Italianavera, Italiaanse tomaten, passata en keramiek
Italianavera vertelt een verhaal, vertelt over een gebied en zijn producten. Via de smaken en geuren uit het verleden brengen deze vruchten van de aarde, de tomaten ons terug naar de eenvoud van rituele gebaren afgeleid van oude tradities. Ze vertellen Italië in al zijn facetten, vertellen over de moeder die kookt en de grootmoeder die de zondagse lunch klaarmaakt. En Italianavera vertelt het aan de tomaten, met stijl en humor. Omdat Italiaans zijn een cultuur is, een manier van leven, is het de wens om de eenvoud te vertellen van een dagelijkse routine die bestaat uit goede dingen en verbeeldingskracht. Fantasie om te eten. Italianavera: Italiaans, echt Italiaans.
Oma's passata - Passata della Nonna
|
Italianavera: Een zachte, smaakvolle tomatenpuree naar oma's recept (della Nonna), verpakt in bierflesjes met kroonkurk
Deze tomatenpuree kenmerkt zich door zijn zachte textuur maar tegelijkertijd smaakvol. Uitsluitend verkregen uit verse Italiaanse tomaten die tijdens het rijpen van het veld zijn geselecteerd en een paar uur na de oogst van verse tomaten worden gemaakt. Naar oorspronkelijk recept van oma (della Nonna) |
Passata, gepelde tomaten en pulp in blik
passata van Gele tomaten
400g De gele tomatenpuree in de POP-versie wordt uitsluitend gemaakt van verse Italiaanse lange gele tomaten die in de rijpingsfase van het veld worden geselecteerd en binnen enkele uren na de oogst worden verwerkt. Tomatenpuree is de meest voorkomende en waarschijnlijk bekendste smaakmaker uit de Italiaanse keuken ter wereld. Deze gele versie is perfect voor elk recept, van voorgerechten tot desserts. Een gele passata (tomatenpuree), uitsluitend gemaakt van verse Italiaanse lange, gele tomaten.
Vertical Divider
|
passata van tomaten
400g De tomatenpuree in de geblikte POP-versie wordt uitsluitend gemaakt van verse Italiaanse lange tomaten, geselecteerd uit het veld in de rijpingsfase en binnen enkele uren na de oogst verwerkt. Tomatenpuree is de meest voorkomende en waarschijnlijk bekendste smaakmaker uit de Italiaanse keuken ter wereld, en vormt de perfecte basis voor elk recept, van voorgerechten tot desserts. Een passata (tomatenpuree), uitsluitend gemaakt van verse Italiaanse lange tomaten.
Vertical Divider
|
Deze gepelde tomaat wordt verkregen uit de selectie van de beste Italiaanse lange tomaten, enkele uren na de oogst verwerkt en ondergedompeld in een zacht en delicaat sap dat de bereidingen in de keuken met smaak verrijkt. Traditioneel gepelde lange tomaten van hoge kwaliteit, verwerkt in sap van de gepelde lange tomaten.
Vertical Divider
|
gepelde san marzano tomaten, 400g
San Marzano is een zeer delicate tomaat, met een dunne schil, die zelfs bij bewaring zijn smaak lang behoudt, maar er moet voorzichtig mee worden omgegaan. Gecultiveerd in het zeer vruchtbare gebied, dat zich voornamelijk rond Napels bevindt, in de Agro Nocerino – Sarnese, in de provincie Salerno, wordt het erkend door de DOP. Door het schilproces van zijn schil ontdaan, wordt hij bewaard in een zacht San Marzano-sap. Hij is ideaal voor het bereiden van heerlijke sauzen en ook voor het verrijken van uitstekende spaghetti, zelfs eenvoudig, en versterkt de smaak met overvloedig geurige basilicum. Gepelde San Marzano tomaten van Agro Sarnese-Nocerino DOP, in sap van gepelde tomaten.
Vertical Divider
|
Gepelde gele tomaten, 400g
Met een langwerpige vorm en vlezig vruchtvlees leent de geel gepelde tomaat zich voor de heerlijkste culinaire bereidingen, waardoor sauzen en pizza's volheid en zoetheid krijgen. Gecultiveerd in de Sele-vlakte, is het een tomaat met een lage zuurgraad en een natuurlijke zoetheid. Ondergedompeld in het sap kan het worden gebruikt om talrijke gerechten te bereiden die typisch zijn voor de Italiaanse kwaliteitskeuken, zelfs geschikt voor de meest veeleisende fijnproevers. Gepelde gele tomaten met een delicate, bijzonder fruitige en zoete smaak
Vertical Divider
|
filets van gepelde tomaten
400g Fijne plakjes gepelde tomaten geconserveerd in hun eigen sap om alle kenmerken en originele smaak van de vers geplukte tomaat te behouden. Fijne plakjes gepelde tomaten, geconserveerd in hun eigen sap
Vertical Divider
|
pulp van tomaten
400g Deze gehakte tomaten kenmerken zich door de grootte van de blokjes. De gepelde tomaten worden in bijzonder grote stukken gesneden, die vervolgens in dik tomatensap worden gedoopt. Bevat stukjes tomaat van verschillende grootte, gedoopt in hun eigen sap. Het is bestand tegen langdurig koken, zelfs bij hoge temperaturen, zoals in de oven. Hiermee kunnen heerlijke sauzen en vele recepten op basis van vlees of peulvruchten worden bereid. Het is ook perfect voor het kruiden van pizza. Tomatenstukjes, gesneden in grote blokjes, waarna ze in dik tomatensap worden verwerkt
Vertical Divider
|
Tomaten in water en tomaten in sap
Italianavera heeft de lekkerste tomaten uit de regio Campania verwerkt in een POP-versie. De selectie van de tomaten vóór de oogst, de zorg voor het productieproces en het respect voor de grondstof in elke fase van de toeleveringsketen, zijn enkele van de belangrijkste punten van hun producties. De kleurrijke en onderscheidende POP-blikken zijn een eerbetoon aan creativiteit en het is het kenmerk van een jong bedrijf dat kwaliteit maakt en ontwerp als sterk punt. |
Gele Spunzillo tomaatjes in water, 400g
De gele Vulcano-tomaat, pizzutello en in de makkelijke versie gedoopt in water, is een veelzijdig ingrediënt dat alle traditionele recepten die intense smaak van vers geplukte tomaten geeft. Heerlijk om zelfs rauw te consumeren op pizza's en bruschetta. De gele Vulcano tomaat heeft een intense smaak van vers geplukt tomaten
Vertical Divider
|
Spunzillo tomaatjes in water, 400g
De Vulcano-kerstomaat, pizzutello en in zijn natuurlijke versie ondergedompeld in water en zout, is een veelzijdig ingrediënt dat alle traditionele recepten die intense smaak van vers geplukte tomaten geeft. De Vulcano kerstomaat is een veelzijdig ingrediënt met de intense smaak van verse tomaten
Vertical Divider
|
Gele kerstomaatjes in water, 400g
Gele punttomaatjes zijn heerlijke zoete en delicate tomaten met een hoog gehalte aan vitamines en antioxidanten. In deze “natuurlijke” versie worden ze ondergedompeld in water en zijn ze geschikt als vers. Deze gele punttomaatjes zijn heerlijke zoete en delicate tomaten, direct voor consumptie te gebruiken
Vertical Divider
|
Piennolo del vesuvio dop tomaatjes in sap, 400g
De Piennolo del Vesuvio DOP Tomatenconserven hebben een unieke en intense smaak met een volle consistentie. Geconserveerd in blikken met hun kostbare sap, geven ze je alle intensiteit van het land waarvan ze afkomstig zijn, dankzij het weinige water dat gebruikt is om ze te laten groeien en de rijkdom van de vulkanische gronden. Ze geven karakter en uniekheid aan zowel vlees- als visgerechten, maar lenen zich ook uitstekend voor de bereiding van de beroemde pasta of pizza 'scarpariello' en bruschetta. De Piennolo del Vesuvio DOP tomaatjes hebben een unieke en intense smaak met een volle consistentie
Vertical Divider
|
Kerstomaatjes in sap
400g Klein en rond als een kers, het is één van de meest representatieve tomatensoorten voor lekker eten. Gegroeid in een heuvelachtig gebied, in bijzondere klimatologische omstandigheden, geeft het zoetheid en karakter aan uw sauzen. Ondergedompeld in het sap kan het worden gebruikt om talrijke gerechten te bereiden die typisch zijn voor de Italiaanse kwaliteitskeuken. Kerstomaatjes in sap van kerstomaatjes, één van de meest representatieve tomatensoorten voor lekker eten
Vertical Divider
|
Spunzillo tomaatjes in sap, 400g
De kleine Vulcano-tomaat, pizzutello en in een eenvoudige versie ondergedompeld in het sap, is een veelzijdig ingrediënt dat alle traditionele recepten een intense, vers geplukte tomatensmaak geeft. Heerlijk om zelfs rauw te consumeren op pizza's en bruschetta. Spunzillo tomaten, pizzutello (ook wel de mousserende tomaat genoemd) ondergedompeld in sap
Vertical Divider
|
Corbarino tomaatjes in sap, 400g
De Corbarino-tomaat ontleent zijn naam aan het teeltgebied: de heuvels van Corbara, in de provincie Salerno. Ze zijn intens rood gekleurd, langwerpig van vorm en typisch bitterzoet, en vormen een van de meest opmerkelijke voorbeelden van de lokale plattelandstraditie. Deze tomaten zijn bijzonder rijk aan vitamines, mineralen en gezonde anti-oxidanten. Ze zijn vooral geschikt om ook in de winter heerlijke gerechten op basis van tomaten te bereiden. Corbarini-tomaten zijn het hoofdingrediënt voor de zogenaamde “vongole fujute” (ontsnapte mosselen) saus. Dit recept is in staat om de saus een zeevruchtenaroma te geven, zelfs als er helemaal geen mosselen in voorkomen! Dat hangt af van de Corbara-cherrytomaatjes, die de zoute en bittere smaak van de zee absorberen. Corbarino tomaten, intens rood gekleurd, een ziltige smaak, langwerpig van vorm in zacht sap
|
|