Pistacchio Sofì: pistache crèmes, pistache pesto, spreads en meer
Gelegen op de westelijke hellingen van de Etna, waar het hete en droge klimaat samengaat met vulkanische grond die rijk is aan mineralen: hier ligt het grondgebied van Bronte, beroemd over de hele wereld vanwege de productie van pistache, het groene goud.
Sofì, een ambachtelijk bedrijf gespecialiseerd in de productie van Siciliaanse pistacheproducten, verwerkt deze zoete vrucht sinds 2017 door met de hand heerlijke en onweerstaanbare verleidingen te maken.
De ambachtelijke creaties versterken de pistache, zijn smaragdgroene kleur en zijn onmiskenbare smaak die hem onderscheidt van alle andere soorten pistache.
Sofì, een ambachtelijk bedrijf gespecialiseerd in de productie van Siciliaanse pistacheproducten, verwerkt deze zoete vrucht sinds 2017 door met de hand heerlijke en onweerstaanbare verleidingen te maken.
De ambachtelijke creaties versterken de pistache, zijn smaragdgroene kleur en zijn onmiskenbare smaak die hem onderscheidt van alle andere soorten pistache.
Een revolutie in het proeven van pistachenoten. Deze crème is zelfs perfect voor het vullen van klassieke desserts zoals cakes, biscuitgebak, crêpes of doe het over ijs. Maar het is zo veelzijdig dat je het ook kunt gebruiken om je hartige gerechten te verrijken. De buitengewone fluweelzachte consistentie past ook perfect bij gerechten zoals kaas, vlees en vis. Kortom: een werkelijk uniek product dat recht doet aan de Siciliaanse pistache. Ben jij klaar om innovatieve combinaties en heerlijke zoete en hartige gerechten te creëren? |
|
Pistache crème, 90 of 190g
Met de ambachtelijke verwerking van pistache ontstaat een zoete smeerbare crème met een delicate en krachtige smaak. 45% pistachenoten met een aangename smaak die smelt in de mond om je momenten van ontspanning uniek te maken. Ideaal voor op crêpes of gewoon om op toast of brood te smeren. Een zoete smeerbare crème met een delicate en krachtige smaak, gemaakt met 45% pistachenoten en met een buitengewoon aangename smaak. Het smelt in je mond!
Vertical Divider
|
amandel crème, 90 of 190g
Deze amandelcrème geeft een heerlijk aroma aan elk gerecht. Crème gemaakt met 45% Siciliaanse amandelen, vrij van palmolie. Ideaal voor ontbijt, tussendoortje en voor het vullen van desserts. Deze amandelcrème geeft een heerlijk aroma aan elk gerecht. De crème is ideaal voor ontbijt, tussendoortje en voor het vullen van desserts.
Vertical Divider
|
Hazelnoot crème, 90 of 190g
Met de ambachtelijke verwerking van pistache ontstaat een zoete smeerbare crème met een delicate en krachtige smaak. 45% pistachenoten met een aangename smaak die smelt in de mond om je momenten van ontspanning uniek te maken. Ideaal voor op crêpes of gewoon om op toast of brood te smeren. Deze hazelnootpasta is de klassieke delicatesse die niet in de voorraadkast mag ontbreken, voor tussendoortjes en dagelijks gebruik!
Vertical Divider
|
Gianduja crème, 90 of 190g
Gianduja Crème is een Siciliaanse hazelnootpasta die kan worden genoten met brood of kan worden gebruikt voor het maken van koekjes, desserts en cakes. Zonder conserveermiddelen en zonder palmolie. Deze Gianduja crème is een Siciliaanse hazelnootpasta die wordt genoten met brood of wordt gebruikt voor patisserieproducten.
Vertical Divider
|
Pistache pesto
90 of 190g Gemaakt met de beste pistache. Zorgvuldige keuze van grondstoffen voor een sublieme en onnavolgbare smaak. Ideaal voor het eenvoudig maken van smakelijke voorgerechten (de beroemde pistachepasta) of heerlijke hoofdgerechten met vlees of vis. Ideaal voor het eenvoudig maken van smakelijke voorgerechten (de beroemde pistachepasta) of heerlijke hoofdgerechten met vlees
Recept tip: Spaghetti met pistachepesto en garnalen>> Vertical Divider
|
pistache pesto, vuur van de etna
90 of 190g Pesto Fuoco Dell'Etna is een speciale mix van ingrediënten die vakkundig zijn gemengd door de specialisten van Sofi, om een saus te creëren die rijk is aan smaak, een saus die je nauwelijks zult vergeten. De bekwame mix is exclusief ontworpen om een absoluut perfecte crème met uitgebalanceerde smaken te creëren. In feite heeft geen enkel ingrediënt de overhand op het andere en is de balans tussen smaken en aroma’s ongeëvenaard. Veel meer dan een simpele pesto… Ontdek Pesto Fuoco Dell'Etna en transformeer jezelf in een sterrenchef. Geef je creativiteit de vrije loop in de keuken en maak je gerechten uniek en onweerstaanbaar... De Fuoco Dell'Etna een pesto noemen is een understatement en je zult het snel merken... Probeer Fuoco Dell'Etna om gedenkwaardige gerechten op smaak te brengen of om heerlijke hapjes en sappige hoofdgerechten te creëren op basis van vlees of kaas. Je kunt het direct op gerechten gebruiken zonder verdere ingrediënten toe te voegen en succes aan tafel is gegarandeerd. Wat maakt Etna's vuurpesto tot een onovertroffen kant-en-klare smaakmaker? De bijzondere samenstelling, de zorgvuldige selectie van grondstoffen en de bijzondere formulering van de ingrediënten maken het tot een werkelijk ongeëvenaarde pesto. Het is gemaakt met ruim 45% pistachenoten, maar bij elke hap proef je ook de intense smaak van de voortreffelijke gedroogde tomaten, die zich vermengen met de kruidigheid van verse chilipeper en de geur van zwarte peper. Deze pesto is ook ideaal voor smakelijke creaties: probeer hem eens op vers geroosterd brood voor een ongewoon aperitiefhapje. Of als extra smaakmaker bij tweede gangen, braadstukken of welke delicatesse dan ook. Fuoco dell'Etna, oftewel 'vuur van de Etna' is gemaakt met 45% pistachenoten, maar bij elke hap proef je ook de intense smaak van gedroogde tomaten, vermengd met verse chilipeper en de geur van zwarte peper.
Vertical Divider
|
Vertical Divider
|
Groothandel Italiaanse pistache producten en spreads |