulling: maak een bechamel-saus, voeg de Pecorino toe en als deze is afgekoeld de 2 eidooiers. Rol de spinaziepasta uit, leg het Pecorino-mengsel er op en maak ravioli Voor de perencrème en Panforte: kook de peren samen met de Panforte in water en mix met de blender Voor de violette aardappelchips: snijd de violette aardappelen dun en bak ze in hete olie op 150 C Voor de perenchips: schil de peren in dunne plakjes en laat ze een nacht drogen tot ze helemaal mooi droog zijn |
Pistachecake
Ingrediënten (8 porties)
200g Venchi 75% pure chocolade 200g verse room 17g Venchi bittere cacao een handvol gehakte pistachenoten |
Bereiding
Snijd de chocolade in kleine stukjes en doe ze in een metalen kom en laat ze au bain-marie smelten. Als de massa vloeibaar is bij ca. 48C tempereer dan de chocolade, dat wil zeggen, giet de massa op een koud (metalen of marmer) oppervlak en breng met een stalen spatel de temperatuur terug naar ongeveer 34/36C, plaats het dan terug in de kom en breng het terug naar 48C. Zet ondertussen in een andere grote pan de room op het vuur en als het warm is voeg je de cacaopoeder toe (gezeefd) en verwarm het mengsel al roerend tot 80/90C. Laat de room en cacao vervolgens afkoelen tot ongeveer 50/60C, voeg vervolgens, al roerend, de eerder getempereerde chocolade toe. Als alles goed gemengd is, doe je het in vormen van je voorkeur en zet deze in de koelkast. Bestrooi voor gebruik met cacao of iets anders, bijvoorbeeld gehakte pistachenoten. |
Proudly powered by Weebly