Venchi - bonbons en pralines
Met meer dan 40 soorten decoratief verpakte Italiaanse glutenvrije chocolade bonbons vind je in het assortiment van Venchi altijd je favoriete smaak.
Variërend in uitvoeringen als onder andere cremino bonbons, gianduja ralines en napolitains. Smaken als rum, crème cacao, pistache en crème brulée horen bij de best verkopende items in het aanbod van deze heerlijke Italiaanse kwaliteitschocolade. De bonbons zijn per stuk verpakt, alle chocolade is glutenvrij en deels is het vegan friendly chocolade. Daarmee is CiaoHelena jouw ideale pralines en bonbons groothandel.
Bekijk zeker ook de inspiratie- en sfeerpagina met foto's van Venchi chocolade het aanbod van deze heerlijke Italiaanse kwaliteitschocolade.
Variërend in uitvoeringen als onder andere cremino bonbons, gianduja ralines en napolitains. Smaken als rum, crème cacao, pistache en crème brulée horen bij de best verkopende items in het aanbod van deze heerlijke Italiaanse kwaliteitschocolade. De bonbons zijn per stuk verpakt, alle chocolade is glutenvrij en deels is het vegan friendly chocolade. Daarmee is CiaoHelena jouw ideale pralines en bonbons groothandel.
Bekijk zeker ook de inspiratie- en sfeerpagina met foto's van Venchi chocolade het aanbod van deze heerlijke Italiaanse kwaliteitschocolade.
105153
Chocoviar pistachecrème Een perfecte chocolade voor een gastronomische pauze. Romige, licht gezouten hazelnoot- en pistachepasta met knapperige hele pistachenoten, in een omhulsel van intense pure chocolade gegarneerd met toffeekorrels en geroosterde cacaobonen! Het zal je overtuigen met het onweerstaanbare spel van contrasten tussen zacht en knapperig, zoet en hartig, en met slechts één hoofdrolspeler, de pistache. Melkchocolade met Pistache Gianduja crème met gezouten hazelnoten, amandelen en pistachenoten. Bedekt met licht gezouten karamel en stukjes hazelnoot.
Vertical Divider
|
105138
Chocoviar 75% Gevuld met extra pure room met extra vergine olijfolie in een 75% Cuor di cacao omhulsel bedekt met 75% pure chocolade microbolletjes. Onmogelijk om vanaf te blijven!
Een 75% cacao omhulsel gevuld met donkere, pure chocolade, bedekt met 75% Chocoviar parels.
Vertical Divider
|
105167
Chocoviar Stracciatella Chocoviar Stracciatella biedt een onweerstaanbare explosie van smaken en texturen in één hap: eerst de heerlijke roomvulling, verrijkt met cacaobonen en geurige vanillestokjes, daarna omhuld door de zoetheid van melkchocolade en de knapperigheid van Chocoviar-korrels. Gevuld met room, nibs en vanille- stokjes, omhuld met melkchocolade, gedecoreerd met microparels van melkchocoviar.
Vertical Divider
|
Chocoviar Stracciatella is onweerstaanbaar lekker. Zo wordt deze praline gemaakt.
105136
Chocoviar gianduja Chocoviar Gianduia pralines: een knapperige hele en licht geroosterde IGP Piemonte hazelnoot, ingesloten in een speciale Gianduia met slechts 3 ingrediënten: chocolade, ruwe rietsuiker en IGP Piemonte hazelnoot, romig en omhullend, omhuld in een schaal van pure chocolade met Chocoviar 75% microbolletjes. Alle smaak van Venchi-chocolade in één hap!
Romige Gianduja vulling met een hele hazelnoot uit Piemonte, bedekt met pure chocolade en 75% pure Chocoviar parels.
Vertical Divider
|
105166
Chocoviar crème cacao Cubotto Chocoviar Crème Cacao pralines: onweerstaanbaar gevuld met heerlijk smeuïge chocoladepasta in een schil van melkchocolade, bedekt met pure chocolade en gedecoreerde omhuld met melkchocolade microbolletjes. De perfecte chocolade voor de zoetekauw. Een nieuw Chocoviar recept: een chocoladepasta vulling met cacao en hazelnoten uit Piemonte in een melkchocolade omhulsel, bedekt met extra pure chocolade en gedecoreerde met melk Chocoviar microkorrels.
Vertical Divider
|
105119
Chocoviar cRème Brulée Pralines met een heerlijke karamelvulling, in een omhulsel van pure chocolade omhuld met microbolletjes van 75% pure chocolade. Onweerstaanbaar lekker! Een donkere (pure chocolade) en melk chocolade omhulsel, gevuld met crème brulée en bedekt met 75% chocolade Chocoviar. Een luxe praline voor speciale momenten.
Vertical Divider
|
105168
Chocoviar sinaasappel Een klassieke combinatie, zoals je die nog nooit hebt geprobeerd! De zachte mediterrane bloedsinaasappel vulling geeft een intense, citrusachtige zoetheid die een onweerstaanbaar contrast vormt met de extra pure chocolade die smelt in de mond.
Gevuld met bloedsinaasappel omhuld met extra donkere chocolade en versierd met 75% Chocoviar microkorrels.
Vertical Divider
|
Het zonnige Sicilië produceert elk jaar meer dan een miljoen ton sinaasappelen, en het landschap en de desserts van de regio worden gedomineerd door dit heldere fruit. Met een sappig sinaasappelhart is de nieuwe Chocoviar Arancia bijna een vliegticket naar het eiland.
|
104415
cannolo Hier is de nieuwste toevoeging aan de Italiaanse Desserts-collectie om van te watertanden! Een onweerstaanbare vulling van romige ricotta met gekonfijte kersen en sinaasappels, knapperige glutenvrije wafelstukjes, helemaal omhuld met intense, pure chocolade: de heerlijke Siciliaanse Cannolo in chocoladeversie! Chocolade gevuld met ricottacrème, gekonfijte sinaasappel en kers, gemengd met krokante wafels, omhuld met pure chocolade.
Vertical Divider
|
112437
BACIO DI DAMA MELK Pralines met een heerlijke karamelvulling, in een omhulsel van pure chocolade omhuld met microbolletjes van 75% pure chocolade. Onweerstaanbaar lekker! Gebaseerd op het bekende koekje uit Piemonte, Baci di Dama (dameskusjes) is deze heerlijke chocolade met krokant hazelnootkoekje uit Piemonte, gezet in een heerlijke gianduja en omhuld met melkchocolade.
Vertical Divider
|
112439
bacio di dama puur Een eerbetoon aan de Italiaanse zoetwarentraditie: de meest geliefde lekkernij, allemaal in één hap. De Bacio Di Dama is een typisch snoepje van de Piemontese traditie, twee kruimelige hazelnootkoekjes met een dun laagje chocolade. Deze lekkernij is door Venchi herzien in een versie van pure chocolade. Een nieuwe smaakbeleving: verschillende lagen en texturen. Klaar om te proeven. Gebaseerd op het bekende koekje uit Piemonte, Baci di Dama (dameskusjes) is deze heerlijke chocolade met krokant hazelnootkoekje uit Piemonte, gezet in een heerlijke gianduja en omhuld met pure chocolade.
Vertical Divider
|
180071
NOUGATINE Het recept is sinds 1905 niet veranderd: een hart van gehakte en gekarameliseerde hazelnoten uit Piemonte omhuld met 56% pure chocolade. Elke Nougatine vertelt ons een zoet verhaal: een reis die de exotische cacao naar de knapperige IGP hazelnoten uit Piemonte heeft afgelegd.
Gekarameliseerde stukjes hazelnoot uit Piemonte bedekt met 56% pure chocolade.
Vertical Divider
|
102160
cuba rum praline² Naar een origineel Cuneo Rum-recept uit 1961, een 60% pure chocolade in de dop gevuld met chocoladecrème met originele rumdressing. Een klassieker uit de Piemontese traditie, die inspeelt op het aangename contrast van de tonen van chocolade en rum en die, afwisselend in de mond, een meervoudige smaakbeleving bieden: de bitterheid van de chocolade maakt plaats voor de warmte en zoetheid van de rum. ² seizoensartikel: september tot mei
Rum bonbons: een klassieker, een praline die sinds 1961 haar oorspronkelijke recept en verpakking heeft behouden. De combinatie van een 56% pure chocolade omhulsel met van binnen de intense smaak van Cubaanse rum.
Vertical Divider
|
Vertical Divider
|
112443
tiramisù praline Cubotto klassieke tiramisù-chocolade bestaande uit lagen koffiepasta, mascarponecrème en Venezolaanse melkchocoladefinish van 47% cacao. De naam van deze chocolade herinnert aan het beroemdste Italiaanse dessert dat het recept inspireerde. De praline bestaat uit drie lagen: een laag koffiecrème, zacht gemaakt door de cacaoboter, die van nature aanwezig is in de cacaobonen, een centrale laag witte chocoladeroom met natuurlijke mascarponesmaak en tot slot een laag Venezolaanse melkchocolade met een hoog cacaogehalte van 47%, voor een neutrale smaak, niet te zoet of overheersend. De Tiramisù-chocolade is een volledig Italiaanse chocolade, zoals iedereen graag een maaltijd afsluit met het populairste Italiaanse dessert: tiramisù. Drie lagen van koffiepasta, mascarpone crème en een 'final touch' van 47% cacao uit Venezuela.
Vertical Divider
|
104419
pannacotta en karamel Een eerbetoon aan de Italiaanse zoetwarentraditie: de meest geliefde lekkernijen, allemaal in één hap. Karamel Panna Cotta chocolade, een heerlijk hart van vloeibare karamel en een vulling van melkchocolade omhuld met een krokant karamelchocolade omhulsel. Een delicatesse om van te smullen! Chocolade cubotto met binnenin een druppel heerlijke vloeibare karamel.
Vertical Divider
|
104404
amandel en extra pure chocolade Een eerbetoon aan de Italiaanse zoetwarentraditie: de meest geliefde lekkernijen, allemaal in één hap. Geïnspireerd door de smaak van marsepein, heeft de Amandel Pure Chocolade een perfecte balans tussen de zoetheid van amandelen en de intensiteit van pure chocolade. Zacht, omhullend en super lekker! Cubotto van twee pure chocolades met amandelspijs.
Vertical Divider
|
Vertical Divider
|
Buongiorno cubotto chocolade, zeg maar goedemorgen tegen een bonbon met espresso koffie
104382
ESPRESSO CAFFÈ 7 melanges van fijne koffie gecombineerd met Cuor di Cacao 75%, verrijkt met fijne cacaobonen. Ideaal voor een gastronomische pauze die energie geeft voor dagelijkse uitdagingen! Diverse lagen met verschillende koffie intensiteiten en een laag van 75% cacao.
|
104352
CHOCOLADEHARTJE PUUR Hartvormige bonbon van 75% pure chocolade. Perfect om ze aan dierbaren te geven! Een puur chocolade hartje verpakt in roze glanzend papier.
Vertical Divider
|
104347
CHOCOLADEHARTJE MELK Hartvormige bonbon van 47% Venezuela melkchocolade. Perfect om ze aan dierbaren te geven! Een melkchocolade hartje verpakt in rood glanzend papier.
Vertical Divider
|
126383
CREMINO GOLD KARAMEL Cremino 1878 drielaagse chocolade - een laag witte chocolade met amandelspijs tussen twee lagen melk Gianduia met hazelnoten*. De uitmuntendheid van de tijdloze Cremino van de Piemontese traditie, in het originele recept uit 1878. Een zachte consistentie, een zoete en geruststellende smaak. Een laag pure chocolade met amandelspijs tussen twee lagen van witte chocolade met cacaomassa en karamel.
Vertical Divider
|
126223
cremino 1878 Cremino 1878 drielaagse chocolade - een laag witte chocolade met amandelspijs tussen twee lagen melk Gianduia met hazelnoten*. De uitmuntendheid van de tijdloze Cremino van de Piemontese traditie, in het originele recept uit 1878. Een zachte consistentie, een zoete en geruststellende smaak. Een laag van witte chocolade met amandelcrème tussen 2 lagen melk gianduja, gemaakt van Piemonte hazelnoten. De praline is gemaakt volgens een traditioneel recept uit 1878.
Vertical Divider
|
126234
cremino pistache Super romig en met een intense pistachesmaak die smelt in je mond! Cremino-chocolade met afwisselende laagjes licht gezouten pistache Gianduia. Een alternatief voor het klassieke recept van Cremino 1878, een zachte consistentie en een smaak die even delicaat en zoet is als persistent voor een reis om de smaken van de Middellandse Zee te ontdekken. Afwisselende lagen van licht gezouten pistache gianduja.
Vertical Divider
|
126253
CREMINO EXTRA PUUR Cremino-chocolade met drie extra pure lagen - een laag Gianduia met amandelspijs tussen twee lagen Gianduia met hazelnoten. Een variatie op het klassieke recept, dat speelt met de afwisseling van twee verschillende percentages cacao: 56% en 75%. Een zachte consistentie, een uitgebalanceerde finale smaak, waarin de intense smaak van de pure chocolade en de zoetheid van de Gianduia elkaar verenigen.
Een laag van donkere chocolade met amandelcrème tussen 2 lagen van donkere chocolade met gianduja hazelnootcrème.
Vertical Divider
|
108309
dubledone karamel Een Parel van Hazelnoot & Karamel is een chocolade met een verrassende smaak, dankzij het perfecte contrast tussen de intensiteit van de pure chocolade en de zoetheid van de karamel, zal het je met een unieke smaak verbazen. Van het een komt het ander, hoe kun je weerstand bieden? Een hele, krokante en gekarameliseerde hazelnoot uit Piemonte, gecoat met caramel chocolade met een medium-pure schil.
Vertical Divider
|
108311
dubledone pistache Een Parel van Hazelnoot & Karamel is een chocolade met een verrassende smaak, dankzij het perfecte contrast tussen de intensiteit van de pure chocolade en de zoetheid van de karamel, zal het je met een unieke smaak verbazen. Van het een komt het ander, hoe kun je weerstand bieden? Een halve schelp van rijke pistache sluit een pasta van zacht, hartig gedroogd fruit af, afgetopt met een hele geroosterde pistachenoot.
Vertical Divider
|
108298
dubledone melk en wit Chocolade bestaande uit twee halve bollen witte chocolade en IGP Piemontese hazelnootpasta met een hele geroosterde hazelnoot erin. Voor allround hazelnootliefhebbers, een chocolade die de IGP Piemontese hazelnoot in al zijn vormen viert: heel en in de romige Gianduia-versie. Een hele geroosterde hazelnoot uit Piemonte bedekt met een zachte dubbele smaak Gianduja chocolade (melk en wit).
Vertical Divider
|
108306
dubledone puur Pure chocolade met twee smaken en een hele geroosterde IGP Piemontese hazelnoot omhuld met pure chocolade en amandelspijs met 75% Extra Pure halve schaal: ideaal voor liefhebbers van hazelnoot en pure chocolade.
Een hele geroosterde hazelnoot uit Piemonte in een schaal van pure chocolade met amandelen, half bedekt met 75% pure chocolade.
Vertical Divider
|
108189
chocomousse melk Chocolade met een omhulsel van melkchocolade, fior di latte en cacaovulling. De romigheid van Venchi-melkchocolade in een delicate chocomousse. Een zoete dagelijkse knuffel, zacht en romig! Melkchocolade gevuld met een heerlijk zachte melkchocolademousse.
Vertical Divider
|
108275
chocomousse puur Chocolade met een schaal en vulling van 75% pure chocolade. Alle intensiteit van de fijne Venchi-cacaomelanges in een romige chocomousse.
Extra pure chocolademousse bedekt met een schaal van 75% pure chocolade.
Vertical Divider
|
Mix van romige chocolade en pistachenoten in de vorm van een Gianduiotto bonbon.
Vertical Divider
|
126346
gianduiotto gianduja n.3 3 is het getal van perfectie. Chocolade, IGP Piemonte Hazelnoten (35%) en ruwe rietsuiker zijn de ingrediënten van Gianduia n.3 chocolade. De 3 ingrediënten zorgen voor een romige, zuivelvrije Gianduia. Deze Gianduia N. 3 gianduiotto is in 2023 onderscheiden met de award Tavoletta d'Oro, voor excellente kwaliteit.
Gianduja met premium cacao uit Zuid-Amerika (Venezuela), IPG hazelnoten uit Piemonte (35%) en ruwe rietsuiker. Slechts 3 eenvoudige ingrediënten geven een smaak van traditie en innovatie.
Vertical Divider
|
Historisch gianduja recept van Venchi met een minimum percentage van 32% hazelnoten.
Vertical Divider
|
126182
gianduiotto extra puur 75% pure Gianduiotto gevuld met zachte pure Gianduia. Het historische Venchi-recept, toegepast in de pure variant, die niettemin voorziet in het gebruik van een minimumpercentage hazelnoten van 30% in de Gianduia. Een chocolade die de traditionele combinatie van chocolade en hazelnoot viert in een "pure" versie. Om alleen van te genieten, in al zijn intensiteit. Een extra pure gianduja van 75% cacao en een hazelnootpasta exclusief gemaakt van hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
126347
puur gevulde gianduiotto Gianduja met IGP Piemonte Hazelnoten gevuld met 60% pure chocolade. Een iconische chocolade voor alle liefhebbers van pure chocolade met een verrassend spel van texturen. Een hazelnoot gianduja uit Piemonte gevuld met pure chocolade, bedekt met een chocolade van 56% cacao uit Ecuador.
Vertical Divider
|
116644
ingot pure chocolade Bonbon van 60% pure chocolade en hele hazelnoten. Een staafje met twee hele hazelnoten in een schaal van pure chocolade. Een smaakervaring die de combinatie van chocolade en hazelnoten viert en inspeelt op het aangename contrast van texturen die voortkomen uit het gebruik van knapperige hele hazelnoten. Vertical Divider
|
116647
ingot gianduja, ed. gold Bonbon van Gianduja chocolade en hele hazelnoten. Een staafje met twee hele hazelnoten in een Gianduja chocoladeschaal. Een smaakervaring die de combinatie van Gianduja chocolade en hazelnoten viert en inspeelt op het aangename contrast van texturen die voortkomen uit het gebruik van knapperige hele hazelnoten. Dubbele IGP Piemontese hazelnoot in een Gianduja chocoladeschaal.
Vertical Divider
|
116645
puur gevulde gianduiotto Bonbon met melkchocolade en hele hazelnoten. Een staafje met twee hele hazelnoten in een melkschaal. Een smaakervaring die de combinatie van chocolade en hazelnoten viert en inspeelt op het aangename contrast van texturen die voortkomen uit het gebruik van knapperige hele hazelnoten. Melkchocolade met 2 hele hazelnoten uit Piemonte.
Vertical Divider
|
116646
ingot wit, gezouten noten Bonbon van witte chocolade met gezouten noten. Een staafje met een combinatie van stukjes hazelnoot (uit Piemonte), stukjes amandel en licht gezouten pistachenoten. De perfecte combinatie van zoet en hartig, romig en knapperig. Ideaal om van te genieten als aperitief, gecombineerd met een gekoelde wijn of een Prosecco. Witte chocolade met krokante stukjes hazelnoot uit Piemonte, amandelen en licht gezouten pistachenoten.
Vertical Divider
|
Venchi chocolade -70% suiker
121027
ingot melk -70% suiker Een melkchocolade hazelnoot staafje -70% Suikers. Deze chocolade combineert de zoetheid van melkchocolade met de knapperigheid van IGP Piemontese hazelnoten, allemaal met 70% minder suiker dan de Venchi-normen. Een traktatie waar je geen nee tegen kunt zeggen! Melkchocolade staafje met minder suiker en twee hele hazelnoten uit Piemonte, met plantaardige vezels en zonder kunstmatige suikers.
Vertical Divider
|
121028
ingot puur -70% suiker Een staafje van pure chocolade en hazelnoot -70% Suikers. Deze chocolade combineert het bittere van pure chocolade met de knapperigheid van IGP Piemontese hazelnoten, allemaal met 70% minder suiker dan de Venchi-normen. Een traktatie waar je geen nee tegen kunt zeggen!
Een staafje van pure chocolade met minder suiker en twee hele hazelnoten uit Piemonte, met plantaardige vezels en zonder kunstmatige suikers.
Vertical Divider
|
121003
cremino -70% suiker Pure Cremino chocolade: zachte afwisselende laagjes IGP Piemonte hazelnootpasta, amandelpasta en extra pure chocolade. 70% minder suiker in vergelijking met het standaard Venchi-recept. Zonder kunstmatige zoetstoffen.
Extra pure Cremino op basis van hazelnoten uit Piemonte, Siciliaanse amandelen, plantaardige vezels en zonder kunstmatige suikers.
Vertical Divider
|
121022
gianduja -70% suiker Voor wie niet wil inleveren op smaak en een heerlijk momentje, is Venchi's Gianduiotto -70% Suiker perfect voor een zoete knuffel op het juiste moment. Romig en smelt makkelijk in je mond, met behoud van de nootachtige smaak van Gianduiotto maar met 70% minder suiker en zonder kunstmatige zoetstoffen! Waar wacht je nog op om het te proberen? Gianduja chocolade gemaakt met hazelnoten uit Piemonte, met plantaardige vezels en zonder kunstmatige suikers.
Vertical Divider
|
121021
granblend melk -70% suiker Granblend Melkchocolade -70% suiker: heerlijke melkchocolade met tonen van karamel en vanille, 70% minder suiker in vergelijking met het standaard Venchi-recept. Zonder kunstmatige zoetstoffen. Melkchocolade napolitain met plantaardige vezels en zonder kunstmatige suikers.
Vertical Divider
|
121020
granblend puur -70% suiker Granblend 60% Pure Chocolade met -70% suikers vergeleken met het standaard Venchi recept en zonder kunstmatige zoetstoffen. Maximale smaak in één hap, zonder het plezier van Venchi-chocolade op te geven!
Napolitain van pure chocolade met plantaardige vezels en zonder kunstmatige suikers.
Vertical Divider
|
117054
napolitain 60% cacao Blend 60%: kostbare melanges van Forastero Superior-cacao met delicate en omhullende geuren. Zoet en bedwelmend tegelijk, dankzij het bijzondere fermentatieproces in cultivars en door het zorgvuldig roosteren. Het smelt snel en laat hints van cacao en melasse vrij, die het gehemelte voorbereiden op een latere smaak in combinatie met een vanille-rum.
Een cacao mix afkomstig uit Afrika en Centraal-Amerika.
Vertical Divider
|
117055
napolitain 75% cacao Blend 75%: kostbare melanges van Cacao Criollo en Forastero met delicate en doordringende geuren. Bloemig en geroosterd tegelijk, met een lichte hint van vanille. De persistentie groeit tijdens het proeven, waardoor een licht bittere toon naar voren komt die typerend is voor het hoge percentage cacao.
Premium cacao vanuit Centaal Amerika en gemixed met Ghana en Arriba 75% aromatische cacao.
Vertical Divider
|
117056
napolitain 85% cacao Blend 85%: kostbare melanges van Criollo en Forastero Cacao met een intens en doordringend aroma typisch voor de dominante Midden-Amerikaanse cacao, met een turfachtige nuance. Het vermengt zich met beslissende traagheid en brengt langzaam de intensiteit van de cacaomassa en de licht rokerige toon van de specifieke verwerking naar voren, zonder echter de zuurgraad vrij te geven.
Premium 85% cacao vanuit Zuid- en Centaal Amerika.
Vertical Divider
|
117218
granblend framboos Framboos en witte chocolade, een heerlijke combi! Zeker als het ook nog gegarneerd is met knapperige stukjes cacaoboon, dan is het echt heerlijk! Voor een zoete traktatie of voor een speciaal moment om te delen, Granblend Raspberry & Nibs maakt elk moment speciaal, net als zijn smaak! Witte chocolade met krokante stukjes framboos en cacaoboon nibs.
Vertical Divider
|
117204
granblend puur en munt De perfecte match tussen een knapperige muntkorrel en de intense smaak van 60% pure chocolade. Een gevoel van omhullende frisheid bij de eerste hap!
Een napolitain van 60% pure chocolade met knapperige stukjes munt.
Vertical Divider
|
117184
Napolitain melk 47% cacao Melkchocolade met een hoog aromatisch cacaogehalte van 47% met tonen van gedroogd fruit en rood fruit. Voor kenners van pure smaken en liefhebbers van melkchocolade!
Premium Italiaans melkchocolaatje met een hoog gehalte van 47% aromatische cacao.
Vertical Divider
|
117181
napolitain 75% cacao nibs Kostbare melanges van 75% extra donkere cacao met geroosterde cacaobonen. Voor kenners van pure smaken en liefhebbers van pure chocolade!
Premium mix van 75% cacao met geroosterde cacao nibs.
Vertical Divider
|
117197
granblend 80% z-Amerika Kostbare melanges van Zuid-Amerikaanse cacao voor 80% pure chocolade met tonen van zoete bloemen, honing en rijp fruit. Voor kenners van pure smaken en liefhebbers van pure chocolade!
Napolitains van premium cacao uit Zuid-Amerika.
Vertical Divider
|
117196
granblend 100% z-amerika Melkchocolade met een hoog aromatisch cacaogehalte van 47% met tonen van gedroogd fruit en rood fruit. Voor kenners van pure smaken en liefhebbers van melkchocolade!
Napolitains met premium cacao uit Zuid-Amerika.
Vertical Divider
|
Chocolade groothandel NederlandVoor de producten van Venchi is CiaoHelena de chocolade groothandel in Nederland. Van de allerlekkerste chocoladepralines in vele uitvoeren en smaken en allemaal verpakt in kleurrijke papiertjes.
Of je nu kiest voor witte, melk of pure chocoladebonbons, in het assortiment van Venchi vind je ze allemaal. Van eenvoudige, maar heerlijke cremino chocolade tot luxe Chocoviar bonbons. Vertical Divider
|
Groothandel chocolade bonbons - Pralines groothandel
Met meer dan 40 soorten verpakt bonbons is er voor iedereen een ruime keuze. Melk, puur, combinaties, alles is beschikbaar in het assortiment. Hou jij van een lekkere 'booze' in je chocolade? Dan kies je zeker voor de rum of limoncello bonbons van Venchi. Word ook klant van CiaoHelena en kies voor deze prachtige producten in jouw winkel. |