Marabissi
Italiaanse koekjes - de oorsprong
Al meer dan 65 jaar en drie generaties lang is Marabissi de belichaming van het allerbeste in traditionele Italiaanse koekjes. We schrijven het jaar 1948 als Signora Jola Marabissi haar eerste bakkerij opent in het mooie Chianciano in Toscane. Ze bereidt daar onder andere Toscaanse cantucci koekjes volgens het eeuwenoude recept dat zij bezit.
Gedurende de jaren komt er vanuit Itallië, maar ook andere landen steeds meer vraag naar de cantucci koekjes en wordt de productie opgeschaald in een in Chianciano nieuw gebouwde bakkerij. Daarnaast wordt het assortiment uitgebreid met de typisch Italiaanse amaretti koekjes, ricciarelli (bekend van Siena) en andere heerlijke zoete lekkernijen. 65 jaar Marabissi, dit zijn 65 jaar bijzonder toegewijde medewerkers, die dagelijks uiterste zorg en buitengewone toewijding aan hun producten schenken. |
Marabissi
Italiaanse koekjes, de passie
Marabbisi heeft een passie voor leren en verbeteren.
bij alles wat ze denken, zeggen en doen, is kwaliteit het spiegelbeeld van hun kennis en vaardigheid - de vrucht van hun bereidheid om constant te verbeteren. Elke dag biedt nieuwe kansen om te leren en te ontwikkelen, zowel als individuen en als organisatie. De Marabissi aanpak via teamwerk begint heel erg bij het individu. |