Marabissi Colomba, paasbrood
(seizoensproducten, zolang de voorraad strekt)
Colomba pasquale is een traditioneel Italiaans paasbrood, de tegenhanger van de twee bekende Italiaanse kerstbroden of kerstcakes, de Panettone en de Pandoro. Het maken van het deeg voor de Colomba gebeurt op dezelfde manier als bij panettone, alleen zit er in een Colomba meestal gekonfijte schil en geen rozijnen. Het deeg wordt vervolgens gevormd in de vorm van een duif (colomba is het Italiaanse woord voor duif) en wordt voordat het wordt gebakken nog bedekt met parelsuiker en amandelen.
Marabissi - Colomba glassata
Prachtige ambachtelijke, geglazuurde colomba's van Marabissi, verpakt in vrolijk gedecoreerd groen papier afgezet met lentegroen lint met strik en met een Marabissi tag en in oranje papier met oranje lint.
Marabissi - Colomba cioccolata
Prachtige ambachtelijke en met chocolade bedekte colomba's van Marabissi, verpakt in vrolijk gedecoreerd geel gebloemd papier afgezet met oranje lint met strik en een Marabissi tag.
18659 - Colomba met chocolade 850g
Prachtige ambachtelijke Colomba met chocolade van Marabissi, verpakt in vrolijk gedecoreerd geel papier afgezet met oranje lint met strik en met een Marabissi tag. Inhoud: 850g per stuk Besteleenheid: 6 stuks Adv.verkoopprijs: € 36,50 per stuk, incl. 9% btw
|
Marabissi - Voorjaarskoekjes in fleurige geschenkdoos
Ambachtelijke voorjaarskoekjes van Marabissi, verpakt in een fleurig kubusdoosje