Antica Torroneria Piemontese
|
methoden, maar altijd kijken naar het beste eindresultaat, het toepassen van de juiste tijd-frames en de juiste temperatuur bij de verwerking van de ingrediënten om de superieure kwaliteit van de producten te verkrijgen, alsmede om de natuurlijke aroma's en geuren te behouden.
|
Antica Torroneria Piemontese
Italiaanse nougat en chocolade - het proces
Italiaanse nougat en chocolade - het proces
Bij Antica Torroneria passen de mensen, machines en ritmes zich aan aan de producten en niet andersom. Zo is het altijd geweest. Langzame termijnen voor de meesterlijke processen. Het tijdsbestek voor het bereiden van nougat is onderhevig aan de seizoenen en de ruwe grondstoffen.
|
Alles gebeurt zoals in vroeger dagen, door middel van een handmatig au-bain-marie proces, slow cooking en geduldig wachten onder het toezicht van experts en vertrouwde medewerkers.
Voor de chocoladetruffels is de bereiding van het deeg fundamenteel, die zal een hele nacht moeten rusten alvorens aan het proces gestart kan worden. De zoete truffels worden één voor één gevormd en gesneden. Alle producten zijn het resultaat van de combinatie van oude recepten en creativiteit. Elk jaar worden er ook weer onweerstaanbaar nieuwe producten uitgebracht - speciale smaken zijn inzichten die werkelijkheid worden. |
Antica Torroneria Piemontese
Italiaanse nougat en chocolade - de grondstoffen
Italiaanse nougat en chocolade - de grondstoffen
Met de kracht van de ervaring doorgegeven door vier generaties, worden de grondstoffen met compromisloze aandacht geselecteerd. Alles is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten voor natuurlijke, niet-kunstmatige producten. Aan de nougat en zoete chocoladetruffels zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd.
Geurige honing, geraffineerde suiker, pure chocolade van ten minste 50% cacao verbeteren de unieke smaak van de IGP hazelnoten uit Piemonte. De hazelnoten die worden gebruikt zijn het resultaat van de 'zero-km supply chain' en worden nog in hun schil gekocht van de boeren op het platteland, die zij persoonlijk kennen. De hazelnoten worden vervolgens gepeld, geselecteerd, vervolgens in kleine hoeveelheden geroosterd via een traditioneel hete lucht systeem, alles net voor ze in het deeg verwerkt worden.
De kwaliteit van de grondstoffen en een bekwaam proces worden vertaald naar een onmiskenbare smaak.
Geurige honing, geraffineerde suiker, pure chocolade van ten minste 50% cacao verbeteren de unieke smaak van de IGP hazelnoten uit Piemonte. De hazelnoten die worden gebruikt zijn het resultaat van de 'zero-km supply chain' en worden nog in hun schil gekocht van de boeren op het platteland, die zij persoonlijk kennen. De hazelnoten worden vervolgens gepeld, geselecteerd, vervolgens in kleine hoeveelheden geroosterd via een traditioneel hete lucht systeem, alles net voor ze in het deeg verwerkt worden.
De kwaliteit van de grondstoffen en een bekwaam proces worden vertaald naar een onmiskenbare smaak.