Venchi Italiaanse chocoladerepen - chocoladetabletten
Jouw chocoladerepen groothandel voor repen in alle smaken. Van witte chocoladerepen en melkchocoladerepen tot extra pure chocoladerepen en van kleine chocoladetabletten tot mega maxirepen van 800 gram. Chocoladerepen met een smaak? Chocoladerepen met sinaasappel, koffie of rum zitten allemaal in het assortiment. Naast deze heerlijke repen vind je hier ook chocoladebrokken en grote chocolade chunks van 2 kilo. Alle chocoladerepen zijn glutenvrij en de meeste extra pure chocoladerepen zijn vegan. De Venchi repen zijn niet alleen lekker, zijn allemaal glutenvrij en zien er ook nog eens geweldig uit, zoals je kunt zien op de pagina met inspiratie- en sfeerfoto's. Met meer dan 60 chocoladerepen in het assortiment is CiaoHelena voor jou de perfecte chocoladerepen groothandel.
Alle Venchi chocoladerepen, -brokken, -blokken en chunks:
Venchi chocoladerepen met noten
116642
Pure amandel reep Voor de echte amandel liefhebber. Gourmet amandel reep: Heerlijke, pure chocoladereep met een crème van amandelen én hele geroosterde amandelen uit het Middelandse Zee gebied. Laat je verrassen door de geurige smaak van deze gastronomische reep! Pure chocolade met amandelcrème en hele geroosterde Mediterrane amandelen.
Vertical Divider
|
116610
Pistache reep Pistacheliefhebber opgelet, hier is de reep die al je pistacheverlangens zal bevredigen! Gourmet Pistache reep: een knapperige pistache-explosie met een perfecte harmonie tussen zoet en hartig, waar witte chocolade pistachepasta en hele pistachenoten ontmoet. Laat je verrassen door de intense smaak van deze gastronomische reep! Licht gezouten witte chocolade en pistache reep met hele, knapperige pistachenoten.
Vertical Divider
|
116302
Melk gianduja reep De Gianduia melk hazelnootreep is perfect voor wie houdt van de zoete smaak van Gianduia maar zich wil laten verrassen door de knapperigheid van hele IGP Piemonte Hazelnoten. Perfect contrast tussen romig en knapperig, deze reep zal je verbazen met zijn intense smaak van Gianduia-melk en hazelnoot. Melk gianduja met hele hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
116301
Pure gianduja reep De Pure Gianduia Hazelnootreep is perfect voor wie houdt van de zoete smaak van Gianduia maar zich wil laten verrassen door de knapperigheid van hele IGP Piemonte Hazelnoten. Perfect contrast tussen romig en knapperig, deze reep zal je verbazen met zijn intense smaak van pure Gianduia en hazelnoot.
Pure gianduja met hele hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
116207
melk met hazelnoten Melkchocoladereep met hele hazelnoten exclusief uit Piemonte (Le Tondi en Gentili delle Langhe) en aanwezig in de reep in een minimum percentage van 30%. Een klassieker uit de Piemontese chocoladetraditie voor een bevredigende smaakervaring, waarbij de combinatie van de complementaire smaken van melkchocolade en hazelnoot nog wordt versterkt door het gebruik van hele hazelnoten in plaats van gemalen. Het is een ideaal tussendoortje voor dagelijkse oplaadmomenten. De reep van 100g is op zijn beurt verpakt in een vershoudzakje in een elegant doosje. Melkchocoladetablet met hele hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
116614
puur met hazelnoten Klassiek en onweerstaanbaar, de reep met 60% pure chocolade en hele IGP Piemonte hazelnoten is superlekker en wordt gekenmerkt door de knapperigheid van hele hazelnoten. Een explosie van smaken en texturen!
Pure chocoladetablet van 56% cacao met hele hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
116257
70% puur met hazelnoten Klassiek en onweerstaanbaar, de reep met 70% pure chocolade en hele IGP Piemonte hazelnoten is superlekker en wordt gekenmerkt door de knapperigheid van hele hazelnoten. Een explosie van smaken en texturen!
Pure chocoladetablet van 70% cacao met hele hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
116208
Wit met gezouten noten Witte chocoladereep met IGP Piemonte hazelnoten, licht gezouten amandelen en pistachenoten, aanwezig in een minimum percentage van 25%. De perfecte combinatie van zoet en hartig, romig en knapperig. Ideaal om van te genieten als aperitief, gecombineerd met een gekoelde wijn of een Prosecco. De reep van 100g is verpakt in een vershoudzakje dat op zijn beurt weer in een elegant doosje zit. Witte chocoladetablet met licht gezouten hazelnoten, pistachenoten en amandelen.
Vertical Divider
|
Venchi chocoladerepen met noten -70% suiker
121014
melkchocoladereep met hazelnoten -70% suiker Melkchocoladereep met krokante IGP Piemonte hazelnoten. Alle zoetheid van melkchocolade met heerlijke tonen van karamel en vanille gecombineerd met de geroosterde tonen van hazelnoten... probeer het eens! Met 70% minder suikers t.o.v. het standaard Venchi recept. Perfect voor degenen die zich licht willen voelen zonder aan smaak in te boeten. Zonder kunstmatige zoetstoffen. Melkchocoladereep met plantaardige vezels en hele hazelnoten uit Piemonte, zonder kunstmatige suikers.
Vertical Divider
|
121013
pure chocoladereep met hazelnoten -70% suiker 60% pure chocoladereep met knapperige IGP Piemonte hazelnoten. Voor een meer intense en omhullende smaak is een fijne cacaomassa geselecteerd met een zeer intense smaak die perfect samengaat met gedroogd fruit.... probeer het eens! Met 70% minder suikers t.o.v. het standaard Venchi recept. Perfect voor degenen die zich licht willen voelen zonder aan smaak in te boeten. Zonder kunstmatige zoetstoffen.
Extra pure chocoladereep met plantaardige vezels en hele hazelnoten uit Piemonte, zonder kunstmatige suikers.
Vertical Divider
|
Venchi Dolci Italiani chocoladerepen
116639
Tiramisù chocoladereep Het beroemde toetje in tabletversie! Laat je veroveren door de combinatie van mascarpone, koffie en Venezolaanse melkchocolade, voor een recept dat je dag laag voor laag verliefder op deze smaak maakt. Verschillende lagen van koffie pasta, mascarpone crème en melkchocolade uit Venezuela.
Vertical Divider
|
116259
bacio di dama reep Een klassiek Piemontees recept verandert in een tablet met een verrassende smaak! Heerlijke melkchocolade en hazelnootpasta met een kruimelig glutenvrij koekje van IGP Piemontese hazelnoten, omhuld met melkchocolade. Een melk gianduja met hazelnootbiscuit uit Piemonte op een laag van witte chocolade en Piemontese hazelnootpasta.
Vertical Divider
|
116272
pure reep met munt Pure Chocolade & Munt reep: de perfecte match tussen een knapperige muntkorrel en de intense smaak van 60% pure chocolade. Een gevoel van omhullende frisheid vanaf de eerste hap.
Een 60% pure chocoladereep met knapperige stukjes munt
Vertical Divider
|
116214
sinaasappel reep 56% pure chocoladereep gevuld met een zachte cacaocrème, melk en gekonfijte sinaasappelschil. Voor wie van de combinatie van chocolade en sinaasappel houdt, zijn er ook Cioccofrutti pralines met sinaasappel verkrijgbaar. De met Sinaasappel gevulde reep (100g) zit in een speciale vershoudverpakking, op zijn beurt in een elegante doos. Pure sinaasappeltablet met een zachte cacaocrème vulling met gesuikerde Siciliaanse sinaasappelrasp.
Vertical Divider
|
Vertical Divider
|
Vertical Divider
|
Venchi Cremino chocoladerepen
116643
karamel cremino reep Cremino-reep met drie lagen - een laag pure chocolade met amandelpasta tussen twee witte chocolade met cacaomassa en karamel. De voortreffelijkheid van de tijdloze Cremino-chocolade uit de Piemontese traditie, geïnspireerd het originele recept uit 1878. Een zachte consistentie, een zoete en geruststellende smaak. De Cremino karamel reep (110g) zit in een speciale vershoudverpakking, op zijn beurt in een elegante doosje. Een laag van pure chocolade met amandelcrème tussen twee lagen van witte chocolade met cacaomassa en karamel.
Vertical Divider
|
116209
cremino 1878 reep Cremino-reep met drie lagen - een laag witte chocolade met amandelpasta tussen twee melkachtige lagen Gianduia met hazelnoten Piemonte IGP. De voortreffelijkheid van de tijdloze Cremino-chocolade uit de Piemontese traditie, verwerkt in het originele recept uit 1878. Een zachte consistentie , een zoete en geruststellende smaak. Een ontspanningsvermenigvuldiger. De Cremino 1878 reep (110g) zit in een speciale vershoudverpakking, op zijn beurt in een elegante doosje. Vertical Divider
|
116211
cremino pistache reep Creminoreep met drie lagen Gianduia afgewisseld met licht gezouten pistache. Een alternatief voor het klassieke Cremino-recept, een zachte consistentie en een smaak die even delicaat en zoet is als aanhoudend. Ingesloten in een speciale vershoudverpakking, op zijn beurt in een elegante doos. Verschillende lagen van licht gezouten pistache gianduja.
Vertical Divider
|
116210
cremino reep puur Creminoreep met drie extra pure lagen - een laagje 56% pure chocolade met amandelspijs tussen twee lagen 75% pure chocolade met hazelnootpasta. Een variatie op het klassieke recept, voor liefhebbers van pure chocolade en het aroma en de rondheid van Piemonte IGP hazelnoten. Een zachte consistentie, een uitgebalanceerde finale smaak, waarin de intensheid van de pure chocolade en de zoetheid van de Gianduia met elkaar verenigen. De Pure Cremino reep (110g) zit in een speciale vershoudverpakking, op zijn beurt weer in een elegante doos.
Een laag van pure chocolade met amandelpasta tussen twee lagen pure gianduja.
Vertical Divider
|
121012
cremino reep puur -70% Cremino Extra Pure Reep: romige afwisselende lagen van hazelnootpasta, amandelpasta en extra pure chocolade om hap na hap van te genieten. Met 70% minder suikers t.o.v. het standaard Venchi recept. Perfect voor degenen die zich licht willen voelen zonder aan smaak in te boeten. Zonder kunstmatige zoetstoffen.
Een laag van witte chocolade met amandelpasta tussen twee lagen melk gianduja gemaakt met hazelnoten uit Piemonte. Chocolade met 70% minder suiker
Vertical Divider
|
Vertical Divider
|
Venchi traditionele chocoladerepen
116215
85% pure chocoladereep De tablet wordt geproduceerd met een melange van cacao van verschillende herkomsten over de hele wereld. Een aangename aromatische intensiteit dankzij het hoge percentage cacao, maar zonder zure tonen. Ideaal voor pure chocoladepuristen. De reep is verpakt in een speciale verpakking die de versheid bewaart, die op zijn beurt weer is verpakt in een elegante doos.
85% extra pure chocolade, lage zuurgraad cacao uit Midden- en Zuid-Amerika.
Vertical Divider
|
116216
75% PURE CHOCOLADEREEP Een aangename aromatische intensiteit dankzij het hoge percentage cacao in Cuor di Cacao, maar zonder zure tonen. De smaak is persistent en doet denken aan warme chocolademelk. Lekker als tussendoortje of in combinatie met romige kazen en desserts. De reep is verpakt in een speciale verpakking die de versheid bewaart, die op zijn beurt weer is verpakt in een elegante doos.
75% extra pure chocolade, lage zuurgraad cacao uit Midden- en Zuid-Amerika.
Vertical Divider
|
116223
60% pure chocoladereep Wat is er beter dan chocolade, in al zijn eenvoud? Probeer pure chocolade 60% een perfect percentage cacao voor een intense maar evenwichtige smaak.
60% extra pure chocolade uit Midden- en Zuid-Amerika.
Vertical Divider
|
116218
melkchocoladereep Melkchocoladereep, geschikt voor iedereen die houdt van de zoete en ronde smaak van melkchocolade. Het hoge melkpercentage in de reep (minstens 23,5%) zorgt voor tonen van karamel en toffee. Om halverwege de ochtend van te genieten of om het gehemelte te zoeten na een maaltijd met hartige gerechten. De reep is verpakt in een speciale verpakking die de versheid bewaart, die op zijn beurt weer is verpakt in een elegante doos. Premium cacao en melk chocoladereep.
Vertical Divider
|
116219
witte CHOCOLADEREEP Extra fijne witte chocoladereep. De eenvoud van uitstekende grondstoffen - cacaoboter, suiker en natuurlijke vanille - voor een ervaring van allround zoetheid en grenzeloze romigheid. Ideaal als lekker tussendoortje of als dessert - in combinatie met rood fruit of een sherry. De reep is verpakt in een speciale verpakking die de versheid bewaart, die op zijn beurt weer is verpakt in een elegant doosje. Witte chocoladereep.
Vertical Divider
|
121010
pure reep -70% suiker 75% pure chocoladereep, met een bijzonder rijke en omhullende smaak, met 70% minder suiker in vergelijking met het standaard Venchi-recept. Perfect voor degenen die zich licht willen voelen zonder aan smaak in te boeten. Zonder kunstmatige zoetstoffen. Extra pure chocolade met plantaardige vezels, zonder kunstmatige suikers.
Vertical Divider
|
Vertical Divider
|
116247
nougatine reep 56% pure chocoladereep met "Nougatine"-korrels: gekarameliseerde hazelnoten, aanwezig in een minimumpercentage van 28%. De zoetheid van weleer van de historische Nougatine, de sinds 1878 bekende en gewaardeerde Venchi-praline, in tabletformaat van 100g. De Nougatine reep wordt geproduceerd met uitsluitend IGP Piemonte Hazelnoten, verpakt in een vershoudzakje en in een goudkleurig doosje. De Nougatine-tablet is ook de winnaar van de Gouden Tablet-prijs die in 2015 door de Compagnia del Cioccolato is uitgereikt.
Knapperige stukjes gekarameliseerde hazelnoten uit Piemonte, verpakt in pure chocolade.
|
126382
chocoviar stracciatella Voor liefhebbers van stracciatella is deze reep een hemels genoegen. Een melkchocolade, gevuld met room, vanille en cacaonibs, gedecoreerd met microkorrels van melk Chocoviar. Perfect om te delen, maar ideaal om zelf van te genieten. Zachte reep gevuld met room, cacaonibs en vanille, omhuld met melkchocolade, gedecoreerd met microparels van melk Chocoviar.
Vertical Divider
|
105152
chocoviar pistache Voor liefhebbers van pistachenoten, maar ook voor contrasten: zoet-zout, romig-knapperig, de zoetheid van de vulling wordt goed uitgebalanceerd door de intensiteit van de pure chocolade en de cacaobonen. Perfect om te delen, het is een echte Chocoviar Pistache, maar dan een beetje groter! 200 g pure delicatesse. Zachte reep met pistache en hazelnootvulling met hele pistachenoten, gecoat met pure chocolade met stukjes caramel en cacaoboon nibs uit Zuid-Amerika.
Vertical Divider
|
105147
chocoviar 75% Gevuld met 75% pure chocolade en olijfolie omhuld met 75% pure chocolade en gedecoreerd met 75% Chocoviar korrels.
Een luxe chocoladereep van 75% pure chocolade, gevuld met extra pure chocoladecrème met olijfolie, bedekt met Chocoviar parels van 75% cacao.
Vertical Divider
|
126375
pure gianduja hazelnoten Een Pure Gianduia Hazelnoot reep die de romigheid van pure Gianduia combineert met de knapperigheid van hele IGP Piemontese hazelnoten. Een unieke intensiteit, ideaal om te delen. Een zachte, luxe gianduja reep van pure chocolade met hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
126376
melk gianduja hazelnoten Deze Melk Gianduia Hazelnoot reep is wat je nodig hebt! De romigheid van Gianduia-melk wordt gecombineerd met de knapperigheid van hele IGP Piemonte-hazelnoten. Een unieke delicatesse, ideaal om te delen. Een luxe, zachte gianduja melkchocoladereep met hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
126372
cremino met chocolade De Cremino Ricoperto reep biedt de romigheid van de dubbellaagse cremino van melk en witte Gianduia en combineert dit met de knapperigheid van de laag pure chocolade. Een unieke delicatesse, ideaal om te delen. Luxe, traditionele Cremino reep met witte en melk gianduja, bedekt met chocolade.
Vertical Divider
|
126373
NOUGAT GIANDUJA REEP Deze reep van Nougat Gianduia is wat je nodig hebt! De romigheid van de Gianduia combineert met de knapperigheid van de IGP Piemonte hazelnootnougat, allemaal omhuld met chocolade. Een unieke delicatesse, ideaal om te delen. Traditionele crunchy nougat uitsluitend gemaakt van IGP hazelnoten uit Piemonte en zachte gianduja, bedekt met pure chocolade.
Vertical Divider
|
128211
NOUGATREEP MET RUM De Nougat met Rum, bedekt met chocolade is wat je nodig hebt! De zachte IGP Piemonte Hazelnoot-nougat is gevuld met rumcrème, omhuld met chocolade.
Zachte nougat gemaakt van hazelnoten uit Piemonte en chocolade rum crème, bedekt met pure chocolade.
Vertical Divider
|
Venchi Zuid-Amerika Origins chocoladerepen
117177
85% pure chocoladereep Single origin reep van 85% Venezolaanse cacao. Een fijne massa Fino Aromatico-cacao, exclusief afkomstig uit Venezuela, die opvalt door zijn rijkdom en aromatische intensiteit, ook het resultaat van de nauwgezette controle van de fasen van fermentatie, roosteren en concheren van de zaden. De Venezuela reep, met hints van gedroogd fruit, gekookte rijpe kersen en melk, is uitsluitend gemaakt zonder toevoeging van sojalecithine en vanille. De onderscheidende verpakking fungeert als een proefgids en onthult de oorsprong van cacao en de tonen van aroma en intensiteit.
Een single origin 85% pure chocoladereep van premium cacao uit Venezuela.
Vertical Divider
|
116303
gezouten nibs REEP Voor degenen die altijd klaar staan om nieuwe smaakervaringen te proberen, zal de Extra Pure Reep met Hartige Nibs je zeker verbazen! Pure chocolade en zout, een perfecte combinatie om de intensiteit van deze gastronomische reep te versterken.
Extra pure chocolade van 75% met licht gezouten nibs van Zuid-Amerikaanse cacaobonen.
Vertical Divider
|
117179
75% pure chocoladereep 75% pure chocoladereep met geroosterde cacaobonen. Kostbare melanges van 75% extra pure cacao waarvan de licht geroosterde tonen nog versterkt worden door de krokante cacaobonen.
Een premium Montezuma chocoladereep van 75% cacao met geroosterde cacao nibs.
Vertical Divider
|
117202
80% pure chocoladereep Een harmonieuze mix van fijne Zuid-Amerikaanse cacao voor een 80% pure chocolade met een aromatische smaak. Met tonen van zoete bloemen, honing en rijp fruit.
Een blend van premium cacao van Zuid-Amerika verwerkt in een 80% pure chocoladereep.
Vertical Divider
|
117203
100% pure chocoladereep Een harmonieuze mix van fijne Zuid-Amerikaanse cacao in een 100% pure chocoladereep met een aromatische smaak. Met tonen van zoete bloemen, honing en rijp fruit.
Een blend van premium cacao van Zuid-Amerika verwerkt in een 100% pure chocoladereep, 2x 35g per verpakking.
Vertical Divider
|
Vertical Divider
|
Venchi chocoladeblokken
116620
melk blok met hazelnoten Melkchocolade en IGP Piemontese hazelnoten, een bijzondere combinatie. Romig, maar evenwichtig in smaak en zoetheid, laat je omhullen door zijn intensiteit! Blok van melkchocolade met hele hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
116611
Puur blok met hazelnoten 60% pure chocolade en IGP Piemonte hazelnoten, een bijzondere combinatie. Romig en evenwichtig, laat je omhullen door zijn intensiteit!
Blok van 56% pure chocolade met hele hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
116619
cremino blok Cremino in al zijn omhullende goedheid, afwisselende lagen van fijne melanges van cacao, melk en Gianduia. Romig maar evenwichtig in smaak en zoetheid! Cremino blok met verschillende lagen van cacao, melk en gianduja.
Vertical Divider
|
Venchi mini chocoladerepen en snackrepen
116652
chocobiscuit snackreep Een beetje zoetigheid, altijd bij de hand. Voor een plotselinge trek is de Mini Chocobiscuit reep geschikt voor iedereen, volwassenen en kinderen! Dubbele krokante biscuit bedekt met een laag melkchocolade.
Vertical Divider
|
116651
nougatine snackreep Een beetje zoetigheid, altijd bij de hand. Voor een plotseling verlangen, zal deze Choconougatine snackreep je omhullen met zijn intense en beslissende smaak!
Krokante laag van Piedmonte hazelnoten, bedekt met een dubbele laag 60% pure chocolade en gedecoreerd met microkorrels Chocoviar 75%.
Vertical Divider
|
116650
cremino minireep Cremino-reep met drie lagen - een laag witte chocolade met amandelpasta tussen twee melkachtige lagen Gianduia met hazelnoten Piemonte IGP. De voortreffelijkheid van de tijdloze Cremino-chocolade uit de Piemontese traditie, verwerkt in het originele recept uit 1878. Een zachte consistentie , een zoete en geruststellende smaak. Zo heb je een beetje zoetigheid, altijd bij de hand. Voor een plotselinge trek is de Mini Cremino Chocolade reep geschikt voor iedereen, volwassenen en kinderen! Melk Gianduja gemaakt met hazelnoten uit Piemonte, omhuld met melkchocolade.
Vertical Divider
|
116266
85% pure minireep Een beetje zoetigheid, altijd bij de hand. Voor een plotseling verlangen, zal de 85% Extra Pure Mini reep je omhullen met zijn intense en beslissende smaak!
85% extra pure chocolade van cacao uit Centraal- en Zuid-Amerika met een sterke en aanhoudende smaak.
Vertical Divider
|
116267
75% pure minireep Een beetje zoetigheid, altijd bij de hand. Voor een plotseling verlangen zal de 75% Extra Pure Mini Reep je verbazen met zijn intense en omhullende smaak, typerend voor pure chocolade.
75% extra pure chocolade met een omhullende smaak van cacao.
Vertical Divider
|
116653
60% pure minireep Een beetje zoetigheid, altijd bij de hand. Voor een plotseling verlangen zal de 60% Pure Mini Reep je verbazen met zijn intense en omhullende smaak, typerend voor pure chocolade.
60% pure chocolade minireep met een omhullende smaak van cacao.
Vertical Divider
|
116270
melkchocolade minireep Een beetje zoetigheid, altijd bij de hand. Voor een plotselinge trek is de Mini Melk Chocolade reep geschikt voor iedereen, volwassenen en kinderen! Een melkchocolade minireep met een vleugje vanille.
Vertical Divider
|
116271
minireep puur en munt Een beetje zoetigheid, altijd bij de hand. Voor een plotselinge trek combineert de Puur en Mint Mini reep de intense smaak van pure chocolade met de frisheid van munt.
Een minireep van pure chocolade met knapperige stukjes munt.
Vertical Divider
|
Vertical Divider
|
116194
maxi reep witte chocolade Maxireep van 800g witte chocolade met heel licht gezouten gedroogd fruit: de maxi versie van de klassieke witte reep met minstens 30% licht gezouten fruit in een mix van Piemontese hazelnoten, hele amandelen en pistachenoten. Een chocolade die bij elke hap verbaast door het aangename contrast tussen de romigheid van de witte chocolade en de knapperigheid van het gedroogde fruit, en door de harmonieuze nevenschikking van zoete en hartige tonen. Om van te genieten en te delen, zelfs tijdens een aperitief, dankzij het maxi-formaat. Ook perfect in combinatie met een prosecco. Witte mega chocoladereep van 800 gram met hazelnoten, amandelen en pistachenoten, licht gezouten.
Vertical Divider
|
116193
maxi reep melkchocolade Maxi melkchocolade hazelnootreep van 800g melkchocolade hazelnootreep: de maxi-versie van de klassieke melkchocoladereep met minstens 30% hele IGP Piemonte hazelnoten. Een uniek product vanwege zijn organoleptische kenmerken, een mix van mediterrane smaken die de nauwe band tussen smaak en territorium versterken. Het maxi-tabletformaat is perfect als alternatief geschenk voor een doos chocolaatjes, voor iedereen die gek is op chocolade met hazelnoten. Extra grote melkchocoladereep van 800 gram met hele hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
116613
maxi reep pure chocolade Deze 800g pure chocoladereep is perfect voor liefhebbers van 60% pure chocolade in combinatie met de heerlijkheid en knapperigheid van hele IGP Piemonte-hazelnoten, ideaal om cadeau te doen en om te delen voor een smakelijke en heerlijke snack of drankje na het eten.
Maxi reep van pure chocolade in een formaat van 800 gram, met hele hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
Venchi Brutto e Buono chocoladebrokken
Brutto&Buono (letterlijk vertaald: lelijk en goed) is een tijdloze klassieker in de Piemontese traditie, die zijn smaak te danken heeft aan zijn textuur en eenvoudige ingrediënten. Twee uitstekende grondstoffen: cacao en hazelnoten, die vandaag de dag volledig met de hand worden verwerkt met zorg en passie, net als in het verleden... het is onmogelijk deze heerlijke chocoladebrokken te weerstaan!
116612
pure chocoladebrokken Brutto e Buono - lelijk en goed. Deze ambachtelijke pure chocoladebrokken smaken uitmuntend. Met slechts twee uitstekende grondstoffen, cacao en IGP Piemonte hazelnoten wordt dit product volledig met de hand verwerkt, net als in het verleden. Ideaal voor in je vitrine en je klant te laten kiezen.
Traditionele, ambachtelijke pure chocoladebrokken met hele hazelnoten uit Piemonte
Vertical Divider
|
116296
melkchocoladebrokken Brutto e Buono - lelijk en goed. Deze ambachtelijke melkchocoladebrokken smaken uitmuntend. Met slechts twee uitstekende grondstoffen, cacao en IGP Piemonte hazelnoten wordt dit product volledig met de hand verwerkt, net als in het verleden. Ideaal voor in je vitrine en je klant te laten kiezen. Traditionele, ambachtelijke melkchocoladebrokken met hele hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
116297
Wit met gezouten noten Brutto e Buono - lelijk en goed. Deze ambachtelijke witte chocoladebrokken smaken uitmuntend. Voorzien van de beste ingrediënten: cacao, IGP Piemonte hazelnoten, pistachenoten en amandelen wordt dit product volledig met de hand verwerkt, net als in het verleden. De noten zijn licht gezouten als een kenmerkende tegenhanger voor de zoete chocolade. Ideaal voor in je vitrine en je klant te laten kiezen. Witte chocoladebrokken met hazelnoten, pistachenoten en amandelen. Licht gezouten.
Vertical Divider
|
116304
brutto e buono assorti Brutto e Buono - lelijk en goed. 5kg mix van de chocoladebrokken in de smaken puur, melk en wit met gezouten noten. Je hebt zo een ideale mix in je vitrine om je klanten te laten kiezen. Een assortiment ambachtelijke chocoladebrokken in 3 smaken (puur met hazelnoten, melk met hazelnoten en witte chocolade met licht gezouten noten).
Vertical Divider
|
116656
wit met framboos Brutto&Buono (letterlijk vertaald: lelijk en goed) is een tijdloze klassieker in de Piemontese traditie, die zijn smaak te danken heeft aan zijn textuur en eenvoudige ingrediënten. Met uitsluitende uitstekende grondstoffen worden deze brokken vandaag de dag volledig met de hand verwerkt met zorg en passie, net als in het verleden... het is onmogelijk deze heerlijke chocoladebrokken te weerstaan! Traditionele, ambachtelijke witte chocoladebrokken met hints van rozenwater, krokante frambozen en geroosterde stukjes amandel.
Vertical Divider
|
Vertical Divider
|
Venchi chunks
De chocolade chunks van Venchi, grote blokken chocolade van ca. 2 kg in de vorm van een cake. Je kunt hier heerlijke plakken van snijden en ze staan ook nog eens te 'shinen' in je vitrine.
126062
gianduja chunk Deze Gianduia cake is perfect voor wie houdt van de zoete smaak van Gianduia maar zich wil laten verrassen door de knapperigheid van hele IGP Piemonte Hazelnoten. Perfect contrast tussen romig en knapperig, ideaal om in je vitrine te leggen en stukken op maat te snijden. Extra groot, traditioneel blok zachte gianduja met hele Piemonte hazelnoten.
Vertical Divider
|
126003
cremino chunk Cremino-cake met drie lagen - een laag witte chocolade met amandelpasta tussen twee melkachtige lagen Gianduia met hazelnoten Piemonte IGP. De voortreffelijkheid van de tijdloze Cremino-chocolade uit de Piemontese traditie, een zachte consistentie, een zoete en geruststellende smaak. Ideaal om in je vitrine te leggen en stukken op maat te snijden. Zachte witte en melk gianduja, uitsluitend gemaakt van Piemonte hazelnoten.
Vertical Divider
|
Vertical Divider
|
Chocoladerepen groothandel
CiaoHelena is importeur en chocoladerepen groothandel van de heerlijke en verrassende repen van Venchi.
Of je nu kiest voor witte, melk of pure chocoladerepen, in het assortiment van Venchi vind je ze allemaal. Van de eenvoudige, maar super lekkere melkchocoladerepen tot gianduja repen of cremino repen en altijd met de lekkerste ingrediënten zoals de IGP hazelnoten uit Piemonte. Zoek niet verder: je hebt jouw ideale chocoladerepen groothandel heb je gevonden. Vertical Divider
|
Groothandel chocolade tabletten
Naast de kleine snack chocoladerepen en een chocoladereep met nougat en rum, zitten er ook maxi chocolade tabletten van wel 40cm in het assortiment in melk of pure chocolade met hazelnoten of een witte grote chocoladereep van 800gram met licht gezouten hazelnoten, amandelen en pistachenoten.
Wil jij een lekker plak chocolade afsnijden van een chunck of chocoladecake? Ze zijn er in 3 smaken. Word ook klant van CiaoHelena en kies voor deze prachtige producten in jouw winkel. |