Gli Aironi - Rijst, risotto en lekkers
De ervaring van vijf generaties in de rijstteelt heeft zijn vruchten afgeworpen in het “Grange”-gebied (rond de landbouwgrond van Vercelli), waar de familie Perinotti zich heeft gewijd aan het verbeteren van de landbouwomstandigheden op hun landgoed, Tenuta Pracantone.
Ze hebben een unieke keuze gemaakt: investeren in kwaliteit, experimenteren en landbouwmethoden toepassen met minimale impact op het milieu, terwijl ze tegelijk de meest traditionele en waardevolle variëteiten van dit kostbare graangewas herontdekken.
Door de introductie van een minder agressieve vorm van landbouw konden de met uitsterven bedreigde grijze reigers de rijstvelden opnieuw bevolken. En het zijn precies deze majestueuze vogels waaraan Gli Aironi haar naam dankt. Het bedrijf wordt met enthousiasme en passie geleid met als doel om de hoofdrolspeler in de vorm van perfecte risotto en alle afgeleiden daarvan op de tafels van foodies van over de hele wereld te brengen.
Ze hebben een unieke keuze gemaakt: investeren in kwaliteit, experimenteren en landbouwmethoden toepassen met minimale impact op het milieu, terwijl ze tegelijk de meest traditionele en waardevolle variëteiten van dit kostbare graangewas herontdekken.
Door de introductie van een minder agressieve vorm van landbouw konden de met uitsterven bedreigde grijze reigers de rijstvelden opnieuw bevolken. En het zijn precies deze majestueuze vogels waaraan Gli Aironi haar naam dankt. Het bedrijf wordt met enthousiasme en passie geleid met als doel om de hoofdrolspeler in de vorm van perfecte risotto en alle afgeleiden daarvan op de tafels van foodies van over de hele wereld te brengen.
Gli Aironi - rijst, bag in box
De 'historische' lijn van Gli Aironi, in de handel sinds 1998, wordt beschouwd als een voorbeeld en is door de jaren heen vaak geïmiteerd. Gli Aironi heeft het pak opnieuw geïntroduceerd, nu met een nieuw 'venster' dat het nog iconischer en actueel maakt. Het karton dat wordt gebruikt is van het gewaardeerde Zweedse Stora. Door de lucht in de verpakking te elimineren, stabiliseert de conservering en is de rijst veiliger en duurzamer. De gelamineerde film die voor deze pakketten wordt gebruikt hebben een hoge weerstand tegen perforatie, een must gezien de bijzondere vorm van het graan dat, vooral in de hele variëteit erg zwaar is. Het gebruik van de 'dubbellaagse' verpakking zorgt ervoor dat deze veiliger is dan verpakkingen met een enkele barriere.
|
G10603 - Arborio rijst in doos, 500g
Arboriorijst is een Italiaanse kortkorrelige rijst. Het is vernoemd naar de stad Arborio, in de Po-vallei, gelegen in de regio Piemonte in Italië. Wanneer ze wordt gekookt, zijn de ronde korrels stevig, romig en taai in vergelijking met andere rijstvariëteiten, vanwege hun hogere gehalte aan amylopectinezetmeel. Het heeft een zetmeelachtige smaak en combineert goed met andere smaken. Arboriorijst wordt vaak gebruikt om risotto te maken en wordt meestal ook gebruikt voor rijstpudding. Bag in box lijn De 'historische' lijn van Gli Aironi, in de handel sinds 1998, wordt beschouwd als een voorbeeld en is door de jaren heen vaak geïmiteerd. Gli Aironi heeft het pak opnieuw geïntroduceerd, nu met een nieuw 'venster' dat het nog iconischer en actueel maakt. Het karton dat wordt gebruikt is van het gewaardeerde Zweedse Stora. Door de lucht in de verpakking te elimineren, stabiliseert de conservering en is de rijst veiliger en duurzamer. De gelamineerde film die voor deze pakketten wordt gebruikt hebben een hoge weerstand tegen perforatie, een must gezien de bijzondere vorm van het graan dat, vooral in de hele variëteit erg zwaar is. Het gebruik van de 'dubbellaagse' verpakking zorgt ervoor dat deze veiliger is dan verpakkingen met een enkele barriere. De Arborio-rijst is een korte en ronde korrel. Het is de rijstsoort die veel gebruikt wordt voor de risotto. Het hoge zetmeelgehalte geeft dit romige aspect aan de risotto. Net als de rijst Carnaroli is hij zeer goed bestand tegen koken en absorbeert hij de smaak van het voedsel waarmee hij wordt gekookt.
Vertical Divider
|
G10801 - Carnaroli rijst in doos, 500g
Carnaroli is een Italiaanse middelkorrelige rijst die door Gli Aironi wordt verbouwd in de provincie Vercelli in Noord-Italië. Carnaroli wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van risotto en verschilt van de ook vaak gebruikte Arborio rijst vanwege het hogere zetmeelgehalte en de stevigere textuur, en omdat hij een langere korrel heeft. Tijdens het langzaam koken, dat nodig is voor het maken van risotto, behoudt Carnaroli-rijst de vorm van de korrel beter dan andere vormen van rijst . Het is de meest gebruikte rijst in de Italiaanse keuken en wordt zeer gewaardeerd.Carnaroli-rijst wordt vaak omschreven als een 'Superfino' rijst of als 'de koning der rijst'. De knop (Gemma) is een belangrijk onderdeel van de rijstkorrel. Het vertegenwoordigt de vitale essentie ervan en bevat vitamines en voedingsstoffen die goed zijn voor de menselijke gezondheid. De Gli Aironi-rijst is de enige op de markt die de knop behoudt tijdens het verwerkingsstadium. De gebruikte techniek van het rijstschillen in steenmolens garandeert een lichte schilfering van het graan, waardoor de voedingsstoffen in het buitenste deel behouden blijven. Deze zijn verantwoordelijk voor de smaak en consistentie van gekookte rijst. De verwerking in individuele batches en het gebruik van vacuümverpakkingen zorgen ervoor dat opgeslagen batches vers en homogeen blijven. Ten slotte wordt het product streng geselecteerd op basis van de kleur, zuiverheid en grootte van de korrels. Dit is hoe Gli Aironi-rijst wordt geproduceerd. Bag in box lijn De 'historische' lijn van Gli Aironi, in de handel sinds 1998, wordt beschouwd als een voorbeeld en is door de jaren heen vaak geïmiteerd. Gli Aironi heeft het pak opnieuw geïntroduceerd, nu met een nieuw 'venster' dat het nog iconischer en actueel maakt. Het karton dat wordt gebruikt is van het gewaardeerde Zweedse Stora. Door de lucht in de verpakking te elimineren, stabiliseert de conservering en is de rijst veiliger en duurzamer. De gelamineerde film die voor deze pakketten wordt gebruikt hebben een hoge weerstand tegen perforatie, een must gezien de bijzondere vorm van het graan dat, vooral in de hele variëteit erg zwaar is. Het gebruik van de 'dubbellaagse' verpakking zorgt ervoor dat deze veiliger is dan verpakkingen met een enkele barriere. Carnaroli is een middelkorrelige rijst die door Gli Aironi wordt verbouwd in de provincie Vercelli in Noord-Italië. Het is de meest gebruikte rijst in de Italiaanse keuken en wordt zeer gewaardeerd. Carnaroli-rijst wordt vaak omschreven als een 'Superfino' rijst of als 'de koning der rijst'.
Vertical Divider
|
G10900 - rode volkorenrijst in doos, 500g
De rode volkorenrijst van Gli Aironi heeft een lange korrel met een karakteristieke knapperigheid na het koken en een aromatische smaak waardoor hij zelfs geschikt is voor eenvoudige bereidingen (bijvoorbeeld gekookt). Wij adviseren het gebruik van deze rode volkorenrijst in recepten met vis en groenten: je krijgt volle en gezonde gerechten met maximale smaak. Volkoren rode rijst maakt deel uit van de teelt van Gli Aironi, één van de variëteiten die gekozen is vanwege de lage impact op het milieu en de hoge kwaliteit. Bag in box lijn De 'historische' lijn van Gli Aironi, in de handel sinds 1998, wordt beschouwd als een voorbeeld en is door de jaren heen vaak geïmiteerd. Gli Aironi heeft het pak opnieuw geïntroduceerd, nu met een nieuw 'venster' dat het nog iconischer en actueel maakt. Het karton dat wordt gebruikt is van het gewaardeerde Zweedse Stora. Door de lucht in de verpakking te elimineren, stabiliseert de conservering en is de rijst veiliger en duurzamer. De gelamineerde film die voor deze pakketten wordt gebruikt hebben een hoge weerstand tegen perforatie, een must gezien de bijzondere vorm van het graan dat, vooral in de hele variëteit erg zwaar is. Het gebruik van de 'dubbellaagse' verpakking zorgt ervoor dat deze veiliger is dan verpakkingen met een enkele barriere. De rode volkorenrijst van Gli Aironi heeft een lange korrel met een karakteristieke knapperigheid na het koken en een aromatische smaak
Vertical Divider
|
G11006 - zwarte volkorenrijst in doos, 500g
Gli Aironi volkoren zwarte rijst is een bijzondere rijstsoort die door Gli Aironi wordt geproduceerd in het Vercelli-gebied van Piemonte. Gli Aironi zwarte volkorenrijst wordt verkregen uit de vakkundige kruising van variëteiten geteeld in de Povlakte. Tijdens het productieproces wordt alleen de schil verwijderd en blijven alle voedings- en aromastoffen die deze variëteit bezit behouden. Deze zwarte volkorenrijst van Gli Aironi wordt door talloze chef-koks gebruikt om gerechten op basis van vis, schaaldieren en groenten te maken omdat het aroma perfect bij deze producten past. Bag in box lijn De 'historische' lijn van Gli Aironi, in de handel sinds 1998, wordt beschouwd als een voorbeeld en is door de jaren heen vaak geïmiteerd. Gli Aironi heeft het pak opnieuw geïntroduceerd, nu met een nieuw 'venster' dat het nog iconischer en actueel maakt. Het karton dat wordt gebruikt is van het gewaardeerde Zweedse Stora. Door de lucht in de verpakking te elimineren, stabiliseert de conservering en is de rijst veiliger en duurzamer. De gelamineerde film die voor deze pakketten wordt gebruikt hebben een hoge weerstand tegen perforatie, een must gezien de bijzondere vorm van het graan dat, vooral in de hele variëteit erg zwaar is. Het gebruik van de 'dubbellaagse' verpakking zorgt ervoor dat deze veiliger is dan verpakkingen met een enkele barriere. Geliefd onder chefs om het aroma dat van deze zwarte volkorenrijst af komt, Tijdens het productieproces wordt alleen de schil verwijderd en blijven alle voedings- en aromastoffen die deze variëteit bezit behouden.
Vertical Divider
|
|
De rijst van Gli Aironi komt uit Piemonte, het gebied rond Vercelli. Sinds enige tijd heeft Gli Aironi zich toegelegd op een minder agressieve vorm van landbouw, waardoor de met uitsterven bedreigde grijze reigers (Aironi Cenerini) de rijstvelden opnieuw bevolken. Het is aan deze vogels dat de bedrijfsnaam Gli Aironi is opgedragen.
|
G10207 - carnaroli rijst in jute zak, 500g
Carnaroli is een Italiaanse middelkorrelige rijst die door Gli Aironi wordt verbouwd in de provincie Vercelli in Noord-Italië. Carnaroli wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van risotto en verschilt van de ook vaak gebruikte Arborio rijst vanwege het hogere zetmeelgehalte en de stevigere textuur, en omdat hij een langere korrel heeft. Tijdens het langzaam koken, dat nodig is voor het maken van risotto, behoudt Carnaroli-rijst de vorm van de korrel beter dan andere vormen van rijst . Het is de meest gebruikte rijst in de Italiaanse keuken en wordt zeer gewaardeerd. Carnaroli-rijst wordt vaak omschreven als een 'Superfino' rijst of als 'de koning der rijst'. De koning der rijst, Carnaroli. Deze Carnaroli rijst van Gli Aironi is traditioneel verpakt in jute en heeft een inhoud van 500gram.
|
Gli Aironi, gerookte Carnaroli rijst
|
Gli Aironi's beste Carnaroli rijst, 14 uur lang gerookt op kersenhout.
Het resultaat is een rijst met een zachte houtachtige smaak, een intens aroma en een aangenaam delicate smaak. Gerookte Carnaroli rijst leent zich ook perfect voor het maken van onconventionele risotto recepten, ook perfect als bijgerecht bij vlees, vis, wild en groenten waardoor aangename contrasten van aroma's en smaken ontstaan. |
G11617 - nebbia, Gerookte carnaroli rijst
zak 500g Gli Aironi's beste Carnaroli rijst, 14 uur lang gerookt op kersenhout. Het resultaat is een rijst met een zachte houtachtige smaak, een intens arome en een aangenaam delicate smaak. Gerookte Carnaroli rijst leent zich ook perfect voor het maken van onconventionele risotto recepten, ook perfect als bijgerecht bij vlees, vis, wild en groenten waardoor aangename contrasten van aroma's en smaken ontstaan. De beste Carnaroli rijst van Gli Aironi, gedurende 14 uur gerookt op kersenhout
Vertical Divider
|
G15028 - Nebbia, gerookte carnaroli rijst
in metalen blik, 750g Gli Aironi's beste Carnaroli rijst, 14 uur lang gerookt op kersenhout. Het resultaat is een rijst met een zachte houtachtige smaak, een intens arome en een aangenaam delicate smaak. Gerookte Carnaroli rijst leent zich ook perfect voor het maken van onconventionele risotto recepten, ook perfect als bijgerecht bij vlees, vis, wild en groenten waardoor aangename contrasten van aroma's en smaken ontstaan. De beste Carnaroli rijst van Gli Aironi, gedurende 14 uur gerookt op kersenhout. Verpakt in zwarte metalen koker met goudkleurige details.
Vertical Divider
|
G11211R - Rood metalen blik met carnaroli rijst, 750g
Carnaroli is een Italiaanse middelkorrelige rijst die door Gli Aironi wordt verbouwd in de provincie Vercelli in Noord-Italië. Carnaroli wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van risotto en verschilt van de ook vaak gebruikte Arborio rijst vanwege het hogere zetmeelgehalte en de stevigere textuur, en omdat hij een langere korrel heeft. Tijdens het langzaam koken, dat nodig is voor het maken van risotto, behoudt Carnaroli-rijst de vorm van de korrel beter dan andere vormen van rijst . Het is de meest gebruikte rijst in de Italiaanse keuken en wordt zeer gewaardeerd.Carnaroli-rijst wordt vaak omschreven als een 'Superfino' rijst of als 'de koning der rijst'. De knop (Gemma) is een belangrijk onderdeel van de rijstkorrel. Het vertegenwoordigt de vitale essentie ervan en bevat vitamines en voedingsstoffen die goed zijn voor de menselijke gezondheid. De Gli Aironi-rijst is de enige op de markt die de knop behoudt tijdens het verwerkingsstadium. De gebruikte techniek van het rijstschillen in steenmolens garandeert een lichte schilfering van het graan, waardoor de voedingsstoffen in het buitenste deel behouden blijven. Deze zijn verantwoordelijk voor de smaak en consistentie van gekookte rijst. De verwerking in individuele batches en het gebruik van vacuümverpakkingen zorgen ervoor dat opgeslagen batches vers en homogeen blijven. Ten slotte wordt het product streng geselecteerd op basis van de kleur, zuiverheid en grootte van de korrels. Dit is hoe Gli Aironi-rijst wordt geproduceerd. Carnaroli rijst verpakt in modieuze rode metalen koker. Aantrekkelijke verpakking, fantastische rijst om je perfecte risotto te maken.
Vertical Divider
|
G11372 - carnaroli cru rijst in zwart metalen blik, 750g
Carnaroli Cru De uniformiteit die voortvloeit uit de rijst afkomstig van één enkel veld, gezaaid en tegelijkertijd geoogst, gekweekt onder dezelfde culturele en klimatologische omstandigheden, stelt Gli Aironi in staat het graan te verwerken met absolute aandacht voor de grootte en het lichtjes afpellen van het oppervlakkige microlagen die korrelrijst onderscheiden van halfverwerkte rijst. Zo houden zij de Gemma (knop) op het graan, door het gewoon NIET te verwijderen tijdens de verwerking. Het resultaat van deze 'zachte verwerking' is een ruwe, jonge, elastische korrel tijdens het koken, met een ivoorkleur en met intense aroma's. De externe laag zal helpen om 'al dente', perfect kauwbaar te blijven, zelfs na het koken, zoals rijst naar perfectie gekookt moet worden. Carnaroli Cru rijst verpakt in zwarte metalen koker.
Vertical Divider
|
G11396P - carnaroli rijst, the perfect risotto in metalen blik, 750g
Carnaroli is een Italiaanse middelkorrelige rijst die door Gli Aironi wordt verbouwd in de provincie Vercelli in Noord-Italië. Carnaroli wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van risotto en verschilt van de ook vaak gebruikte Arborio rijst vanwege het hogere zetmeelgehalte en de stevigere textuur, en omdat hij een langere korrel heeft. Tijdens het langzaam koken, dat nodig is voor het maken van risotto, behoudt Carnaroli-rijst de vorm van de korrel beter dan andere vormen van rijst . Het is de meest gebruikte rijst in de Italiaanse keuken en wordt zeer gewaardeerd.Carnaroli-rijst wordt vaak omschreven als een 'Superfino' rijst of als 'de koning der rijst'. De knop (Gemma) is een belangrijk onderdeel van de rijstkorrel. Het vertegenwoordigt de vitale essentie ervan en bevat vitamines en voedingsstoffen die goed zijn voor de menselijke gezondheid. De Gli Aironi-rijst is de enige op de markt die de knop behoudt tijdens het verwerkingsstadium. De gebruikte techniek van het rijstschillen in steenmolens garandeert een lichte schilfering van het graan, waardoor de voedingsstoffen in het buitenste deel behouden blijven. Deze zijn verantwoordelijk voor de smaak en consistentie van gekookte rijst. De verwerking in individuele batches en het gebruik van vacuümverpakkingen zorgen ervoor dat opgeslagen batches vers en homogeen blijven. Ten slotte wordt het product streng geselecteerd op basis van de kleur, zuiverheid en grootte van de korrels. Dit is hoe Gli Aironi-rijst wordt geproduceerd. Carnaroli rijst verpakt in leuke metalen koker met animaties hoe je een perfecte risotto maakt.
Vertical Divider
|
G11396F - carnaroli cru rijst da favola in metalen blik, 750g
Carnaroli Cru De uniformiteit die voortvloeit uit de rijst afkomstig van één enkel veld, gezaaid en tegelijkertijd geoogst, gekweekt onder dezelfde culturele en klimatologische omstandigheden, stelt Gli Aironi in staat het graan te verwerken met absolute aandacht voor de grootte en het lichtjes afpellen van het oppervlakkige microlagen die korrelrijst onderscheiden van halfverwerkte rijst. Zo houden zij de Gemma (knop) op het graan, door het gewoon NIET te verwijderen tijdens de verwerking. Het resultaat van deze 'zachte verwerking' is een ruwe, jonge, elastische korrel tijdens het koken, met een ivoorkleur en met intense aroma's. De externe laag zal helpen om 'al dente', perfect kauwbaar te blijven, zelfs na het koken, zoals rijst naar perfectie gekookt moet worden. Carnaroli Cru da Favola (campo dell'Aia) rijst verpakt in attractieve metalen koker. Het Gli Aironi motto voor deze rijst is: 'in de Vercelli-schuren, tussen de typische boerderijen, komt onze productie gebaseerd op traditie en eeuwenoude kennis tot leven'.
Vertical Divider
|
Gli Aironi, kant-en-klare risotto
De lijn kant-en-klare Gli Aironi Risotto Classic-maaltijden, gemaakt met geselecteerde grondstoffen en vervolgens vacuüm verpakt, vormen een ideale oplossing voor consumenten die snel en gemakkelijk willen genieten van een smakelijk (voor)gerecht.
Het assortiment recepten voldoet aan de eisen van een uitgebalanceerd dieet, met het oog op de traditionele Italiaanse keuken, opnieuw geïnterpreteerd op een moderne en eigentijdse wijze. De Risotto is verpakt in herkenbare zakjes van 250 gram, goed voor 2 à 3 porties. Kooktijd voor de risotto is, afhankelijk van eigen voorkeur, ca. 15 minuten. |
G25157 - Risotto met inktvisinkt
Uit de serie The Traditionals: Risotto is een zeer traditioneel Italiaans gerecht: met een zeer geliefde bereiding, zozeer dat het tegenwoordig wordt beschouwd als het Italiaanse gerecht 'par excellence', een gerecht die toewijding en tijd vereist. Met de risotto's van Gli Aironi is geprobeerd om de oneindige variaties van dit gerecht te achterhalen, maar tegelijkertijd om de bereiding ervan eenvoudiger en sneller te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en ingrediënten die Italiaanse risotto wereldwijd groot heeft gemaakt. De beste ruwe materialen, vers geselecteerd en vervolgens door Gli Aironi gedehydrateerd, vergezellen hun Vercelli-rijst: zo is een uitstekende risotto geboren. Nero di Seppia
Kant en klare risotto van Carnaroli rijst met Inktvisinkt. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
G25058 - Risotto met Porcini champignons
Uit de serie The Traditionals: Risotto is een zeer traditioneel Italiaans gerecht: met een zeer geliefde bereiding, zozeer dat het tegenwoordig wordt beschouwd als het Italiaanse gerecht 'par excellence', een gerecht die toewijding en tijd vereist. Met de risotto's van Gli Aironi is geprobeerd om de oneindige variaties van dit gerecht te achterhalen, maar tegelijkertijd om de bereiding ervan eenvoudiger en sneller te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en ingrediënten die Italiaanse risotto wereldwijd groot heeft gemaakt. De beste ruwe materialen, vers geselecteerd en vervolgens door Gli Aironi gedehydrateerd, vergezellen hun Vercelli-rijst: zo is een uitstekende risotto geboren. Funghi Porcini
Kant en klare risotto van Carnaroli rijst met Porcini champignons. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
g25454 - risotto met truffel
Uit de serie The Traditionals: Risotto is een zeer traditioneel Italiaans gerecht: met een zeer geliefde bereiding, zozeer dat het tegenwoordig wordt beschouwd als het Italiaanse gerecht 'par excellence', een gerecht die toewijding en tijd vereist. Met de risotto's van Gli Aironi is geprobeerd om de oneindige variaties van dit gerecht te achterhalen, maar tegelijkertijd om de bereiding ervan eenvoudiger en sneller te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en ingrediënten die Italiaanse risotto wereldwijd groot heeft gemaakt. De beste ruwe materialen, vers geselecteerd en vervolgens door Gli Aironi gedehydrateerd, vergezellen hun Vercelli-rijst: zo is een uitstekende risotto geboren. Al Tartufo
Kant en klare truffel risotto van Carnaroli rijst. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
G25508 - Risotto met saffraan
Uit de serie The Traditionals: Risotto is een zeer traditioneel Italiaans gerecht: met een zeer geliefde bereiding, zozeer dat het tegenwoordig wordt beschouwd als het Italiaanse gerecht 'par excellence', een gerecht die toewijding en tijd vereist. Met de risotto's van Gli Aironi is geprobeerd om de oneindige variaties van dit gerecht te achterhalen, maar tegelijkertijd om de bereiding ervan eenvoudiger en sneller te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en ingrediënten die Italiaanse risotto wereldwijd groot heeft gemaakt. De beste ruwe materialen, vers geselecteerd en vervolgens door Gli Aironi gedehydrateerd, vergezellen hun Vercelli-rijst: zo is een uitstekende risotto geboren. Al Zafferano
Kant en klare safraan risotto van Carnaroli rijst. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
G25311 - Risotto met pesto
Uit de serie The Regionals: De schoonheid van Italië schuilt ongetwijfeld in de verscheidenheid en de Italiaanse keuken viert dit bij elke gelegenheid met recepten die generaties lang zijn doorgegeven. Gli Aironi heeft een aantal iconische recepten van de Italiaanse regionale traditie geselecteerd en hier een speciale lijn van risotto’s mee gecreëerd. Een eerbetoon aan de geweldige keuken van Italië. Al Pesto
Kant en klare risotto van Carnaroli rijst met pesto. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
g25133 - risotto met pecorinokaas en peper
Uit de serie The Regionals: De schoonheid van Italië schuilt ongetwijfeld in de verscheidenheid en de Italiaanse keuken viert dit bij elke gelegenheid met recepten die generaties lang zijn doorgegeven. Gli Aironi heeft een aantal iconische recepten van de Italiaanse regionale traditie geselecteerd en hier een speciale lijn van risotto’s mee gecreëerd. Een eerbetoon aan de geweldige keuken van Italië. Al Cacio e Pepe
Kant en klare risotto van Carnaroli rijst Cacio e Pepe (Pecorinokaas en peper). Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
G25423 - Risotto carbonara
Uit de serie The Regionals: De schoonheid van Italië schuilt ongetwijfeld in de verscheidenheid en de Italiaanse keuken viert dit bij elke gelegenheid met recepten die generaties lang zijn doorgegeven. Gli Aironi heeft een aantal iconische recepten van de Italiaanse regionale traditie geselecteerd en hier een speciale lijn van risotto’s mee gecreëerd. Een eerbetoon aan de geweldige keuken van Italië. Carbonara
Kant en klare risotto Carbonara van gerookte Carnaroli rijst. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
G25379 - Risotto amatriciana
Uit de serie The Regionals: De schoonheid van Italië schuilt ongetwijfeld in de verscheidenheid en de Italiaanse keuken viert dit bij elke gelegenheid met recepten die generaties lang zijn doorgegeven. Gli Aironi heeft een aantal iconische recepten van de Italiaanse regionale traditie geselecteerd en hier een speciale lijn van risotto’s mee gecreëerd. Een eerbetoon aan de geweldige keuken van Italië. Amatriciana
Kant en klare risotto Amatriciana van gerookte Carnaroli rijst. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
g25485 - risotto tomaat en rozemarijn
Uit de serie The Veggies: Gli Aironi heeft een roeping om uiterste aandacht te besteden aan intoleranties, en al jaren is ze ook erg gefocust op voedingskeuzes die de consumptie van dierlijke eitwitten vermijden. Daarom kon het niet uitblijven, een vegetarische lijn, geïnspireerd door de smaken van de moestuin. Pomodoro e Rosmarino
Kant en klare Carnaroli risotto met tomaat en rozemarijn. Gedurende ca. 15 minuten stap voor stap water toevoegen en smullen maar!
Vertical Divider
|
Gli Aironi, rijstkoekjes in glazen potten
Gli Aironi heeft een moderne versie gecreëerd van koekjes door rijstmeel te gebruiken, inclusief volkoren zwarte rijstmeel. Dankzij hun unieke smaak alleen afkomstig van natuurlijk en biologische ingrediënten (geen conserveermiddelen, margarines, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen), roepen ze de smaak en geur op van de koekjes gebakken in het verleden. Ze noemen deze koekjes Biscotti da Favola (sprookjeskoekjes), een sprookje dat is gemaakt van boter, bloemen, eieren, suiker en kruiden. Territorium, traditie, moderniteit en authenticiteit zijn de sleutelwoorden van dit product, waarvan de verpakking is geïllustreerd door kunstenaar en fijnproever Gianluca Biscalchin: van zijn hand zijn de reigers die koekjes in hun snavels houden, een duidelijke verwijzing naar het thuisland van het bedrijf Gli Aironi en naar het bedrijf zelf. |
De rijstkoekjes van Gli Aironi zijn glutenvrij, lactosevrij en bevatten geen ei |
G40686 - RIJSTKOEKJES MET CACAO EN KRUIDEN
200G Rijstkoekjes met cacao en kruiden, gemaakt van de rijst uit Vercelli en verpakt in luxe glazen potje.
Vertical Divider
|
G40648 - KOKOS RIJSTKOEKJES
200G Rijstkoekjes met kokos, gemaakt van de rijst uit Vercelli en verpakt in luxe glazen potje.
Vertical Divider
|
G40662 - KASTANJEHONING RIJSTKOEKJES
200G Rijstkoekjes met kastanjehoning, gemaakt van de rijst uit Vercelli en verpakt in luxe glazen potje.
Vertical Divider
|
G40624 - HAZELNOOT RIJSTKOEKJES
200G Rijstkoekjes met hazelnoot, gemaakt van de rijst uit Vercelli en verpakt in luxe glazen potje.
Vertical Divider
|
G81207 - GEROOSTERDE EN GEZOUTEN PINDA'S
80G Geroosterde en gezouten pinda's, wie vindt ze nou niet lekker! Verpakt in luxe glazen potje. Vertical Divider
|
G81405 - GEROOSTERDE HAZELNOTEN
70G Bij Italiaanse snacks of zoutjes mag het niet missen, geroosterde hazelnoten. Verpakt in luxe glazen potje. Vertical Divider
|
Vertical Divider
Rijst en risotto groothandel NederlandVoor Gli Aironi is CiaoHelena de rijst en risotto groothandel in Nederland. Zo niet de beste, dan toch zeker de lekkerste rijst en risotto die er is. En allemaal glutenvrij.
De rijst is leverbaar blikken, dozen of jute zak. De kant-en-klare risotto in handige 3 persoonsverpakkingen, klaar voor gebruik en in allerlei heerlijke smaken. |
Groothandel Italiaanse rijst en risottoGli Aironi behandelt haar rijst met liefde en vooral ook heel zacht. Hierdoor blijft de knop van de rijst intact, wat zorgt voor een intense smaakbeleving.
CiaoHelena is jouw groothandel voor Italiaanse rijst en risotto. Word ook klant van CiaoHelena en kies voor deze prachtige producten in jouw winkel. |