CiaoHelena
  • Home
  • Merken
    • Venchi 1878 >
      • I Love chocolade
      • Paaschocolade
      • Pralines verpakt
      • Pralines onverpakt
      • Chocoladerepen
      • Chocoladegeschenken en overige chocolade
      • Chocolade -70pct suiker
    • Antica Torroneria Piemontese >
      • Paas chocoladetruffels
      • Chocoladetruffels
      • Chocoladetruffel geschenkdozen
      • Pralines
      • Chocoladegeschenken en koekjes
      • Nougat
    • La Via del Tè >
      • Italiaanse thee >
        • Losse thee in blikjes
        • Losse thee in hersluitbare zakjes
        • Theezakjes
        • Losse thee per kg
        • Matcha thee en accessoires
      • Italiaanse thee, geschenkdozen
      • Thee accessoires
      • Thee bewaarblikken
      • Theemokken, koppen en glazen
      • Theepotten en theeserviezen
      • Theeserviezen, Oosters
    • Marabissi Pasticceria >
      • Colomba, paasbrood
      • Italiaanse koekjes
      • Italiaanse koekjes in blik
      • Italiaanse koekjes in geschenkdoos
      • Panforte en Torta di Siena
      • Il Santo dessertwijn
    • Olio Lamantea >
      • Extra vergine olijfolie
      • Extra vergine olijfolie met smaak
      • Extra vergine olijfolie keramiek flessen
      • Delicatessen uit Puglia
    • Sicilian Factory >
      • Geschenkverpakkingen
      • Smeerbare crèmes
      • Jam en Marmelade
      • Honing
      • Pistachepesto
    • 28Pastai >
      • Pasta
    • Paoletti >
      • Frisdrankjes
  • Over CiaoHelena
    • Contact
    • Inspiratie, sfeer en recepten
    • Nieuws
    • Over CiaoHelena
  • Klant worden
  • Mijn Account
  • Home
  • Merken
    • Venchi 1878 >
      • I Love chocolade
      • Paaschocolade
      • Pralines verpakt
      • Pralines onverpakt
      • Chocoladerepen
      • Chocoladegeschenken en overige chocolade
      • Chocolade -70pct suiker
    • Antica Torroneria Piemontese >
      • Paas chocoladetruffels
      • Chocoladetruffels
      • Chocoladetruffel geschenkdozen
      • Pralines
      • Chocoladegeschenken en koekjes
      • Nougat
    • La Via del Tè >
      • Italiaanse thee >
        • Losse thee in blikjes
        • Losse thee in hersluitbare zakjes
        • Theezakjes
        • Losse thee per kg
        • Matcha thee en accessoires
      • Italiaanse thee, geschenkdozen
      • Thee accessoires
      • Thee bewaarblikken
      • Theemokken, koppen en glazen
      • Theepotten en theeserviezen
      • Theeserviezen, Oosters
    • Marabissi Pasticceria >
      • Colomba, paasbrood
      • Italiaanse koekjes
      • Italiaanse koekjes in blik
      • Italiaanse koekjes in geschenkdoos
      • Panforte en Torta di Siena
      • Il Santo dessertwijn
    • Olio Lamantea >
      • Extra vergine olijfolie
      • Extra vergine olijfolie met smaak
      • Extra vergine olijfolie keramiek flessen
      • Delicatessen uit Puglia
    • Sicilian Factory >
      • Geschenkverpakkingen
      • Smeerbare crèmes
      • Jam en Marmelade
      • Honing
      • Pistachepesto
    • 28Pastai >
      • Pasta
    • Paoletti >
      • Frisdrankjes
  • Over CiaoHelena
    • Contact
    • Inspiratie, sfeer en recepten
    • Nieuws
    • Over CiaoHelena
  • Klant worden
  • Mijn Account
Search by typing & pressing enter

YOUR CART

Inspiratie, sfeerbeelden en recepten
Onze prachtige en heerlijke producten in jouw winkel, conceptstore, hotel, restaurant of café? Ter inspiratie vind je hier  een sfeeroverzicht van deze producten, die niet alleen superlekker zijn, maar ook een fantastische uitstraling hebben. Daarnaast nog enkele heerlijke recepten om nog extra te genieten van al het lekkers.
Wil jij ook klant worden?
Maak dan een persoonlijke account aan via deze link
word vandaag nog klant, klik hier

sfeerfoto's
videos
recepten

Sfeerfoto's
olio lamantea
la via del tè
Paoletti Bibite
marabissi
antica torroneria piemontese
sicilian factory
28Pastai
venchi
paoletti bibite
groothandel italiaanse frisdrank
groothandel italiaanse limonade
groothandel frisdrankjes
groothandel limonade in flesjes
italiaanse frisdrank voor cocktails
italiaanse limonade
groothandel italiaanse limonade
Italiaanse tonic, grapefruitdrankje
frisdrankjes uit Italië
groothandel italiaanse aranciata
groothandel italiaanse frisdrank van rode sinaasappel, bloedsinaasappel
groothandel cedrata frisdrank

28pastai
italiaanse groothandel pasta
italiaanse pasta groothandel
28pastai
groothandel delicatessen
italiaanse groothandel
pasta van de beste granen
italiaanse groothandel
groothandel fusilli
pasta groothandel
fusilli groothandel
groothandel fusilli pasta
groothandel italiaanse producten
pasta groothandel italie
pasta groothandel nederland
pastagroothandel
pastagroothandel nederland
italiaanse pastagroothandel
groothandel pasta producten
de beste pasta ter wereld
groothandel delicatessen
beste pasta ter wereld
beste pasta ter wereld
groothandel 28pastai pasta
28pastai

venchi
groothandel bonbons
bonbon groothandel
bonbon groothandel
delicatessen groothandel
bonbon groothandel
groothandel delicatessen
chocolade groothandel nederland
groothandel chocolade
Groothandel bonbons
Groothandel chocolade pralines
groothandel bonbons
italiaanse groothandel
italiaanse groothandel delicatessen
groothandel chocoladetruffels
chocoladerepen groothandel
groothandel delicatessen
chocoladerepen groothandel
chocoladerepen groothandel
groothandel chocoladepasta
groothandel chocolademelk
groothandel hot chocolate
groothandel chocolade bonbons
groothandel luxe chocoladerepen
luxe chocoladerepen groothandel
groothandel repen
groothandel gianduja chocolade
groothandel horeca chocolade
groothandel repen met noten
groothandel gianduja repen
cremino chocolade groothandel

sicilian factory
groothandel delicatessen
groothandel delicatessen
groothandel delicatessen
groothandel chocoladepasta
groothandel delicatessen
italiaanse groothandel
groothandel delicatessen
groothandel italiaanse jam
Italiaanse groothandel
groothandel italiaanse chocoladepasta
groothandel italiaanse producten
groothandel jam uit sicilië
groothandel delicatessen
groothandel delicatessen
groothandel delicatessen
groothandel Italiaanse honing
groothandel delicatessen
groothandel zoetwaren
groothandel delicatessen
groothandel italiaanse jam
groothandel Italiaanse marmelade
Sicilian Factory
groothandel delicatessen
groothandel delicatessen
groothandel delicatessen
groothandel delicatessen
groothandel jam voor horeca
groothandel pistache spreads
groothandel pistachepesto
groothandel delicatessen

la via del tè
groothandel kruidenthee
theemokken leverancier
theegroothandel nederland
leverancier theemokken
thee groothandel nederland
grossier theemokken
groothandel thee in blikjes
leverancier thee uit florence
groothandel florence thee
italiaanse groothandel
groothandel losse thee in zakjes
thee in blikjes groothandel
groothandel thee
groothandel theepotten
groothandel theezakjes
groothandel kandijsuiker
groothandel theezakjes
groothandel thermosflessen
groothandel thee en thee accessoires
groothandel theepotten
groothandel sterrenbeeldenthee
groothandel theegeschenken
groothandel italiaanse thee
groothandel theezakjes
groothandel losse thee
theemokken groothandel
groothandel thee in blikjes
groothandel mooi verpakte thee
groothandel bladthee
groothandel rooibosthee
groothandel matcha thee
groothandel thee accessoires
groothandel groene thee
groothandel theeblikken
groothandel thee accessoires
thee groothandel

antica torroneria piemontese
groothandel delicatessen
delicatessen groothandel
groothandel nougat
bonbon groothandel
nougat groothandel
groothandel italiaanse producten
groothandel chocoladetruffels
groothandel chocoladetruffels
italaanse producten groothandel
groothandel chocoladetruffels
chocoladetruffels groothandel
italiaanse groothandel
italië groothandel
italiaanse groothandel
groothandel italiaanse delicatessen
groothandel nougat
groothandel chocolade
italiaanse producten groothandel
italiaanse nougat groothandel
groothandel italiaanse nougat
italiaanse nougat importeur
italiaanse groothandel
groothandel italiaanse delicatessen
delicatessen groothandel
groothandel delicatessen
groothandel delicatessen
groothandel italiaanse producten
groothandel nougat
groothandel chocoladetruffels
chocoladetruffels groothandel

marabissi
groothandel delicatessen
groothandel delicatessen
groothandel delicatessen
Groothandel toscaanse koekjes
groothandel koekjes
groothandel marabissi
koekjes uit Siena
groothandel amaretti koekjes
Groothandel amaretti koekjes
groothandel Italiaanse koekjes
cantuccini per kilo
groothandel cantuccini koekjes
groothandel koekjes in blik
groothandel italiaanse koekjes
groothandel panforte
groothandel italiaanse panforte
leverancier italiaanse delicatessen
panforte leverancier
groothandel italiaans vijgenbrood
groothandel vijgenbrood
groothandel panforte
leverancier italiaanse koekjes
groothandel koekjes in blik
italiaanse groothandel
groothandel koekjes in blik
groothandel delicatessen
leverancier panforte
leverancier panettone
groothandel amaretti koekjes

olio lamantea
groothandel flessen olijfolie
groothandel olijfolie
groothandel olijfolie
groothandel delicatessen
groothandel delicatessen
groothandel olijfolie
groothandel olijfolie in keramiek flessen
olijfolie met eigen ontwerp flessen
olijfolie perfect bij brood
groothandel designflessen olijfolie
groothandel olijfolie
eigen ontwerp olijfolieflessen voor bruiloft en jubileums
groothandel italiaanse olijfolie
groothandel olijfolie in blikjes
groothandel olijfolie
groothandel extra vergine olijfolie
olijfolie in blikjes
rozemarijn olijfolie
olijfolie op brood is lekker
extra vergine olijfolie
designflessen olijfolie
groothandel peperolie
olijfolie met eigen ontwerp
groothandel grootverpakking olijfolie
groothandel extra vergine olijfolie
extra vergine olijfolie
groothandel basilicumolie
groothandel olijfolie in kruikjes
groothandel keramieken olfijolie flessen
groothandel kruikjes olijfolie

videos
Marabissi, panforte
Vertical Divider
28Pastai, een overzicht
Vertical Divider
Venchi Comets, een heerlijke kerst traktatie

Sicilian Factory, heerlijke jams en marmelades vanaf het zonnige Sicilië
Vertical Divider
Venchi vegan chocolade pralines, voor de promotie van de vegan januari maand, Veganuary
Vertical Divider
In de olijfgaard bij Olio Lamantea, een echt familiebedrijf

Promotiefilm van de nieuwe thee uit de theelijn Le Signore delle Camelie van La Via del Tè, Marguerite. Een groene theemix met wilde aarbei, perzik en limoen
Vertical Divider
Olijfolie met smaak van Olio Lamantea wordt gemaakt door gebruik te maken van de smaken die de natuur te bieden heeft
Vertical Divider
Zie de wereld in kleur: Venchi Venezuela napolitains

Het productieproces van Antica Torroneria Piemontese
Vertical Divider
Promotiefilm van de nieuwe thee uit de theelijn Le Signore delle Camelie van La Via del Tè, Camille. Een groene thee met kiwi en peer
Vertical Divider
Hoe maak je Matcha thee: een video met uitleg van La Via del Tè

recepten
Sprissosa, pre-dinner cocktail
Rigatoni pasta
©bron: Paoletti Bibite - Marco Pompili
Ingrediënten
7,5 cl. Rosé wijn
7,5 cl. Gassosa Paoletti
citroensap
in blokjes gesneden citroen

Bereiding
Doe de verse citroenblokjes in een groot wijnglas gevuld met ijs, doe er naar voorkeur het sap van een citroen in, daarna de roséwijn en vul aan met Gassosa van Paoletti.
Meng voorzichtig en presenteer je cocktail.

Rigatoni met boter en ansjovis
Rigatoni pasta
©bron: 28Pastai - chef Giulio Coppola
Ingrediënten (8 personen)
280g Rigatoni 28 Pasta
200 g gezouten ansjovis (van Cetara)
8 verse ansjovis
Extra vergine olijfolie (Olio Lamantea)
100 g boter
2 sneetjes oud brood
1 teentje knoflook
Dille, munt,
1 citroen
Bereiding
Week de gezouten ansjovis in licht warm water om het buitenste zout te verwijderen en verwijder het centrale bot. Fruit in een koekenpan de extra vierge olijfolie met een beetje knoflook. Zodra de knoflook bruin is, een pollepel water toevoegen en tot de helft inkoken tot een lichte emulsie. Voeg een paar muntblaadjes toe.

Mix met behulp van een staafmixer de ontzoute ansjovis en voeg de eerder bereide emulsie toe (hierdoor wordt een vloeibare saus, maar niet te vloeibaar). Marineer verse ansjovis (een eerder ingevroren versie) in een oplossing van water, zout en citroensap. Het duurt maar een paar minuten om de heldere kleuren van de huid te behouden. Giet af uit de marinade, droog de ansjovisfilets goed af en breng op smaak met munt en olie.

Snijd het oudbakken brood in kleine blokjes en fruit een met beetje extra vergine olijfolie, boter en knoflook in een pan met antiaanbaklaag. Rooster het brood en voeg, zodra het is afgekoeld, fijngehakte dille en munt toe. Kook de Rigatoni van 28Pastai in kokend, gezouten water. Smelt ondertussen een beetje boter in een koekenpan en voeg de ansjovissaus toe, giet de pasta af en roer de ansjovissaus erdoor. Werk royaal af met geraspte citroen, serveer en garneer de Rigatoni van 28Pastai met de gemarineerde ansjovis, broodkruim en een paar blaadjes dille.

Jasmijn bubbels - Bollicine al Gelsomino
cocktail met jasmijnthee
©bron: La Via del Tè
Verbaas je vrienden met een ongewone cocktail, die niet alleen tijdens de feestdagen een succes zal zijn.
Een makkelijk recept voor een geurig en licht aperitief dat iedereen zal veroveren.
Ingrediënten (voor 6 personen)
6 kopjes Special Jasmin ijsthee
Prosecco
Bereiding
Maak groene jasmijn thee en laat deze afkoelen in de koelkast.
Vul de flutes tot halverwege met de ijsthee en vul het aan met prosecco.
​


Hot Chocolate van Venchi
Foto
©bron: Venchi
Ingrediënten (per portie)
30g Venchi hot chocolate cacao
90-120ml melk
Bereiding
Meng 30g Venchi hot chocolate cacao met 90-120ml melk (naar eigen voorkeur). Zet dit op het vuur en verwarm het mengsel langzaam in een pan, terwijl je rustig blijft roeren. De hot chocolate zal langzaam dikker worden.
​
Schenk in een kom of mooi glas en geniet van deze heerlijke Italiaanse hot chocolate.

Irish Tea
Foto
©bron: La Via del Tè
Ingrediënten
Assam-thee van La Via del Tè
Bruine suiker
Ierse whisky
Slagroom
​
Bereiding
Maak een sterke Assam-thee en zet deze apart.
Strooi de suiker in het lege hittebestendige glas.
Giet vervolgens de Ierse whisky in het glas, gevolgd door de hete thee. Roer tot de suiker is opgelost en laat het mengsel even rusten.
Doe de slagroom in het glas en laat dit op de thee drijven. Serveer met nog wat extra bruine suiker.

Tea Punch
Foto
©bron: La Via del Tè
Een theepunch verwarmt met zijn geur het hart en de sfeer en is gemakkelijk te bereiden. Er zijn maar weinig ingrediënten nodig, zoals een Rajasthan zwarte thee, bruine suiker, donkere rum en plakjes citrus en fruit om te versieren
Ingrediënten (per portie)
2-3g Rajasthan thee
1/3 glas donkere rum
bruine suiker naar voorkeur
Bereiding
Zet een sterke thee en zoet deze met bruine suiker. Vul een hoog, hittebestendig glas of een grote kop voor 1/3 met donkere rum, vul aan met de hete, gezoete thee en decoreer als gewenst.

Spinazie Ravioli met Pecorino, Peer en Panforte
Foto
Foto
©bron: Marabissi
Ingrediënten voor 4 personen
Voor de spinaziepasta:
250g bloem, type 0
50g remacinata bloem
1 ei (140g)
2g zout
7g extra vergine olijfolie, goede kwaliteit
100g gemengde spinazie
Voor de crème van peren en panforte:
2 peren
20g Marabissi Panforte vijgen en walnoten
100ml water
Voor  de Pecorino vulling:
60g boter
60g bloem
400g melk
200g room
100g Pecorino
2 eierdooiers
zout en peper naar voorkeur
Bereiding
Voor de spinaziepasta: bereid het deeg voor en laat het een nacht rusten in de koelkast
Voor de Pecorino vulling: maak een bechamel-saus, voeg de Pecorino toe en als deze is afgekoeld de 2 eidooiers.
Rol de spinaziepasta uit, leg het Pecorino-mengsel er op en maak ravioli
Voor de perencrème en Panforte: kook de peren samen met de Panforte in water en mix met de blender
Voor de violette aardappelchips: snijd de violette aardappelen dun en bak ze in hete olie op 150 C
Voor de perenchips: schil de peren in dunne plakjes en laat ze een nacht drogen tot ze helemaal mooi droog zijn

Pistachecake
Foto
©bron: Venchi
Ingrediënten (8 porties)
200g Venchi 75% pure chocolade
200g verse room
17g Venchi bittere cacao
een handvol gehakte pistachenoten
Bereiding
Snijd de chocolade in kleine stukjes en doe ze in een metalen kom en laat ze au bain-marie smelten. Als de massa vloeibaar is bij ca. 48C tempereer dan de chocolade, dat wil zeggen, giet de massa op een koud (metalen of marmer) oppervlak en breng met een stalen spatel de temperatuur terug naar ongeveer 34/36C, plaats het dan terug in de kom en breng het terug naar 48C.
Zet ondertussen in een andere grote pan de room op het vuur en als het warm is voeg je de cacaopoeder toe (gezeefd) en verwarm het mengsel al roerend tot 80/90C.
Laat de room en cacao vervolgens afkoelen tot ongeveer 50/60C, voeg vervolgens, al roerend, de eerder getempereerde chocolade toe.
Als alles goed gemengd is, doe je het in vormen van je voorkeur en zet deze in de koelkast.
Bestrooi voor gebruik met cacao of iets anders, bijvoorbeeld gehakte pistachenoten.

+31(0)6 14 62 99 91
© 2015-2023. ALL RIGHTS RESERVED - CiaoHelena
Afbeelding