CiaoHelena: Italiaanse chocolade, Italiaanse nougat en Italiaanse thee van de merken Venchi, Antica Torroneria Piemontese en La Via del Tè
  • Home
  • Venchi 1878 cioccolato
  • Antica Torroneria Piemontese
  • La Via del Tè
  • CiaoHelena
  • Nieuws
  • Home
  • Venchi 1878 cioccolato
  • Antica Torroneria Piemontese
  • La Via del Tè
  • CiaoHelena
  • Nieuws
Search by typing & pressing enter

YOUR CART

antica torroneria piemontese
​iTALIAANSE nougat en chocolade

Antica Torroneria Piemontese
Italiaanse nougat en chocolade - het ontstaan

Sinds 1885 heeft Giuseppe Sebaste lekkernijen van hoge kwaliteit gemaakt die allemaal geïnspireerd zijn op de IGP hazelnoot uit Piëmonte. Zijn familie, nu de vijfde generatie, blijft gepassioneerd verhalen vertellen: de passie voor een oud beroep, de liefde voor het gebied waar ze vandaan komen en de appreciatie van de vruchten van het land.
Een plek waar het respect voor de traditie en de zoektocht naar innovatie elke dag naast elkaar leven. 
De ambachtslieden van Antica Torroneria Piemontese zijn steeds innoverend, de meeste van de productie-medewerkers hebben een ervaring van meer dan 20 jaar en de nieuwe generaties erven hun expertise en vooral ook trots. 

Nooit zullen ze op zoek gaan naar een snelle en goedkope  
Foto
methoden, maar altijd kijken naar het beste eindresultaat, het toepassen van de juiste tijd-frames en de juiste temperatuur bij de verwerking van de ingrediënten om de superieure kwaliteit van de producten te verkrijgen, alsmede om de natuurlijke aroma's en geuren te behouden.
Antica Torroneria Piemontese
Italiaanse nougat en chocolade - het proces
Foto
​Bij Antica Torroneria passen de mensen, machines en ritmes zich aan aan de producten en niet andersom. ​Zo is het altijd geweest. Langzame termijnen voor de meesterlijke processen.​ Het tijdsbestek voor het bereiden 
van nougat is onderhevig aan de seizoenen en de ruwe grondstoffen. Alles gebeurt zoals in de oude dagen, door middel van een handmatig bain-marie proces, slow cooking en geduldig wachten onder het toezicht van experts en vertrouwde medewerkers.

Voor de chocoladetruffels is de bereiding van het deeg fundamenteel, die zal een hele nacht moeten rusten alvorens aan het proces gestart kan worden. De zoete truffels worden één voor één gevormd en gesneden. Alle producten zijn het resultaat van de combinatie van oude recepten en creativiteit. Elk jaar worden er ook weer onweerstaanbaar nieuwe producten uitgebracht - speciale smaken zijn inzichten die werkelijkheid worden.
Antica Torroneria Piemontese
Italiaanse nougat en chocolade - de grondstoffen
Foto
Met de kracht van de ervaring doorgegeven door vier generaties, worden de grondstoffen met compromisloze aandacht geselecteerd. Alles is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten voor natuurlijke, niet-kunstmatige producten. Aan de nougat en zoete chocoladetruffels zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd.
Geurige honing, geraffineerde suiker, pure chocolade van ten minste 50% cacao verbeteren de unieke smaak van de IGP hazelnoten uit Piëmonte. De hazelnoten die worden gebruikt zijn het resultaat van de zero-km supply chain en worden nog in hun schil gekocht van de boeren op het platteland, die zij persoonlijk kennen, De hazelnoten worden vervolgens gepeld, geselecteerd, vervolgens in kleine hoeveelheden geroosterd via een traditioneel hete lucht systeem, alles net voor ze in het deeg verwerkt worden.

De kwaliteit van de grondstoffen en een bekwaam proces worden vertaald naar een onmiskenbare smaak.
Klik hier voor een overzicht van de producten van Antica Torroneria Piemontese
T: +31(0)614-629991
Home
Venchi 1878 Cioccolato
Antica Torroneria Piemontese
La Via del Tè
Nieuws
CiaoHelena
Foto
©2015-2019 all rights reserved - CiaoHelena
Proudly powered by Weebly